kikamama nosidełko chicco -stan idealny 05.02.05, 19:48 ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja SPRZEDAM KOJEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.05, 12:35 Sprzedam Kwadratowy kojec, składający się automatycznie w pół do niewielkich rozmiarów. Posiada uchwyty pomagające dziecku w nauce wstawania. Mocno napięta, specjalna siatka chroni dziecko przed upadkami. Barierka otoczona jest gąbką pokrytą łatwą do utrzymania w czystości tapicerką. wartosc w sklepie 349, ja chciałabym 160, mozna obejrzec osobiscie,pozdrawiam kojec byl mało uzywany. brestil-model vienna Odpowiedz Link Zgłoś
dored SPRZEDAM wózek Quinny XL Fashion 06.03.05, 14:42 Quinny XL Fashion to wózek trójkołowy. Jest jeszcze na gwarancji. Wózek posiada: - pompowane koła, - nowoczesny system amortyzacji, - łatwo zdejmowalne siedzisko mocowane zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy, - pałąk bezpieczeństwa, - gondola, - aluminiowa rama, - budka do gondoli i spacerówki, - pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, - kilkustopniowa regulacja oparcia (do pozycji leżącej), - hamulec ręczny, - pojemny kosz na zakupy, - pompka do kół - zintegrowana blokada wózka po złożeniu (ułatwia transport), - dodatkowo do gondoli osłona przeciwdeszczowa i osłona typu moskitiera - dodatkowo do spacerówki osłona przeciwdeszczowa i śpiworek ocieplający - torba dla malucha w kolorze wózka - adaptery do montażu folelika Koła bez bieżnika - łatwe do wytarcia. Wszystko łatwo demontowalne do prania. Wózek ma aluminiową ramę, waga wózka: 12,9 kg. Wózek posiada również możliwość zamontowania fotelika Maxi-Cosi, który również mam na sprzedaż. Fotelik jest w kolorze granatowym, częściowo w jasną krateczkę. Dodatkowo ma daszek i śpiworek ocieplający. Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Komplet mikserów BRAUN nowiutki 08.03.05, 11:28 Sprzedam o wiele taniej niż w skepie lub zamienię na film "Mustang" i okrągłe akwarium z kamyczkami i roslinkami. Piszcie tylko na adres gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yetka1 Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 09.03.05, 22:11 sprzedam za 20zł łóżeczko 120x60] Yetka Odpowiedz Link Zgłoś
paraga LAKTATOR C.a.n.p.o.l. Premium 10.03.05, 09:40 Sprzedam niedrogo laktator ręczny Premium Canpola, w idealnym stanie, ze wszystkimi akcesoriami w komplecie, w oryginalnym pudełku. Kupiłam w aptece, używałam go kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kjasja KARTON CIUSZKÓW 62-80 11.03.05, 13:50 mam do sprzedania bardzo dużo ubranek po moim synku, w razie zainteresowania prosze o maila, rzeczy do zobaczenia osobiscie. A sa tam body, bluzeczki, dresiki, kurteczki polarkowe , kurtka, czapki, buciki, koszulki.CENA za wszystko 170zł Odpowiedz Link Zgłoś
wikowamama Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 17.03.05, 17:14 sprzedam kojec Bebe confort z 2004r. , huśtawke na baterie firmy Arti { ma kilka melodyjek i zmiane mocy bujania}, stelaż na wanienkę i gondole Bebe confort{ kolor fioletowy kupioną w 2003r.} Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_red SPRZEDAM WÓZEK INGLESINA MAX CROSS 21.03.05, 10:05 Sprzedam: -Wózek spacerowy INGLESINA MAX CROSS w dobrym stanie + ochraniacz od deszczu.Cena 250 PLN Poznań, tel. 605 822 901 Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_red SPRZEDAM FOTELIKI BEBE CONFORT I LEŻACZEK 21.03.05, 10:07 Sprzedam -Leżaczek INGLESINA - 60 PLN -Fotelik samochodowy do 9 kg BEBE CONFORT 200 PLN -Fotelik Samochodowy do 18 kg BEBE CONFORT COSMOS 250 PLN Poznań, tel. 605 822 901 Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: SPRZEDAM FOTELIKI BEBE CONFORT I LEŻACZEK 01.04.05, 14:35 Jestem z Poznania i kupię chętnie łóżeczko w idealnym stanie z ciemnego drewna (teak i tym podobne), najlepiej z regulacją i wyjmowanymi szczebelkami, może ewentualnie z funkcją kołysania (niekoniecznie). Oprócz tego kupię wózek wielkofunkcyjny też w stanie tylko idealnym. Proszę pisać na mój mail: Izkea@wp.pl Mile widziane zdjęcia!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meganm huśtawka pokojowa TAKO 12.04.05, 18:57 W bardzo dobrym stanie. Niestety nie posiadam zdjec :(((. Kolor granatowo-czerwono-zolta kratka. Koszt 70 pln (nowa kosztuje ponad 100 pln). Zainteresowanych zapraszam na priv meganm@wp.pl lub 0504-262-496. Pozdrawiam wszystkie e-mamy. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki Re: SPRZEDAM FOTELIKI BEBE CONFORT I LEŻACZEK 18.05.05, 12:50 mój tel 0691 069 691 Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
jelma sprzedam łóżeczko 60x120 z materacem 27.04.05, 08:40 sprzedam ***łóżeczko drewniane sosnowe 60x120 z materacem chyba tzw kokosowym albo z "jakiejśtam trawy", w bardzo dobrym stanie ***kołderkę i poduszeczkę do łóżeczka z ikea, stan bdb ***komplet pościeli flanelowej z ikea, wymiarów teraz nie pamiętam, ale raczej standardowe ***3 szt prześcieradeł na materac 60x120 - dwa bladoróżowe i jedno żółte (stan dobry Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-78 Re:Sprzedam BABYSENSE-okazja! 12.05.05, 19:49 BABYSENSE w sposób ciągły kontroluje tempo oddychania i poruszania się niemowlęcia,oraz uruchamia dźwiękowy i wizualny alarm,jeśli oddech dziecka zatrzyma się na okres dłuższy niż 20 sekund,lub jeśli tempo oddechu spadnie poniżej 10-ciu oddechów na minutę. BABYSENS składa się z urządzenia kontrolującego połączonego z czujnikiem umieszczonym pod materacem w łózeczku,bez konieczności kontaktu z dzieckiem,nie ograniczając ruchów dziecka.Szczególnie polecany:dzieciom po ciężkim porodzie,z niską masą urodzeniową,wcześniaków,z infekcjami górnych dróg oddechowych,SIDS (przypadki w rodzinie),ulewającymi pokarm (zadławienia i zakrztuszenia. CENA 200zł (Kupiłam za 500zł) KONTAKT:0608-55-12-85-Dorota,nowakdorota@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-78 Re:Sprzedam BABYSENSE-okazja! 12.05.05, 19:50 BABYSENSE w sposób ciągły kontroluje tempo oddychania i poruszania się niemowlęcia,oraz uruchamia dźwiękowy i wizualny alarm,jeśli oddech dziecka zatrzyma się na okres dłuższy niż 20 sekund,lub jeśli tempo oddechu spadnie poniżej 10-ciu oddechów na minutę. BABYSENS składa się z urządzenia kontrolującego połączonego z czujnikiem umieszczonym pod materacem w łózeczku,bez konieczności kontaktu z dzieckiem,nie ograniczając ruchów dziecka.Szczególnie polecany:dzieciom po ciężkim porodzie,z niską masą urodzeniową,wcześniaków,z infekcjami górnych dróg oddechowych,SIDS (przypadki w rodzinie),ulewającymi pokarm (zadławienia i zakrztuszenia. CENA 200zł (Kupiłam za 500zł) KONTAKT:0608-55-12-85-Dorota,nowakdorota@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki krzesełka do karmienia drewex kolor tik 18.05.05, 12:44 mam do sprzedania krzesełka do karmienia firmy drewex 2 szt. w kol. tikowym można przekształcić na krzesełko i stoliczek w idealnym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
