Dodaj do ulubionych

Lech Poznań zapłaci karę za donos Nigdy Więcej....

04.08.15, 22:29

Nasi dolnośląscy we krwi bracia, również dostaną karę tym razem za herb miasta Brzeg, dlatego zawsze postuluję, żeby jak najdalej od lewicy i ich obłąkanych organizacji, które z natury są złodziejskie i pasożytują na piłce nożnej, graczach i jej kibicach...

www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,18486568,uefa-ukarala-slask-wroclaw-za-herb-miasta.html#Prze
Obserwuj wątek
    • Gość: Georg von Sommer Re: Lech Poznań zapłaci karę za donos Nigdy Więce IP: *.178.012.pools.vodafone-ip.de 04.08.15, 22:56
      Qwardek..Niezle komus odwalilo,az przykro sie rechotac...Osobiscie widze (w herbie Brzegu) przekroj wirnika w dynamie rowerowym..

PS Zabij mnie - swastyki nie widze - choc wyobraznie mam nieprzecietna...

POzdrawiam
      • qwardian Re: Lech Poznań zapłaci karę za donos Nigdy Więce 04.08.15, 23:48

Ten świat Sommerze po II wojnie kieruje się dziwnymi ścieżkami. Najpierw wydał w objęcia czerwonym zbójom dwie trzecie terytorium tej planety, a teraz podcina jego korzenie wyrafinowanymi metodami. Przyjrzyjmy się uważnie tej organizacji...

Simon Moleke. Stowarzyszenie „Nigdy Więcej” przyznało mu tytuł „Antyfaszysta Roku 2003”, m.in. za współorganizowanie akcji „Wykopmy rasizm ze stadionów”, imprezy w ramach tygodnia akcji „Futbol przeciwko rasizmowi w Europie.

14 grudnia 2007 r. do Sądu Rejonowego dla Warszawy-Żoliborza trafił akt oskarżenia, prokurator postawił mu 13 zarzutów, w tym 11 zarzutów zarażenia wirusem HIV kobiet oraz dodatkowo zarzut bezpośredniego narażenia na takie zarażenie jednej kobiety.
        • Gość: Georg von Sommer Qwardian & AAA IP: *.178.005.pools.vodafone-ip.de 05.08.15, 00:40
          Przepraszam - mam ogromne problemy z zasiegiem internetu..Cumuje na kei w Meersburgu i sygnal dociera czastkowo (na kilkanascie sekund) Nie jestem w stanie odpowiedziec natychmiast..

PS Czyzby macki czerwonych baronow z UEFA siegaly tak daleko...???
          • qwardian Re: Qwardian & AAA 05.08.15, 00:52

Pomyślnych wiatrów Sommerze..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka