Dodaj do ulubionych

Radost _ najlepszego!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 23:42

Jak zabawa??? Myślę że w imieniu forumowiczów mogę złożyć Ci modemowe życzenia
wszystkiego najlepszego! Wiesz "pozytywnie wibrująca klawiatura" - pamiętasz...
Pozdr :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: canemuto Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.icpnet.pl 22.08.01, 01:01
      radost, masz dzisiaj swieto??? no to best wishes, jak to mowia:))) prezent
      dostales juz od lechitow, hehehe:))) pozdro.
      • Gość: ethanol Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: 151.112.9.* 22.08.01, 01:07
        czyzby dzis Radosta urodziny ???
        No to wszystkiego naj brachu ;))))
        • Gość: Radost Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 01:20
          Dziekuje WSZystkim:)))))))))))))))))) Milo Milo! Dziekuje ! Internetowe lzy ze
          wzruszenia:) pozdrawiam! naprawde mi milo.......::)))))))
          • Gość: Warschau Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.nm.matrix.pl 22.08.01, 09:22
            Dołączam się do netowych życzeń!
            • Gość: guerra Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.icpnet.pl 22.08.01, 10:11
              ueeeeeee a była taka okazja na stadionie bym złożył Ci je ....fizycznie- a tak
              wysyłam te kilkaset bajtów gorących życzeń dla wiernego kibica WszechLecha
              • Gość: Sergio Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: 212.126.22.* 22.08.01, 20:53
                I ja, i ja się dołączam! Pozdro Radost! Niech żyje!
    • Gość: max Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 15:43
      ja również życze wszystkiego najlepszego
    • Gość: Josher Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 18:22
      Nic dodac nic ujac- Naj i jescze raz Naj
      Pzdr
      Josher
      • Gość: anka9009 Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:13
        przyłączam się do życzeń kolegów
        • Gość: Radost Re: Radost _ najlepszego!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:23
          W takim razie jeszcze raz wszystkim dziekuje:) Szampan dla wszystkich:)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka