specyficzna 19.10.04, 09:14 Przeczytałam ostatnio, że Kuratorium nagrodziło jednego z Dyrektorów Gimnazjum. Czyżby to za umiejętności....."bokserskie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalosz-obserwator Re: Nagroda dla......"Boksera"? 19.10.04, 12:51 ciekawe Kto? jest tym bokserem? Stawiam na T....... K....... Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna Re: Nagroda dla......"Boksera"? 22.10.04, 13:11 Rozumiem, że prawie nikt nie chce się na ten temat wypowiadać...drażliwy temat? Będę o tym pamiętała! A czy pan "robmad" nic nie napisze na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin SZANOWNA PANI 23.10.04, 22:27 SZANOWNA PANI! Kompletnie nie jarzę bazy, więc co tu pisać. MOŻE WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW, a mniej damskiej tajemniczosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna Re: SZANOWNA PANI 24.10.04, 19:48 Najwięcej na ten temat....oprócz oczywiście nagrodzonego za "talenty bokserskie" na uczniu mógłby napisać "robmad" ale widać nie chce tego uczynić....zmowa milczenia? Zastanawiałam się tylko jak do tego mogło dojść, że kuratorium nagradza nauczyciela boksera?! Kto typuje do takich nagród? Odpowiedz Link Zgłoś
specyficzna Re: Nagroda dla......"Boksera"? 09.11.04, 18:08 Dawno mnie tutaj nie było.....chorowałam! Nic nie piszecie o bokserskim talencie dyrektora.....macie racje są ważniejsze tematy. pozdrowienia dla pana Roberta (a co syn na to?). Odpowiedz Link Zgłoś