geminimatiki wózek Bebe Comfort twins czerwono czarny 18.05.05, 12:49 spacerówka ale jak wiadomo foteliki można wyjąć i dokupić tylko gondolę i będzie jedno osobowy głęboki jest w idealnym stanie bo moim bliżniakom odechciało się jeżdzenia w wózku jak tylko go kupiliśmy no cóż zdaża się naprawdę jest rewelacyjny ma koła z pianek i wiele innych atutów by matkom lekko prowadziło się "wózek" na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa NOWY jogger firmy Hauck:-) 25.05.05, 09:05 Witam! Mam do sprzedania super wózek - jogger firmy Hauck (NOWY! Nieużywany). Jest to bardzo wygodny, solidny trójkołowiec w sportowym stylu. Ma pompowane koła ze szprychami (średnica 30 cm). Posiada hamulec ręczny na przednie koło i nożny na tylne. Oczywiście regulowana wysokość rączki (do 104 cm), oparcia i podnóżka. Duży kosz na zakupy. Łatwe składanie. Ma też pałąk oraz pasy bezpieczeństwa. Używam takiego ale w innym kolorze (ten jest szarożółty) i uważam, że to superbryka. O wszystkie szczegóły oraz zdjęcie proszę pytać pod adresem: plavusa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 30.05.05, 14:51 Sprzedam: 1. Laktator Avent 2. Stanik Triumph na okres ciazy i rosnace piersi(teremicznym zwany) 3. Koszule nocna do karmienia :) Chetnych zapraszam na mejla gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
anhelek Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 12.06.05, 16:20 Kupię fotelik samochodowy do 18kg - 80zł. Jestem ze Starego Miasta. Ewentualne odpowiedzi proszę kierować na gg 6262330, kom.607476414, tilek811@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kim11 Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 06.07.05, 09:40 tanio kupie parasolke, nie musi byc zadna rewelacja, byle miala funkcje regulowania oparcia Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxyz Re: SPRZEDAM/KUPIE/ODDAM/ZAMIENIE-tylkoPoznań 16.07.05, 17:44 mam do sprzedania cały zestaw BEBE COMFORT : stelaż trophy, gondola, siedzisko, fotelik, kuferek, parasolka, folie przeciwdeszczowe. Używany 2 lata, stan bardzo dobry. tel. 0-888 134-693 Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxyz sprzedam cały komplet BEBE COMFORT 16.07.05, 18:02 mam do sprzedania cały zestaw BEBE COMFORT : stelaż trophy, gondola, siedzisko, fotelik, kuferek, parasolka, folie przeciwdeszczowe. Używany 2 lata, stan bardzo dobry. tel. 0-888 134-693 Odpowiedz Link Zgłoś
jabuba Pluszaki 20.12.05, 14:35 Mam do wydania całą wielką torbę maskotek-pluszaków. Niezniszczone, wyprane. Mój tel. 0-504/742219. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadawid1 sprzedam strój na balik (klown, pajacyk) 14.01.06, 12:50 stan idealny, rozmiar na metce 92, idealny na 2-3 lata. aniadawid@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Re: sprzedam strój na balik (klown, pajacyk) 17.01.06, 12:56 Napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
comega Kupię wózek 06.02.06, 19:08 Kupie Emmaljungę model Edge (nie bliźniaczy). Kontakt: comega@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Sprzedam ubranka,łóżeczko turyst,buty Bartki... 18.04.06, 21:21 Witam, Sprzedam ubranka w rozm.74-80 wiosenno-letnie łóżeczko turystyczne w stanie bardzo dobrym Buty BARTKI rozm.19 i butki Mothercare 12-18 miesiecy. Posiadam zdjecia wiec zapraszam na mejla gazetowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś