biegajace_czapury 26.03.14, 15:07 Zapraszam na nową stronę na Facebook'u poświęconej biegaczom. Jest NAs dużo i każdy może też nim się stać. Wspólna wymiana doświadczeń i wspólne bieganie. Zapraszamy: www.facebook.com/biegajaceczapury?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biegajace_czapury Re: SPORT - BIEGACZE 13.05.14, 11:06 To jest ciekawy pomysł... O tym myślałem.... Jednak według mnie na to przyjdzie czas. Najpierw musimy zbudować potencjał biegowy w samych Czapurach. Mając pasjonatów można wszystko! :-) Może i znalazłby się i sponsor takiej imprezy..... Aktualnie działamy na FB i to coraz aktywniej. Zapraszam na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanek_ana Re: SPORT - BIEGACZE 31.05.14, 14:18 Fajnie byłoby zorganizować bieg w Czapurach. Ogólnie na naszym osiedlu podoba mi się to, że jest dużo młodych, fajnych ludzi i dzięki temu ludzie z wszystkich etapów mogą stworzyć zgraną i aktywną społeczność. Bieganie to zdrowie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
patry-cja80 Re: SPORT - BIEGACZE 31.05.14, 14:39 Fajna inicjatywa, fajne tereny do biegania. Jako mieszkanka popieram. Odpowiedz Link Zgłoś