Dodaj do ulubionych

awaria sieci Inea

20.02.14, 16:23
Czy u Was też Inea 'leży i kwiczy' od ok. 10? W komunikacie (trzeba się go naszukać w strefie abonenta) jest mowa jedynie, iż to awaria generalna i potrwa do 16. Mamy już 16:20, a Inea nadal nie działa (Dębiec) - infolinia to prawdziwa kpina - najpierw kilka komunikatów z automatu, potem podawanie loginu, by wreszcie usłyszeć, iż należy podać telekod, o którym pierwsze słyszę; dałem sobie spokój. Gdy wildecka część należała do Tesatu, dostęp do obsługi technicznej był bez zarzutu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdebca Re: awaria sieci Inea IP: *.173.59.137.tesatnet.pl 20.02.14, 21:18
      tak
      nie działało od 10
      ponadto sytuaja powtarza się kilkukrotnie a ja pracuje zdalnie,co mi uniemozliwia i musze kombinowac

przed polaczeniem spolek dzialalo idealnie..
      • ramolzezdymbca Re: awaria sieci Inea 21.02.14, 07:45
        Gość portalu: zdebca napisał(a):

> tak
        > nie działało od 10
        > ponadto sytuaja powtarza się kilkukrotnie a ja pracuje zdalnie,co mi uniemozliw
        > ia i musze kombinowac
        >
        > przed polaczeniem spolek dzialalo idealnie..

Ruszyło ok. 18. Też stwierdzam, że od strony jakości pracy operatora i możliwości z nim kontaktu (nie mówiąc o jakości serwisu internetowego, ubogiego teraz jak cholera) oraz możliwości kontaktu ze służbami technicznymi dotychczasowi abonenci Tesatu stracili bardzo wiele. No cóż, widać, który z tych operatorów (Inea czy Tesat) był lepszy i nagradzany!

Do teraz nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie zadane przez formularz jakiś czas temu w innej sprawie technicznej.
        • Gość: zDebca Re: awaria sieci Inea IP: *.173.59.137.tesatnet.pl 21.02.14, 13:07
          a znasz jakichś innych dostawców stabilnych na Dębcu?
          szukam innej opcji...
          • ramolzezdymbca Re: awaria sieci Inea 22.02.14, 18:08
            Obawiam się, że jedyną alternatywą jest Ne(rw)ostrada. Ja przerwę w pracy Inei przetrwałem jedynie dzięki alternatywie LTE od Plusa.
            • Gość: arturrataje Re: awaria sieci Inea IP: *.google.com 24.02.14, 20:45
              Czy ktos wie cos o awarii internetu od Inei na Ratajach dzisiaj?
              • Gość: radca Zamiast robotą zajmuja się napisem na stadionie. IP: *.icpnet.pl 24.02.14, 20:54
                Tak to jest jak firma idzie w politykę i ładuje kasę w Stadion zamiast w rozwój i trzymanie poziomu usług.
            • Gość: m Re: awaria sieci Inea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 09:29
              Na Neostradę nie narzekam.
    • Gość: gość Szewc bez butów; sieć wprawdzie działa, ale... IP: *.icpnet.pl 13.01.15, 17:35

...ich strona www od kliku godzin(!) leży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka