Gość: tmk Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:24 KIBOLE PRECZ Z POZNANIA, LYSE PALY I FASZYSTOWSKIE IDEALY WSADZCIE SOBIE W. MLODZIEZ WSZECHPOLSKA POWINNA PONIESC KARE ZA CORAZ CZESTSZE NAWOLYWANIE DO NIENAWISCI, STOSOWANIA AGRESJI I PRZEMOCY WOBEC INNYCH. PRAWICOWE PARTIE SA TAK BEZNADZIEJNE, ZE NIE MAM SLOW BY KOMENTOWAC ICH WYCZYNY. NIBY CHRZESCIJANSKIE PARTIE OKAZALY SIE NIEBEZPIECZNYMI TWORAMI O NASTROJACH FASZYSTOWSKO- NACJONALISTYCZNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kopernik była kobietą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:32 Kilkusetosobowy marsz - zgodę na niego, mimo protestów polityków prawicy, wydał prezydent Poznania Ryszard Grobelny - ruszył w sobotę kilka minut po godz. 15. Jego uczestnicy nieśli m.in. tęczowe flagi - symbol homoseksualizmu, transparenty z napisami: "Różni, ale równi", a także "Kopernik była kobietą!", "Kocha lubi szanuje, nawet jeśli kocha inaczej". żródło: info.onet.pl/1012122,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:07 przeciez gejem jest wstyd być powinni sie leczyć to jest choroba, powinni sie z tym nie obnosić bo to zboczenie moze alkocholicy złodzieje bandziory tez beda robić swoje marsze normalni ludzie nie moga sie na to zgodzić i obojetnie czy to katolik czy ateista jak można dewiacje popierac nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Zauważ że nas gejow jest ok 2mln,w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:16 A bandytow i zlodziei ok 25 mln!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja skad ty wziąłeś 2 mln pedałow? 20.11.04, 23:42 przecież to jest jawna bzdura! gdyby ich faktycznie tylu było to mogliby założyc największ.a partie polit. w Polsce i mieć absolutną większość w parlamencie... odejmij dwa zera a będzoiesz bliższy prawdzie..to taka sama bzdura jak ta mówiąca o 200 tys aborcji w Polsce (faktyczna liczba to 20 tys) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Aborcji w Twoim katolandzie jest 400tyś, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:47 A Nas jest nawet wiecej, bo ok z bisexami 2,5mln!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Aborcji w Twoim katolandzie jest 400tyś, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:12 Bzdura. Mozesz to latwo policzyc. W Polsce nie ma 40 mln osob. Przyjmijmy, ze polowa to kobiety. Ty podajesz liczbe 400000 - czyli ponad 2%. W wieku plodnym Polek jest duzo mniej - ale liczbowo Ci nie powiem, no na pewno ten procent niby-aborcji sie zwiekszy. Moze to nawet byc z 5%. Czy co roku 1/20 z Twoich kolezanek, znajomych, bliskich, rodziny wpada i usuwa dziecko? Nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Aborcji w Twoim katolandzie jest 400tyś, 22.11.04, 14:10 gdy w 1997 roku obowiązywała złagodzona ustawa antyaborcyjna to liczba aborcji siegnęła coś ze 3500 ... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: 20.11.04, 23:43 Geje i lesbijki podchodzą nietolerancyjnie względem większości społeczeństwa. Na siłę starają się pokazać, przedstawić swoje upodobania. W imie tolerancji stają się nietolerancyjni dla innych, nie uznając ich przekonań religijnych. Czy bowiem heteroseksualiści organizują parady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:14 Oczywiscie ze nie. Pedaly robia marsz w imie tolerancji, a w praktyce jest to marsz przeciwko normalnym (przez nich nazywanych homofobami), ksiezom, katolikom i kosciolowi! Odpowiedz Link Zgłoś
b_z_i_k [...] 21.11.04, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnosc slowa Re: Zaczyna sie od marszy - a kończy na HIV-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:06 Sluchaj, ja moge sobie obciąć palce i uszy, i jak zbiorę więcej takich to mogę zrobić demonstrację i innych namawiać żeby też sobie obcięli, a Tobie nic ku.. do tego, rozumiesz, mendo?! Można popierać co się chce, za to mój ojciec strajkował a wujek siedział w pierdlu, właśnie po to, żeby można było mieć własne zdanie a jak dla Ciebie to dewiacja, to se możesz też to wyrazić jak chcesz, i kiedy chcesz, ale bez przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Zaczyna sie od marszy - a kończy na HIV-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:43 Ale nie moze byc tak, zeby wiekszosc byla podporzadkowana mniejszosci! A Wy takie cos wlasnie chcecie osiagnac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny czlowiek Ta Menda siedzi tu na okraglo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:40 Od rana do wieczora, ten hackenbush, mu tu jakąś sluzbową powinnośc on "klika" z jakiegoś klasztoru redemptorystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ta Menda siedzi tu na okraglo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 11:59 Komputer, internet to moja praca, stad ciagle mam wszystko pod dobra kontrola. A o Polske wolna i czysta walczyc bede! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Pod kontrolą? a moze by tak do psychiatry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:14 ORWELL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk jesteś przypadkiem psychiatrycznym, i z Tobą się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:46 Nie dyskutuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Ty, europejsik, jak podasz jakies statystyki... IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 22:19 To nie wiadomo, smiac sie, czy plakac... A powiedz europejsik, na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski? A moze homosiow jest 40 milionow, tylko reszty jeszcze zescie nie wytresowali, co maja mowic i myslec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mutantów chciałeś chyba powiedzieć IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 03:39 tak bo ty jesteś jednym z iluś tam mutantów i to jest twoja geneza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozna sobie Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:03 Sluchaj, ja moge sobie obciąć palce i uszy, i jak zbiorę więcej takich to mogę zrobić demonstrację i innych namawiać żeby też sobie obcięli, a Tobie nic ku.. do tego, rozumiesz, mendo?! Można popierać co się chce, za to mój ojciec strajkował a wujek siedział w pierdlu, właśnie po to, żeby można było mieć własne zdanie a jak dla Ciebie to dewiacja, to se możesz też to wyrazić jak chcesz, i kiedy chcesz, ale bez przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja w USA z lewackimi pomysłami zrobiono porządek 21.11.04, 00:28 us.cnn.com/ELECTION/2004/pages/results/ballot.measures/ - narkotykom i pedałom powiedziano nie...i unas tez tak powinno byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:35 Całe szczęście, że nie dopuścili zboczeńców do obnażania swojej choroby w jasny dzień w środku miasta. Taki marsz zboczeńców powinien odbywać się w jakimś zamkniętym ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: closs Pedały niech promują się w swoich domach IP: *.athome235.wau.nl 21.11.04, 12:39 Jeśli każdy ma prawo swobodnie demonstrować swoje pogłady,to niech pedały odwalą się od demonstracji kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
czadowyfacio [...] 21.11.04, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk ogolnie się zgadzam, ale z Hitlerem to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:43 Przesadziles, ale reszta bardzo dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: ogolnie się zgadzam, ale z Hitlerem to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:11 Jestescie zwyklymi smieciami. Nie wiecie co to patriotyzm. Z narodu trzeba byc dumnym! Trzeba byc dumnym, ze jest sie Polakiem! Zwlaszcza po tym, co bylo wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogarda [...] IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Polska jest taka, ,jak jej obywatele (Jak ty) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyUE [...] IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Kundelku szczekaj sobie, tyle ci pozostalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
czadowyfacio [...] 21.11.04, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny czlowiek i Co Polaku, pięknego języka używasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:33 Literackiego??????????????// kundelku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom lee jones Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 14:01 po postawie poznańskich kibiców odzyskałem wiare w poznanska piłkę nozną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Marsz Równości w Poznaniu zablokowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:26 faszyzm wygrał w Poznaniu. Co się dzieje w tym kraju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush ze co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:29 Jaki znowu faszyzm???? Wiesz chociaz co to znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny czlowiek że "Gó.." do hackenbusha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batożewolnego Wolny czlowieku moze odpowiesz na pytanie IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 16:14 tak proste jak Twoja matka. CZy propagowanie nienawisci oraz systemow totalitarnych miesci sie w pojeciu marszu rownosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny czlowiek nie rozumiem pytania Twojego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Wolny czlowieku moze odpowiesz na pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:43 Oni w cudowny sposob tworza nowy jezyk. Na przyklad nagminnie uzywaja slowa faszyzm, ktory nijak sie ma do przeciwnikow marszu. A czemu uzywaja? Bo nie rozumieja go, ale fajnie brzmi i dzieki temu ich hasla staja sie jeszcze bardziej demagogiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny czlowiek jest to faszyzm ,"Czarne koszule"" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:31 W wydaniu Katoprawicowym,rozumiemy to lepiej niz tobie się wydaje!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: jest to faszyzm ,"Czarne koszule"" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:02 Nie rozumiecie slowa faszyzm! To juz kolejny watek o pedalach i nikt z Was nie potrafi podac definicji faszyzmu o ktora sie opiera nazywajac nas faszystami. Z pewnoscia wiele razy zagladaliscie do slownika i teraz glupio sie przyznac ze definicja do nas nijak nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Spadaj na drzewo idioto nikt z tobą dykutowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:47 Nie będzie, jasne!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Spadaj na drzewo idioto nikt z tobą dykutowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:54 To wez mi cioto do cholery pokaz, w ktorym miejscu definicja slowa "faszyzm" pasuje do przeciwnikow dewiacji! Ale nie pisz mi "w kazdym" - bo to nic nieznaczace pustoslowie. Przytocz definicje i powiedz mi w ktorych miejscach to, co robimy podchodzi pod faszyzm. Chociaz raz wykaz sie inteligencja. Chyba to nie jest nadmierny wysilek dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Dr, nie bądź naiwny 22.11.04, 00:10 Dr, nie bądź naiwny. Gdyby klient potrafił mysleć, nie pokazywałby Dupy, ale głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk mojej glowy nie zobaczycie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:16 "Nie rzucam perel przed wieprze"" Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: mojej glowy nie zobaczycie, 22.11.04, 00:25 Bo trza miec głowę. I cos w niej. Dobra Ciebie już blokuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk czy zablokowaleś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:31 czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk powiedzialem ze jesteś prowincjonalnym idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:14 daleś temu dowód!!! w setkach twoich Wypocin, jest dyletantem i skatolalym bezmozgiem!!z tobą nie dyskutuje się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: powiedzialem ze jesteś prowincjonalnym idiotą 22.11.04, 00:19 Widzisz, ja chociaż nie używam inwektyw, a uzywam dużych liter. Ty , taki tolerancyjny, tego nie potrafisz. Mały i płytki jesteś. A Europejczyk z Ciebie, "jak z Koziej dupy trąbka". Widzisz i dostosowałem się do Twojego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk twoja polska "nicośc" mnie rozbawia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jeszcze do "Pana nikt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 00:52 Czy przeczytaleś większośc postów tego hackenbusha?? i jakie sa Twoje spostrzezenia,???Moja reakcja, może byc tylko jedna, pelny ostracyzm faceta!!! Pelno jest w nich obrazliwych slów w stosunku do Gejów, którym też przecież jestem, fecet nie ma zielonego pojęcia o historii, myli fakty, jest tendencyjny, a przedewszystkim, jest niezrównoważony to wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Do Europejczyka!! 22.11.04, 01:02 Wart "pac, paca, jak pałaca" (nawiasem mówiąc byłem kiedyś w pałacu Paca, gdzieś koło Ełku). Doktor, jest trochę nerwowy. A że ma wyraziste poglady, to już nie grzech. Ale Ty też jesteś nerwowy. A co do blokowania, to oczywiście blokuje swój odbiór Twoich postów. Przecież ja nie jestem adminem. A nawet, gdybym był, to wiekszość bym puścił, mimo iz Twoje poglądy kompletnie mnie nie przekonują i mi nie odpowiadają. Jestem po prostu bardziej od Ciebie tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Do Europejczyka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 01:33 Moge wiele rzeczy zrozumiec. Ale nie moge zrozumiec zachowania Europejczyka - ktory w niektorych postach wykazywal jakas wiedze i inteligencje - ale na kilku postach sie skonczylo. W kazdym innym przypadku, jak nie potrafi odpowiedziec na moje argumenty, setki razy zadawane pytania - rozpoczyna obrazanie mnie. Skonczyla sie sila argumentow, to uzywa argumentow sily... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt SĄDZĘ DOKTORZE, ŻE TEN WĄTEK JEST ZA DŁUGI 22.11.04, 01:39 Zreszta wogóle od kilku dni forum jest monotematyczne, Wszystkie argumenty padaja dziesiątki razy, powtarzane z coraz większa agresją. Uważam, że juz czas zamykać, tę mocno wykoślawioną długością dyskusję. Jutro bedzie nowy dzien i nowe tematy. Homozapaleńcy skoncza temty swoich D... i zapanuje normalność. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Jeszcze do "Pana nikt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 01:31 Jeszcze zarzuc mi ze jestem faszysta, ciemnogrodem, katolikiem, wyslannikiem Rydzyka i stalym czytelnikiem Naszego Dziennika - bede idealnie pasowac do Twojej spiskowej teorii dziejow. Nie przypominam sobie bysmy tutaj dyskutowali na temat historii - wiec jak mozesz mi zarzucac jakies braki w tej materii? Fakty myle? A jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk nie zamierzam Tobie niczego zarzucać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:30 z Tobą się nie dyskutuje,pelny ostracyzm, Twojej persony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie zamierzam Tobie niczego zarzucać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:47 Dla mnie EOT, bo widze ze nie potrafisz dyskutowac. Szczekasz, szczekasz a argumentow zero. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jeszcze do "Pana nikt" 22.11.04, 14:08 ostracyzmem powinnismy otoczyć wszystkich miłośników zboczeń z homoseksualnymi zboczeniem włącznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: powiedzialem ze jesteś prowincjonalnym idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 01:29 Moglem sie tego spodziewac: nie wiesz co to znaczy faszyzm. Bys mial chociaz resztki cywilnej odwagi i potrafil to przyznac. Ale wtedy cala wymyslona filozofia pojdzie sie j**ac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy [...] IP: *.icpnet.pl 23.11.04, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja [...] 21.11.04, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Wielki [...] IP: *.compower.pl 21.11.04, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Wielki [...] IP: *.compower.pl 21.11.04, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linus ZDJECIA KTORYCH NIE BYŁO W MEDIACH IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 17:39 KoLiber w Marszu oraz zdjęcia, których nie było w mediach: www.koliber.net/index/index.php?action=show&object=article&id=2600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik!!! Tolerancja czy moralność IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 18:24 Ja się pytam skoro chcieli zezwolenia na marsz to po co ich chroniła policja? I co wśród mniejszości sexualnych robili rodzice z dziećmi niepełnosprawnymi??? Pijani kierowcy też są mniejszością zaakceptujmy ich! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tolerancja czy moralność 22.11.04, 13:13 niestety pijani kierowcy sa tolerowani przez wielu i mamy tego tragiczne skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_podatnik Prawo w Polsce IP: 193.53.93.* 29.11.04, 13:52 > Ja się pytam skoro chcieli zezwolenia na marsz to po co ich chroniła policja? 1. policja ma obowiazek bronic kazdej legalnej demonstracji. ta byla legalna. > I co wśród mniejszości sexualnych robili rodzice z dziećmi niepełnosprawnymi??? demonstorwali. zrozumieli o co chodzi. w koncu to byl marsz mniejszosci a nie parada gejowska, jak to chcieli widziec prawicowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta, Zieloni2004 NIE ODDAMY WOLNOŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:08 Nie po to moi rodzice walczyli o wolność, żebyśmy teraz mogli ją tak łatwo oddać. Możemy oczywiście mówić, że nie ma porównania, trywializować całą sprawę. Ale jeszcze kilka lat temu marsze głoszące idee tolerancji, równości i pokoju spokojnie chodziły ulicami naszych miast. W Warszawie kilka razy odbyła się Parada Równości bez żadnych zakłóceń. Czy społeczeństwo się zmieniło, czy znów ktoś zaczął nim manipulować? Dziś do głosu i do władzy dochodzą nacjonalistyczne grupy, zyskują wpływy, wychowują agresywną armię chuliganów, dla której największą wartością jest przemoc, która publicznie nawołuje do faszyzmu. Coraz trudniej będzie manifestować w imię wolności i pokoju. To, co się stało w Krakowie, w Warszawie, a teraz w Poznaniu pokazuje, że po 15 latach o demokrację znów trzeba walczyć. Nie wolno zlekceważyć tych wydarzeń. Wyłania się z nich niebezpieczna wizja świata, w którym rządzi nietolerancja, nienawiść i przemoc. Nie zgadzam się na taki świat. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Martuniu!!! Dziecko 22.11.04, 13:17 Martuniu!!! Dziecko 1. Nie kalaj pamięci obrońcó i wyzwolicieli ojczyzny. 2. Podlecz swoje skołatane nerwy. A jak podleczysz, to pomyśl. Na czym polega i co to jest demokracja. Demokrację mniejszości juz przerabialiśmy, Nazywała się demokracja socjalistyczną. Czy wam marzy się demokracja homoistyczna??? Chyba tak. A ja chce życ w demokracji, bez durnych przymiotników. Nie chce, żeby w pracy pytano mnie, czy chodze do kościoł, czy kocham kobiety, czy mężczyzn. Nie chce wystawiać swego łózka na ulicę i nie chcę oglądać tam Twojego łóżka. Chcę demokracji, również dla nienarodzonych dzieci, chcę demokracji w szkole, gdzie nikt nie mówi, że jak twoi rodzice są hetero, to są głupi itd, itd. A pzrcież waszaq demonstracja jest zaprzeczeniem takiej demokracji. Wasz demonstarcja, jest demonstracją fobii i zakłamań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruti Panie Nikt!!! Dziadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:12 Dziadku.. 1. Nie kalaj pamięci obrońców i wyzwolicieli ojczyzny jak rodzice pani Jermaczek oraz wielu czlonkow Zielonych 2004 2. Podlecz swoje skołatane nerwy. A jak podleczysz, to pomyśl. Na czym polega i co to jest demokracja. Nie przerabialismy bowiem glebokiej, prawdziwej demokracji, lecz jakis twor, ktory sie nazywała się demokracja socjalistyczną, a teraz... sam nie wiem jak to co jest nazwac... Czy nam marzy się demokracja homoistyczna??? Nie. Gejeow i lsesbijek jest 4%. I powini miec swoja przestrzen do samorealizacji. Tak samo jako katolicy, heterycy, niepelnosprawni, Cyganie, itp. Czy wam sie marzy demokracja jednej jedynej slusznej racji? Juz to przerabialismy... nazywalo sie to komunizm. A ja chce życ w demokracji, po prostu w demokracji. Nie chce, żeby w pracy pytano mnie, czy chodze do kościoła, czy kocham kobiety, czy mężczyzn. Nie chce wystawiać swego łózka na ulicę i nie chcę oglądać tam Tw ojego łóżka. Czyli w tym sie zgadzamy... Ale na szczescie jak homosy i heterycy wylegna na ulicy kopulowac na srodku drogi to przedstawiciel prawa powie NIE. Chcę demokracji dla ludzi, chcę demokracji w szkole, gdzie nie narzuca mi swiatopogladu i gdzie kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Pan chce totalitaryzmu. My chcemy demokracji. Wasze posty to demonstracja - demonstracja fobii i zakłamań. Pan argumentuje przeciwko nam czy przeciwko sobie? Zastanow sie powaznie nad tym zanim odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Panie Nikt!!! Dziadku. 22.11.04, 21:26 Zastanowiłem się kolego i potwierdzam Bzdury piszesz. Np Jak rodzice Pani Jarmacze mogli nas wyzwalać?? Moi rodzice byli na to za młodzi, a jej są w moim wieku. I tak kolejno bzdura, goni bzdurę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A prawda jest taka IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 03:48 że każdy pedał użyje każdego argumentu aby sobie wmówic że jest normalny. Bzdura Mutancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Nikt, taki dorosly i madry to znowu nie jestes... IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:03 Nie panikuj i nie rob histerii. Geje nie sa w stanie - szkoda :/ - zdominowac Polski, bo sa w niej MNIEJSZOSCIA (hmm, czyzbym powtarzal jakies banaly? no coz, ale to prawda). Jesli ktos z gejow atakuje (slownie) heterykow, to dlatego, ze sie gejow w Polsce obraza, lekcewazy i atakuje (slownie i nie tylko). Czego ty chcesz, juz wiadomo. A ja chce sie przejsc RAZ W ROKU otwarcie ulicami Poznania z moimi przyjaciolmi. I to na tym, moj drogi, polega demokracja. Zeby kazdy mogl miec to, co chce, o ile nikomu tym nie wyrzadza krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: NIE ODDAMY WOLNOŚCI 22.11.04, 13:20 Gość portalu: Marta, Zieloni2004 napisał(a): > Nie po to moi rodzice walczyli o wolność, żebyśmy teraz mogli ją tak łatwo > oddać. > -ja tez nie o taką wolność walczyłem gzdei będzie się lansować paologie społeczne jako coś normalnego a przywiązanie do chrzescijańśkich wartości będzie lżone i wyszydzane > Możemy oczywiście mówić, że nie ma porównania, trywializować całą sprawę. Ale > jeszcze kilka lat temu marsze głoszące idee tolerancji, równości i pokoju > spokojnie chodziły ulicami naszych miast. W Warszawie kilka razy odbyła się > Parada Równości bez żadnych zakłóceń. Czy społeczeństwo się zmieniło, czy znów > ktoś zaczął nim manipulować? --ależ kilika lat temu nikt sie nie odważył by publicznie głosic że Kopernik była kobietą i do tego lesbijką prawy.pl/show.php?s=../redaktor/nowosci/gfx/2430.jpg > > Dziś do głosu i do władzy dochodzą nacjonalistyczne grupy, zyskują wpływy, > wychowują agresywną armię chuliganów, dla której największą wartością jest > przemoc, która publicznie nawołuje do faszyzmu. Coraz trudniej będzie > manifestować w imię wolności i pokoju. > - chuligani nie należą do zadnej partii politycznej i znajdziejsz ich w każdej grupie społ. > To, co się stało w Krakowie, w Warszawie, a teraz w Poznaniu pokazuje, że po 15 > > latach o demokrację znów trzeba walczyć. Nie wolno zlekceważyć tych wydarzeń. > Wyłania się z nich niebezpieczna wizja świata, w którym rządzi nietolerancja, > nienawiść i przemoc. > - demokracja to nie anarchia! nier ma przyzwolenia na lansowanie seksualnych patologii z tych samych powodów z jakich nie ma przyzwolenia dla złodzieji morderców czy pedofili. Homoseksualizm poiwnien być traktowany jak przestępstwo bowiem przyczinił się do rozprzestrzenienia się AIDS który to juz zabił w ciagu ostatnich 25 lat 40 mln ludzi na całym świecie. To byl efekt upadku obyczajów ,zepsucia moralnego i oto tragiczne tego zniwo > Nie zgadzam się na taki świat. - ja tez nie zgadzam sie na taki swiat gdzie to co normalne jest wyszydzane i wyśmiewane (jak np wielodzietna rodzina) a afirmowane są wszelkie anomalie społeczne czy dewiacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Marto! sytuacja jest niezwykle grozna!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:51 Od zaraz będą zaangażowane instytucje europejskie, jestem w stalym kontakcie , z Parlamentarzystami,z Niemiec i Francji, oni przecierają oczy ze zdumienia,chodzi też o przyszlośc tego kraju nad wislą,bo różnie moze byc, na destabilizacji w Polsce zależy Rosji!!!żeby nikt nie mial watpliwości.Czy unia ma instrumenty nacisku na wladze w Warszawie,?? tak ma, i to potęzne!!,od finansowych począwszy!!, spokojnie, glowa do góry,"Konie ruszyly", pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Europejczyk, o czym ty mówisz?? 22.11.04, 13:57 Ty nie jesteś tolerancyjny, tylko chory z nienawiści do Polski, crzescijaństwa, normalności. Tak w kazdy wymienionym przez Ciebie kraju, jest grupa, takich bezideowców jak Ty. Ale tylko mała grupa, a po ostatnich wydażeniach w Holandii, będzie ta grupa malała. Tak jestem Europejczykiem. Od urodzenia. Tak jestem zwolennikiem wolnej Polski w wolnej i wielkiej Europie. ale jestem przeciwny wołaniu tesciowej, aby rozstrzygała moje dyskusje z zoną. Jesteś ZWYCZAJNYM NIEDOJRZAŁYM CIEMNIAKIEM, A NIE ŻADNYM NOWOCZESNYM EUROPEJCZYKIEM, JEŻELI NIE POTRAFISZ SWOICH PROBLEMÓW ROZWIĄZAĆ W DOMU. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Europejczyk, o czym ty mówisz?? 22.11.04, 13:59 cholera WYDARZENIACH sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nikt i nic ,znowu (zaścianek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:22 Poza paroma wyjatkami, przerażajace!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja to co ty jeszcze robisz w tym zaścianku? 22.11.04, 14:31 wyjedź stąd! wszystkim to wyjdzie na zdrowie..tobie równiez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: to co ty jeszcze robisz w tym zaścianku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:44 Wszystkim na zdrowie? A pomyslales o kraju, do ktorego pojedzie? Jego trzeba leczyc, a nie alienowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nikt i nic ,znowu (zaścianek) 22.11.04, 14:31 Co jest wg Ciebie przerażające?? Jakimi wyjątkami?? PRZERAŻAJĄCA JEST TWOJA POSTAWA DURNEGO BEZMYŚLNEGO DONOSICIELA. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja zapraszam cię do nowego forum dyskusyjnego 22.11.04, 14:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruti WOW!!! Radio Maryja ma swoje forum na GW!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: zapraszam cię do nowego forum dyskusyjnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:57 Bardzo dobrze, ze takie cos powstalo. Szkoda tylko, ze trzeba sie logowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk nie mam ochoty z Toba rozmawiac, bo widze że, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:55 nie znajdziemy wspólnego punktu zaczepienia, a jesli chodzi o "donosy" czyli czynność polegajacą na informowaniu kogo trzeba,o kryminalnych zachowaniach niektórych dyskutantów,( jawne pogróżki, do gazu pedale) To nie jest to slowo pejoratywne, w moim mniemaniu, wiem że w Polsce slowo "donos" ma określony cięzar gatunkowy,a wydzwięk negatywny, tu klania się historia Polski. Na koniec, ja jestem zwolennikiem Europy sfederalizowanej, bo tylko taka Europa może uniknąc wojen,to zresztą jeden z wielu powodow dla którego będę tę o europejskośc Polski walczyl, bynajmniej nie na tym Forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: nie mam ochoty z Toba rozmawiac, bo widze że, 22.11.04, 15:04 > koniec, ja jestem zwolennikiem Europy sfederalizowanej, "POLAM I WSZYSTKO JASNE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk "Polam wszystko jasne?" to kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: "Polam wszystko jasne?" to kryptoreklama 22.11.04, 16:32 Nie bo to reklama firmy nieistniejącej. Nieistniejącej mi dzięki takim myślicielą jak Ty. U nas na wsi, mówi się na takich "sprzedawczyk", niektórzy mówią jeszcze tak jakoś "flanelka"(?), czy jakoś tak podobnie "stara flanelka"(?), 'zużyta flanelka"(?), no kurcze trochę inaczej, ale sobie nie przypomnę. aha pamiętam za to, że Europę federacyjna pod włąsnym przywództwem widział w swech snach nijaki Hitler, a Stalin, to chciał nawqet federacujna, radziecką Euroazję. Prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Czy myślisz że Polska,w innej Europie niż ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:07 o której ja myslę, jest w stanie się utrzymać??? Mam duże obawy o to. Tak naprawdę w Europie liczą sie trzy Państwa, Rosja, której rola będzie rosla z czasem, Niemcy, i Anglia,Nie licz na Stany Zjednoczone, one Polsce nie pomogą,bo prowadzą politykę globalną.Wspomnialem już o Rosji,jest to panstwo, które w jakiejś perspektywie czsowej, może zacząć dyktować warunki, calej Europie, bo Posiada (Rosja) niezmierzone bogatctwa naturalne,ropę ,której za 30 lat zacznie brakować,i gaz nie mniej wazny!itd itd,do czego zmierzam, za lat kilkanascie zacznie się "wyscig" do rosyjskich zlóż,a będzie to wyścig na śmierć i życie, a kto będzie, tam parl?? Stany żjednoczone, a potem Europa!tak naprawdę to Rosjanie już mogą realnie, uprawiać realpottik,i to robią vide Ukraina, zachód już ją sprzedal!!! Pan Putin jest tego świadomy!!!!! to tyle jeśli zeczywiście chcesz pogadać, to zapraszam, ale bez inwektyw proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Czy myślisz że Polska,w innej Europie niż ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 01:07 Nie masz racji. W Rosji jest glod i bieda. Nawet jesli maja rope, to z checia ja beda za 20 lat oddawac za zywnosc. Niemcy i Francja czy sie licza? Trudno powiedziec. W Europie moze tak, ale na swiecie juz nie. Chcieli odzyskac dawna pozycje przy okazji wojny w Iraku. Ale okazalo sie, ze reszta swiata ich protesty ma w glebokim poszanowaniu. Swoja droga to az dziwne, ze Niemcy protestowali - oni zawsze byli pierwsi do wszystkich wojen... Stany Zjdenoczone maja duzo dogadania - i to mnie martwi. Bo to nie jest dobre, gdy jeden kraj ma ZA DUZO do powiedzenia. Federacyjna, rowna Europa to mzonki. Tego (niestety) nie uzyskamy. Ja od poczatku bylem przeciwny czlonkostwu Polski w UE na takich zasadach, jakie wynegocjowano (a wlasciwie jakie podyktowala UE). Prawda jest taka, ze czlonkostwo powinno byc rowne. Czyli np liczba eurodeputowanych wprost proporconalna do liczby mieszkancow - tyle! A nie jakies podwojne wiekszosci. A Niemcy i Francja forsuja nowe systemy glosowania, bo maja swiadomosc, ze jak sie pojawily kolejne kraje w UE, to relatywnie ich rola sie zmniejsza - i to jest dla nich tragiczne. Niemcy zawsze mieli wewnetrzna potrzebe narzucania swojej woli innym, oni faszyzm wyssali z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nie mam ochoty z Toba rozmawiac, bo widze że, 22.11.04, 15:12 no to kolejny lewak odfajkowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: nie mam ochoty z Toba rozmawiac, bo widze że, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:58 Nie zapominaj o polskosci podczas tej walki o europejskosc... Przede wszystkim jestesmy Polakami. Niech zyje Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha GŁUPIE PEDAŁY Re: nie mam ochoty z Toba rozmawiac, bo widze że, IP: *.twmi.rr.com 23.11.04, 01:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ty i WALKA, czym ??? IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 03:54 i kto cię w tej europie zechce Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Marto! sytuacja jest niezwykle grozna!!!! 22.11.04, 14:06 Rosja tez jest propedalska więc to raczj promowanie pedalstwa byłoby na ręke Rosji..i muzułmanom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Marto! sytuacja jest niezwykle grozna!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:38 Ja widze ze on jest chory nie tylko na homoseksualizm, ale rowniez jakies dziwne urojenia ma. Ciekawe czy obie choroby psychiczne maja ze soba zwiazek jakis. Moze jak sie wyleczy z homoseksualizmu, to i urojenia znikna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk facet odp-----ol się odemnie, powiedzialem już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:50 z tobą się nie dyskutuje!!!! bo jest to dyshonor dla mnie prostaczku!!!!!!!!!!!!! Moj ostatni post byl adresowany do kogo innego, nie życze sobie , twoich "belkotow" zrozumialęs??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: facet odp-----ol się odemnie, powiedzialem ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:06 Wolnosc slowa mamy i bede dysktuowal z kim chcial i kiedy bede chcial i o czym bede chcial. Zrozumiales?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk to sobie bredż, ale nie wcinaj się w moje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:11 adresowane teksty jasne prostaczku!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: NIE ODDAMY WOLNOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:33 Do faszyzmu nikt nie nawolywal, rozumiesz? No chyba, ze w jezyku pedalow i zielonych faszyzm ma inne znaczenie niz w jezyku polskim i kazdym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk polski horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:51 W 1997 roku dojście do władzy AWS z wodzem Krzaklewskim na czele zapewnić miało moralną odnowę, gruntowną reformę i radykalną przebudowę państwa. Wiemy, jak to się skończyło. Teraz dojście do władzy POPiS-u, wraz w wodzem Rokitą, przy wsparciu ze strony fanatycznej LPR i egzotycznej Samoobrony gwarantować ma rewolucję i powstanie Nowej Wspaniałej Rzeczypospolitej. Koniec będzie zapewne taki sam: najpierw szybki rozpad koalicji PO-PiS, potem kompromitacja mniejszościowego rządu PO. Kompromitacja ta prognozowana jest przez politologów ze względu na populistyczny charakter programu PO, brak klarownej wizji państwa, a przede wszystkim ze względu na prosty fakt, że PO utworzyły środowiska wywodzące się z AWS i UW, a zatem z dwóch partii tworzących rząd Buzka, partii skompromitowanych, wyrzuconych przez społeczeństwo z parlamentu. Rządy prawicy z pewnością nie będą zbyt długie, niemniej jednak warto zastanowić się, co nas czeka, a zatem spróbować odpowiedzieć na pytanie, o jaką Rzeczpospolitą w prawicowym projekcie będzie chodzić. Jedno z pewnością nie ulega wątpliwości: momentem założycielskim IV RP ma być całkowite zanegowanie dorobku III RP, potępienie układów Okrągłego Stołu oraz, przede wszystkim, wdeptanie „komuchów” w ziemię. Nowa Rzeczpospolita ma być przede wszystkim republiką bez czerwonych. Z tego powodu potrzebne jest jak najszybsze pozbycie się – w atmosferze impeachmentu – ze stanowiska prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. „Komuchów” należy zniszczyć poprzez powołanie specjalnego trybunału do spraw „zbrodni III RP” („Komisja Prawdy i Sprawiedliwości”), który doprowadzić ma do „zmiecenia SLD i całego układu postpezetpeerowskiego”, jak powiada Jan Rokita („Rzeczpospolita”). Towarzyszyć temu powinna delegalizacja SLD (pomysł PiS podobno ukradziony LPR), oczyszczenie wszystkich instytucji publicznych z czerwonych, co najzwyczajniej w świecie zapewne przypominać będzie atmosferę maccarthyzmu (walki z „zagrożeniem komunistycznym” wewnątrz USA, prowadzoną pod wodzą senatora MacCarthy'ego przy wsparciu prezydenta Trumana w latach 1950 – 1954). Mówi Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla „Gazety Wyborczej”: „Komisja [Prawdy i Sprawiedliwości] ma zwalczyć postkomunizm w Polsce. Ma ujawnić i rozbić chorobliwe układy. Potem trzeba będzie tak zreformować państwo, by nie dopuścić do ich recydywy”. Oczywiste początki tego typu atmosfery i tego typu rewolucyjnego zapału obserwujemy w trakcie prac komisji „orlenowskiej”. Innymi słowy, elementem konstytutywnym dla ustanowienia IV RP stanie się nienawiść do „postkomunistów”, co będzie oznaczało zwycięstwo wszystkich zwolenników dokończenia „rewolucji antykomunistycznej” z lat 1989 – 1990. Ludzie ci, powiedzmy to otwarcie, chorzy z nienawiści, nie zaznają spokoju dopóki nie ujrzą metaforycznych (oby tylko) latarni z powieszonymi na nich „zdrajcami”. Walka z rzeczywistymi patologiami staje się tylko przykrywką do ostatecznego rozliczenia z „czerwonymi”. Jak bowiem tłumaczy Rokita („Gazeta Wyborcza”): „Mam poczucie, że tym razem zaniechania nikt nam nie wybaczy. A czerwony zmierza dziś ku drugiej historycznej klęsce wyłącznie z powodu własnej niegodziwości”. Nienawiść ta będzie z pewnością obserwowana w innych dziedzinach życia społecznego. Oczekiwać należy, bez wątpienia, próby inwazji ideologii nacjonalistycznej, szowinistycznej, ksenofobicznej w każdej postaci. Tu prym wiedzie LPR, ale PiS i PO nie pozostają w tyle. Homoseksualiści, feministki, ekolodzy i wszyscy podejrzanej maści „lewacy” mogą zapomnieć o pikietach, demonstracjach oraz o możliwościach prowadzenia projektów współfinansowanych przez rząd. Wsparcie otrzymają natomiast fundamentalistyczne i nacjonalistyczne organizacje katolickie, zaś Kościół otrzyma jeszcze większy wpływ na politykę państwa niż ten, który posiadał w III RP. Zapomnieć możemy o jakiejkolwiek debacie na temat dopuszczenia aborcji, rejestrowanych związków homoseksualnych, refinansowania antykoncepcji, nowoczesnej edukacji seksualnej w szkołach. W „Tezach Konstytucyjnych” PiS czytamy: „Konstytucja (IV RP) musi uwzględniać chrześcijański fundament Narodu (...). Konstytucja musi gwarantować, iż małżeństwo jest związkiem kobiety i mężczyzny oraz że jedynie kobieta i mężczyzna pozostający wspólnie w prawnie sankcjonowanym związku mogą adoptować dzieci. (...)”. Ideologiczna propaganda nacjonalistyczno-katolicka obecna będzie wszędzie, bowiem z pewnością PO chętnie machnie ręką na „nadbudowę”, byle im się PiS i LPR do „bazy” nie wtrącały. Polska stanie się krajem skrajnej nietolerancji, obserwować będziemy nasilenie się działalności faszystowskich bojówek, cenzura obyczajowa obejmie telewizję, radio, czasopisma, przedstawienia teatralne oraz całą sztukę. Początek tych wszystkich procesów już obserwujemy (choćby zmiany w TVP, kłopoty wielu galerii i artystów, wydarzenia poznańskie związane z Marszem Tolerancji itp.). „Baza”, pozostawiona całkowicie w rękach neoliberałów z PO, kształtowana będzie zgodnie z życzeniami tzw. przedsiębiorców: oczekiwać należy dalszego okrajania praw pracowniczych do granic absurdu, gwałtownej prywatyzacji wszystkiego, co się da sprywatyzować, ograniczania wydatków socjalnych państwa. Donald Tusk poucza studentów (wywiad dla „Dlaczego”): „Studentów jest nieporównywalnie więcej niż kiedyś. Na ich miejscu nie domagałbym się dokładania przywilejów socjalnych. Wolałbym państwowe pieniądze wydawać na poprawę jakości studiów wyższych, aby ich program dawał studentom wiedzę, z której później jest praktyczny użytek. Nie rozczulajmy się nad tym, czy jest dopłata do zupy, czy nie. Im mniej państwo będzie ściągało „haraczu” po to, żeby dopłacać do przywilejów socjalnych, tym łatwiej będzie tak budować gospodarkę, żeby było więcej miejsc pracy”. Powiada zaś przyszły premier Rokita („Gazeta Wyborcza”): „Nagonką na biznes w Polsce są wysokie podatki, niejasne przepisy, biurokracja, koszty pracy”. Mniejsze podatki to mniejsze wydatki na pomoc społeczną. Gdy PO mówi o „uproszczeniu przepisów”, ma zazwyczaj na myśli możliwość dowolnego zwalniania pracownika z pracy i podpisywania z nim dowolnego rodzaju umów. Koszty pracy to ZUS przede wszystkim, a mniejszy ZUS to mniejsze emerytury. Zatem: sytuacja pracowników pracy najemnej będzie się pogarszała, stabilizacja zawodowa będzie dla nich niemal niedostępna, poszerzać się będzie sfera biedy i wykluczenia społecznego, postępować będzie pauperyzacja emerytów i rencistów. Ponadto oczekiwać możemy wprowadzenia częściowej, lub całkowitej, odpłatności za świadczenia zdrowotne, częściowej, lub całkowitej, opłaty za naukę w państwowych szkołach wyższych i oby tylko na tym się skończyło. Oznaczać to będzie wykluczenie na margines społeczeństwa ludzi biednych, którzy zostaną pozbawieni możliwości edukacji, opieki zdrowotnej, a być może i dachu nad głową. Państwo będzie się bowiem kierowało tylko i wyłącznie interesem wielkiego kapitału. Polityka zagraniczna również prowadzona będzie w awanturniczy i „wielkopański” sposób. Ostatecznie ton będzie nadawał autor husarskiego hasła „Nicea albo śmierć”. W strukturach UE zachowywać się będziemy zapewne arogancko, domagając się z jednej strony rechrystianizacji poganiejącej Europy, z drugiej specjalnych przywilejów finansowych dla skrzywdzonej przez okrutną historię i bohaterskiej Polski. Polska zostanie skłócona z większością swych sąsiadów, z pewnością dojdzie do wielu wrogich aktów w stosunkach pol Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: polski horror 23.11.04, 21:15 Oceniam ten komentarz jako mało spójny. Wysuwasz wiele słusznych tez i wiele bzdurnych wniosków. Zgadzam się np co do diagnozy rządu POPIS. Szanse ten układ ma niewielkie. Zbyt dużo szczególnie w PO pozostałości po AWS i UW. Ale np nikt nie chce "na drzewach zamiast liści wieszać komunistów" Chcemy uczciwego rozliczenia w majestacie prwa złodziejstwa i niegodziwości wszystkich rządów IIIRP. Zarówno komunistycznych, jak i tzw prawicowych. Nie ma normalnego panstwa w którym "PRAWO, NIE ZNACZY PRAWO, A SPRAWIEDLIWOŚĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ" A prawo, dotyczyc musi i tego, który kradnie rower, ajk i tego, który kradnie fabryke rowerów. I co tu dużo mówić. Jedyna szansa (nie gwarancja, ale szansa) to rząd PIS-LPR. I taki rząd miałby szansę powstać, gdyby nie opór i strach w IV włądzy, czyli w mediach, niestety mocno umoczonych w układzikach IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha GŁUPIE PEDAŁY PEDAŁY LEZBIJKI OSZOŁOMY BREDZĄ o demokracji IP: *.twmi.rr.com 23.11.04, 01:00 Wy tam w Polsce NIE DAJCIE się ZWIEŚĆ jakieś DEMAGOGI OSZOŁOMÓW, że niby brak jest w Polsce „demokarcji” lub „równości” bo kilkunastu OSZOŁOMOM zabroniono zrobić „ZADYMĘ” w centrum miasta i zakłucić spokój uliczny. Niech lezbije i pedały WYNAJMA sobie lokal lub jakś sale i tam sobie organizują "manifestacje" na SWÓJ WŁASNY KOSZT !!! W Poznaniu i w Polsce jest TYSIĄCE oraganizacji, ugrupowań religijnych, związków, zrzeszeń . . . itp. i ONI WSZYSCY organizują wszelkiego rodzaju ZJAZDY, IMPRAZY, PRZEMÓWIENIA i MANIFESTACJE, ale w WYNAJĘTYCH przez SIEBIE SALACH lub LOKALACH nie zakułucając SPOKOJU PUBLICZNEGO na ulicach !!! Jak to DALEJ pójdzie, to te wszystkie oraganizacje, ugrupowania religijne, związki, zrzeszenia . . . itp. OSZOŁOMÓW ZACZNĄ teraz organizować POCHODY z WYMYŚLONYMI DEMAGOGICZNYMI hasłami w CENTRUM Poznania i to w każdą sobotę, bo tych różnych organizacji jest na KILKADZIESIĄT stron w książce telefonicznej. Poznaniowi GROZI zablokowanie centrum miasta w każdą sobotę przez jakiś OSZOŁOMÓW z falagami o różnych kolarach, a policja w Polsce, która się po prostu i tak już się NIE WYRABIA teraz DODATKOWO bedzie zajęta GŁUPOTAMI jak np. KOLEJNEJ asyscie „manifestacji” jakieś kolejnej grupy OSZOŁOMÓW co sobie UBZDURALI ZADYMĘ na jakiejś centralnej ulicy lub placu w Poznaniu. Niech KTO KOLWIEK w Poznaniu i w tym HOMOSEKSUALIŚCI , lezbijki czy ci wszyscy co mają jakieś DEWIACJE seksualne czy PSYCHICZNE, SPOTYKAJĄ się w jakieś WYNAJETEJ SALI czy LOKALU, ale na SWÓJ PRYWATNY WŁASNY RACHUNEK ! Niech geje wynajmą sobie jakiś WELKI LOKAL w Poznaniu bo takich jest pełno i IDENTYCZNIE jak inne oraganizacje przy dżwiach tego wynajetego lokalu POSTAWIĄ też WYNAJĘTĄ firmę ochroniarska i ona bedzie pilnować przy drzwiach i wpuszczać na PRYWATNĄ IMPREZĘ homoseksualistów do tego WYNAJETEGO LOKALU. IMPREZA homoseksualistów NA ULICACH Poznania BYŁA NA RACHUNEK PODATNIKA !!! Inne WSZYSTKIE organizacje ORGANIZUJĄ SWOJE SPOTKANIA w lokalach i nikt NIKOMU nie zakłóca spokoju na ulicach i właśnie NA TYM POLEGA ta demokracja !!! OSZOŁOMY homseksualisci uważąją, że demokracja polega na tym że mogą ZAKŁUCAĆ spokój na ulicach miast i na tym polega ta „równość” . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk a ty skad jesteś ,z "Jackowa"??? robotniku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej poparcie dla Marty IP: 193.53.93.* 29.11.04, 13:55 Marta! popieram Cie i ciesze sie, ze myslisz i dzialasz. nie zalamuj sie, mysle ze w Polsce jeszcze bedzie normalnie. pozdrawiam > Nie po to moi rodzice walczyli o wolność, żebyśmy teraz mogli ją tak łatwo > oddać. > > Możemy oczywiście mówić, że nie ma porównania, trywializować całą sprawę. Ale > jeszcze kilka lat temu marsze głoszące idee tolerancji, równości i pokoju > spokojnie chodziły ulicami naszych miast. W Warszawie kilka razy odbyła się > Parada Równości bez żadnych zakłóceń. Czy społeczeństwo się zmieniło, czy znów > ktoś zaczął nim manipulować? > > Dziś do głosu i do władzy dochodzą nacjonalistyczne grupy, zyskują wpływy, > wychowują agresywną armię chuliganów, dla której największą wartością jest > przemoc, która publicznie nawołuje do faszyzmu. Coraz trudniej będzie > manifestować w imię wolności i pokoju. > > To, co się stało w Krakowie, w Warszawie, a teraz w Poznaniu pokazuje, że po 15 > > latach o demokrację znów trzeba walczyć. Nie wolno zlekceważyć tych wydarzeń. > Wyłania się z nich niebezpieczna wizja świata, w którym rządzi nietolerancja, > nienawiść i przemoc. > > Nie zgadzam się na taki świat Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Homoseksualiści=pedofile!patrz Wojciech.K-słowiki 22.11.04, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Heterycy=pedofile! patrz Robert K. IP: 193.53.93.* 24.11.04, 16:42 jak trzeba psa uderzyc, to kij zawsze sie znajdzie: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36037,2398570.html rozumiem, ze teraz juz wszyscy heteroseksualni mezczyzni powinni byc profilaktycznie zamykani i leczeni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja eSMSowa sonda radia Merkury 74% przeciw pedałom! 22.11.04, 16:40 w tej sondzie pytano czy nalezy w Poznaiu organizować marsze geyowskie. Wyniki są następujace za 26% esemesujących a 74% przeciw. Brawo Poznaniancy!! na pochybel promotorom seksualnych zboczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: eSMSowa sonda radia Merkury 74% przeciw pedał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 01:14 Przeciez dla mnie bylo oczywiste, ze taki bedzie wynik. Moze to im otworzy oczy i uswiadomi, ze ludzie NIE CHCIELI TEGO MARSZU. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: eSMSowa sonda radia Merkury 74% przeciw pedał 24.11.04, 14:14 nie sądzę..prędzej będą tłumaczyć że spoleczeństwo jeszcze nie jest gotowe że jest mało wyedukowane że ma niską świadomość i ze oni będa przystępować w związku z tym do ekcji edukacyjnej mającej na celu "uświadamiać społeczeństwo" a de facto będą narodowi próbowali kit wcisnąć ze homo jest o.k..tak wiec nalezy się spodziewaĆ WIELKICH AKCJI PROMOCYJNYCH W MEDIACH ORAZ UWAGA W SZKOŁACH! A więc chrońmy nasze dzieci przed homoindoktrynacją bo ze taka będzie to jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej muchy, i prawica IP: 193.53.93.* 24.11.04, 16:47 "Ludzie, jedzcie gowno, miliony much nie moze sie mylic!" Wiekszosc nie zawsze ma racje. Nawet jesli to wiekszosc w SMSowej Sondzie Radia Merkury (przyznaje, prawie mnie to powalilo na kolana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: muchy, i prawica IP: 213.17.204.* 24.11.04, 17:04 A Tobie geju coś się nie pojeba.o, albo pomuszyło?? 1000 gejów, w stosunku do milionów normalnych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: muchy, i prawica IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:07 > A Tobie geju coś się nie pojeba.o, albo pomuszyło?? > 1000 gejów, w stosunku do milionów normalnych?? nie, heterosiu :), ja tylko chcialem ci pokazac na przykladzie, ze logika oparta na racji wiekszosci nie ma sensu. ale jak widac nie dotarlo... :) A tak przy okazji, liczbe gejow i lesbijek w Polsce szacuje sie na ok. 2 mln... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: muchy, i prawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:57 Gość portalu: Przemo napisał(a): > A tak przy okazji, liczbe gejow i lesbijek w Polsce szacuje sie na ok. 2 mln... I to jest kolejna lewacka manipulacja. Standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej masz prawo nie wierzyc... IP: 193.53.93.* 30.11.04, 16:19 bo zadnego geja nie znasz. :) ale ja mysle, ze to sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: muchy, i prawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:07 To ja Ci powiem, ze przypuszczam iz w rzeczywistosci jeszcze wiecej bylo przeciwnikow. Ludzie starsi zazwyczaj sa konserwatywni i maja takie pogladay jak my, a nie korzystaja z takich wynalazkow jak SMSy - totez wynik jej jest zanizony na nasza niekorzysc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: eSMSowa sonda radia Merkury 74% przeciw pedał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:04 Obys nie mial racji... Az sie boje swiadomosci, ze moje dziecko moze miec w szkole wpajane, ze homoseksualizm nie jest choroba, a czyms normalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Twoje dziecko... IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:18 wiesz, moze sie jeszcze okazac ze twoje dziecko zda sobie w pewnym momencie sprawe, ze jest gejem albo lesbijka. i ktos mu w szkole wmowi, ze homoseksualizm jest zboczeniem i choroba. i TWOJE DZIECKO przyjdzie do domu i podetnie sobie zyly ze wstydu i ponizenia. nie mysl, ze to niemozliwe, geje nie spadaja z ksiezyca, tylko rodza sie w heteroseksualnych rodzinach. jestem ciekaw, czy bylbys nadal tak pewny siebie i swoich pogladow. nie, nie zycze ci tego. ale odsetek samobojstw wsrod mlodych gejow i lesbijek jest wciaz za wysoki. dlatego szkola powinna uczyc obiektywnie. aha, wiem jaki jest twoj nastepny ruch. szkola powinna pewnie mowic, ze gejow da sie leczyc i w ten sposob niesc ludziom nadzieje? nie, nie powinna. bo to nieprawda. i w ten sposob rowniez wyrzadza sie mlodym ludziom krzywde, zamiast im pomoc normalnie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Twoje dziecko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:00 Gość portalu: Przemo_gej napisał(a): > wiesz, moze sie jeszcze okazac ze twoje dziecko zda sobie w pewnym momencie > sprawe, ze jest gejem albo lesbijka. i ktos mu w szkole wmowi, ze > homoseksualizm jest zboczeniem i choroba. i TWOJE DZIECKO przyjdzie do domu i > podetnie sobie zyly ze wstydu i ponizenia. nie mysl, ze to niemozliwe, geje nie > > spadaja z ksiezyca, tylko rodza sie w heteroseksualnych rodzinach. jestem > ciekaw, czy bylbys nadal tak pewny siebie i swoich pogladow. Od malego bede mojemu dziecku wpajac, ze homoseksualizm jest choroba i nalezy go leczyc. A wlasciwa rozmowa z dzieckiem ma tez dzialanie profilaktyczne - przy dobrym wychowaniu, w zgodzie z katolickimi wartosciami, choroba praktycznie nie moze wystapic. > aha, wiem jaki jest twoj nastepny ruch. szkola powinna pewnie mowic, ze gejow > da sie leczyc i w ten sposob niesc ludziom nadzieje? nie, nie powinna. bo to > nieprawda. i w ten sposob rowniez wyrzadza sie mlodym ludziom krzywde, zamiast > im pomoc normalnie zyc. > Tez, ale przede wszystkim rodzice. I to nie jest bzdura. Oszolom z RM, do tablicy prosze - bo to Ty podawales nazwisko holenderskiego lekarza, ktory 800 homoseksualistow wyleczyl. Czyli da sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Re: Twoje dziecko... IP: 193.53.93.* 30.11.04, 16:32 sorry, ale nie masz racji. poped seksualny ksztaltuje sie niezaleznie od swiatopogladu. oczywiscie, gadaniem ci tego nie udowodnie. dlatego koncze temat. i mam nadzieje, ze twoje dziecko nie bedzie gejem albo lesbijka. ale nie ze wzgledu na ciebie - tobie by sie to przydalo jako lekcja. ze wzgledu na tego czlowieka, ktory by sie z toba niestety bardzo meczyl. a co do oszoloma prosze bardzo :) chetnie poczytam i sie posmieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F14 Dziecko a pedalstwo IP: *.238.101.72.adsl.inetia.pl 23.11.04, 10:22 Uporczywie pojawia sie tu słowo PARADA. Parada to chyba radosne okazywanie swoich odzcuć, w nastroju zabawy etc. Manipulacyjne zapowiedzi organizatorów okazały sie zlepkiem roszczeń i pretensji. Czy mam mojej 6-letniej córce powiedziec, że dwóch obłapiających sie facetów, to normalne zjawisko? Dziecko jest bardzo dobrym obserwatorem i wyciaga zaskakujaco dojrzałe wnioski. Dziecko czuje się bezpieczne i ma prawidłowy rozwój emocjonalny, jesli ma tatę i mamę, a nie dwie mamy lub dwóch tatusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk tak! Parada to radośc z zabawy, bo to jest zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:54 tak to wygląda w normalnym europejskim kraju, gdzie na ulicy nie rządzą bandyci, i gdzie "tonu" nie nadaja zlodzieje!!Polska zlodziejem stoi (Polnischer Dieb) i to co dzieje się tutaj, jest charakterystyczne, dla biednych zacofanych krajów,zawlaszczonych calkowicie przez jedną obowiązującą religię( Fundamentalizm katolicki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Plotki... IP: 193.53.93.* 24.11.04, 16:19 ...to nie wszystko, jak to udowodnisz, to porozmawiamy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Plotki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:12 Tzn Roszak to bardziej szkodnik niz zlodziej. Pasozyt, wrzod na dupie, ale w koncu sie go Poznan pozbedzie. Mackowiak - o nim mozna duzo i dlugo pisac. Niech sie wypowiedza ci, ktorzy sa lepiej zaznajomieni z tematem. W kazdym razie jakbys uwaznie czytal ten watek, to bys znalazl posty w ktorym jest co nieco o jego przestepstwach... Ja nie pamietam, ale wiem ze chodzilo o kase ktora jest winien jakims delikatesom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Plotki, plotki... IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:55 w sadzie obowiazuje domniemanie niewinnosci. szkalowac kogos nie sztuka. ja tez moge sobie wymyslec, ze jestes mi winien 2 tys. zl i trabic o tym na forum. ale to wciaz tylko wredna plota, zaden dowod. pozbieraj linki, ciekaw jestem co to za afery... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 03:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dziecko a pedalstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:17 Przeciez to jest oczywiste! I tylko debil moze uwazac, ze dwoch tatusiow moze w nalezyty sposob wychowac dziecko. Oni moga miec dobre checi, moga je kochac, ale jest to nienaturalne. Dziecko MUSI MIEC MATKE I OJCA do prawidlowego rozwoju psycho-fizycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F14 Re: Dziecko a pedalstwo IP: *.238.100.161.adsl.inetia.pl 23.11.04, 13:07 ale tych debilów wspiera lobby. Dla nich sie liczy tylko wlasna dupa /dosłownie/. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dziecko a pedalstwo 24.11.04, 14:15 a na horyzocnie czai sie następna akcja tym razem ws[pierająca nekrofilię www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20041124&id=dd13.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny czlowiek Tak, ale to w przypadku jak ty wreszcie zdechniesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:47 im prędzej tym lepiej!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tak, ale to w przypadku jak ty wreszcie zdech 24.11.04, 17:15 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Dzieci sa madrzejsze... IP: 193.53.93.* 24.11.04, 16:18 ...bo sie na widok gejow nie gorsza tylko pytaja. dopiero niestety "madrzy" dorosli wmawiaja im, ze to zle jak dwoch facetow sie obejmuje (nie oblapia, wypraszam sobie). a co do rozwoju emocjonalnego: szukaj.gazeta.pl/archiwum/0,51943.html?xa=4206268 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja wara gejowskie śmieci od dzieci! 24.11.04, 17:16 nie pozwolimy by tacy jak ty deprawowali przyszłosć narodu polskiego! dzieci są ciekawe wszystkiego i są tez bardzo ufne z natury co coraz częśćiej źle się dla nich kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej a na co ty mi masz pozwalac? :)))) IP: 193.53.93.* 29.11.04, 15:02 oszolom, spokojnie, bo dostaniesz zawalu :) mylisz homoseksualizm z pedofilia, radze doczytac w literaturze (ale watpie, ze to zrobisz, jestes za bardzo zadufany. szkoda, moglbys sie czegos nauczyc) na szczescie ludzie maja wiecej rozumu. np. moja siostra, ktora od lat wie o tym, ze jestem gejem. jestem od roku ojcem chrzestnym jej coreczki i bardzo mnie to cieszy. fakt, nie bede pomagac wychowywac jej w duchu katolickim, ale na pewno dostanie od chrzestnego super prezenty na komunie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Dzieci sa madrzejsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:17 > a co do rozwoju emocjonalnego: > szukaj.gazeta.pl/archiwum/0,51943.html?xa=4206268 Wyslij SMS i wpisz kod... Chyba Ci sie adresy pomylily :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej ??? IP: 193.53.93.* 29.11.04, 15:04 dalem ci linka z wyszukiwarki GW do artykulu "Wszystko o moich matkach". jakby co, mozesz sobie poszukac po tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:04 Wyglada na to, ze Ty wykupiles sobie jakis ich abonament, albo laczysz sie przez netgazeta - bo ja musze wyslac SMSa za iles zlotych zeby miec dostep do archiwum i zadnego artykulu pod Twoim linkiem nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Re: ??? IP: 193.53.93.* 30.11.04, 16:38 to napisz do GW, niech cos z tym zrobia, ten artykul byl naprawde do rzeczy. ja go jeszcze czytalem jak nie byl w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Rej Brutalność i niski poziom po obydwu stronach IP: *.icpnet.pl 24.11.04, 14:15 Jestem za tolerancją i pokojowym współistnieniem różnych mniejszości i większości! Jestem za przypominaniem, że żyjemy w kraju, który jest spadkobiercą dawnej, renesansowej Rzeczypospolitej, czyli państwa w którym panowała tolerancja religijna i nie było stosów. Państwa, które powstało i zbudowało swą potęgę, na fundamencie Unii Litewsko-Polskiej. Państwa w którym zbory luterańskie, kalwińskie, ariańskie, synagogi żydowskie i kościoły katolickie stały w miastach obok siebie. Natomiast Stronnictwo Egzekucyjne - oddolny szlachecki ruch -stało na straży praw! Dlatego nie potrafię pojąć co się stało z tym narodem, z tym społeczeństwem. Co się stało z nami?! Kiedy ludzie chcą zamanifestować swoją inność nazywa się ich nienormalnymi i każe (wyczytałem to tu na forum!) organizować jakieś zamknięte, ukryte spotkania! Pytam więc, a może by tak zamknąć ich w gettach, albo rozpalić krematoryjne piece?! Kiedy ludzie chcą spokojnie przejść ulicą, natychmiast zbierają się jacyś łysi kibice, czy ,,wszechpolacy'', albo starsze panie i ciskają różnymi przedmiotami wykrzykując hasła tak nieludzkie, że śmiało możnaby ich używać realizując np. inscenizację o tym jak to Hitler doszedł do władzy! Jestem Polakiem i wstyd mi za Was! Wstyd do tego stopnia, że chce mi się stwierdzić, że tak Polakom nie przystoi! Przypomnijcie sobie nazwiska i osiągnięcia takich ludzi (czy grup) jak: Andrzej Frycz Modrzewski, Jan Kochanowski, Bracia Polscy, Zygmunt August, Hugo Kołłątaj, Romuald Traugutt, Boy Żeleński albo Witold Gombrowicz. Przypomnijcie sobie stare powstańcze hasło: ,,Za Wolność Waszą i Naszą'', a wtedy może zrozumiecie, że tak naprawdę to nic o tym kraju nie wiecie i potrzeba wam po prostu RESOCJALIZACJI! Natomiast do ,,obrońców swobód i mniejszości'' mam pretensję o zniżanie się do poziomu adwersarzy! Spodziewam się od Was czegoś mądrzejszego niż jedynie krótkich ,,odszczeknięć''. Powiem Wam, że walka o tolerancję wymaga cierpliwości. I zawsze lepiej wychodzi na tym ten, kto używa wyższych i wyżej zorganizowanych pokładów mózgu! Czasem trzeba być podobnym do Chrystusa, a i przypieprzyć też można dosadnie i inteligentnie. Wszak powiadają: ,,nie kłóć się z głupcem, bo ktoś widząc Was może nie rozróżnić kto jest kim''. Szczerze oddany MIKOŁAJ REJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach IP: 193.53.93.* 24.11.04, 16:34 Mikolaju, czlowiek jest mocny, ale wszelka cierpliwosc ma swoje granice. Kazdy gej musi wciaz i bez ustanku udowadniac na tym forum, ze nie jest wielbladem (nekrofilem, morderca, itp, itd). Nie dziw sie, ze czasem nie chce sie juz tlumaczyc. Tym bardziej, ze poza paroma chlubnymi wyjatkami (pozdrawiam huckenbusha, nie zgadzamy sie, ale reprezentuje jakis poziom), odpowiedzia na rzeczowe argumenty jest tylko kolejny stek wyzwisk. Ukraszony jakims watpliwym kawalem o dupie. Wybacz, ale w tym przypadku nie moge byc obiektywny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:17 Ale widzisz, kij ma dwa konce. Niektorzy z Was tez nie potrafia dyskutowac. Sztandarowym przykladem moze byc tu Europejczyk, ktory w tych kilku mega-watkach nie uzyl zadnego argumentu. Rowniez pozdrawiam, bo tyz poziom przedstawiasz sensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk drogi Przemo! nalezy ostentacyjnie, ignorować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:33 tego hackenbusha, to "monstrum" calymi godzinami waruje ma wszystkich forach dotyczacych "nas" należy na "To to" reagować krzykiem, do budy!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: drogi Przemo! nalezy ostentacyjnie, ignorować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:42 Na wszystkich forach - tzn na jednym, tak? Brawo! Widze ze liczenie u Ciebie w takiej samej formie jak myslenie i zdolnosc do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Inaczej Przemowi powiedz IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 04:04 drogi Przemo! nalezy ostentacyjnie, ignorować to że normalne jest że facet z kobietą, nie zważać na to że choroba jest gdy facet facetowi bo między nami mutantami ludzkie normy N I E O B O W I A Z U J A - Tak mu powiedz cymbale jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej zasmiecasz forum IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:47 sluchaj, forum jest po to, zeby wymieniac poglady, argumenty itp. ty tego nie potrafisz i tylko je zasmiecasz. proponuje przestac pisac. i zrob tak jak mowie, bo jak nie, to PRZYJDE I ZACIAGNE CIE DO LOZKA :)))))) przezyjesz najwiekszy horror swojego zycia, mutanciku-heteryku :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach 24.11.04, 17:17 w renesansie nik na wet nie wiedział co to takiego jest homoseksualizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:19 Skoro wiedzieli w starozytnosci, to w renesansie chyba tym bardziej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach 24.11.04, 21:25 w starożytności wszelkie zboczenia były dozwolone dlatego to byał tak strasznie nieludzka epoka tak barbarzyńska i okrutna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Brutalność i niski poziom po obydwu stronach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:43 I to wlasnie rozpusta i brak zasad moralnych doprowadzal do upadku wszystkich mocarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt TAKA PRAWDA 24.11.04, 22:48 TAKA PRAWDA. Swiat stoi na normach etycznych. Brak norm to upadek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Ludzie badzmy tolerancyjni! IP: *.let.kun.nl 25.11.04, 15:04 Skoro geje i lezbijki to rowniez podatnicy, posiadajacy, jak ktos wspomnial, rowniez i prawo do ochrony policji, maja wobec tego prawo do wszystkiego, co kazdy inny podatnik,prawda? Dlaczego wiec nie zapewnia im sie profesjonalnej opieki medycznej - moze jest jeszcze jakas szansa? Ostatnie badania naukowe ponoc dowiodly, ze choroba ta nie jest dziedziczna - musi istniec jakis sposob na jej wyleczenie! Nie kamieni, ale lekarstw i opieki psychologow im trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Ostatnie badania naukowe dowiodly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:26 Postępującego infantylizmu w śród Polakow, do tyczy7 to także ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ostatnie badania naukowe dowiodly 25.11.04, 16:48 a jakieś konkrety? linki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Konkretem namacalnym jesteś Ty,i dowodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:04 jednocześnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ludzie badzmy tolerancyjni! 25.11.04, 16:48 podatnikami są też pedofile i gwałciciele więc co też wobec nich mamy być tolerancyjni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ludzie badzmy tolerancyjni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:20 Oczywiscie! Ale jak beda wojowac na ulicach, wyzywac ludzi od faszystow - to niech licza sie z tym, ze bedzie riposta. Co do dziedziczenia: no mnie to cholernie zastanawia. Bo wiadomo, ze z homoseksualizmem mozna sie urodzic, ale moze byc tez nabyty. Jesli sie z nim rodzimy, to co powoduje ze od malego sie ma te ciezka chorobe psychiczna? Moze trzeba sprobowac usunac przyczyne, a nie skutek... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ludzie badzmy tolerancyjni! 25.11.04, 20:39 wydaje mi się że to jest w dużej mierze kwestia wychowania..skad się wywodzi najwięc ej homoseksualistów? z nowobogackich rodzin o lewicowo liberalkncyh zapatrywaniah, sa oni chowani po nowoczesnemu bezstresowo i po europejsku a potem ci ludzie mają straszne problemy ze samym sobą, żyją jak pięknoduchy czy niebieskie ptaki i z nudów przychodzą im do łba najprzerózniejsze pomysły, eksperymentują z czym się da..to zblazowane i zdekadentyzoiwane towarzystwo potem skłania się ku różnycm patologiom społ, szukają po prostu mocnych wrażeń a tozapewnia im m.in bycie pedałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Ludzie badzmy tolerancyjni! IP: *.gtconnect.net 26.11.04, 05:53 to nie jest choroba a preferencja, juz dawno zostalo to udowodnione i wystepuje we wszystkich grupach spolechnych i zawodowych, rasach, nacjach i religiach w takim samym procencie. Tolerancj trzeba sie uczyc tak samo jak demokracji, Napewno wiele lat minie zeby ludzie ktozy maja odmienne zdanie mogli przejsc obojetnie nad czyms co ich tak naprawde niedotychy. No bo jakie moze miec znaczenie dla osoby herero z kim jego sasiad spi ? Tym wszystkim co tak krzycza jak to uratowali Poznan od Sodomy chcialbym tylko przypomniec ze kazde miasto ktore organizuje takie parady zarabia na tym od kilku do kilkudziesieciu milionow $$$ w jeden dzien..... Jak zwykle okazuje sie ze tylko modrzy zarabiaja, a pochlonieci przez nienawisc i fanatyzm musza isc na zebry do UE zeby dziury w aswalcie zakitowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pieprzysz IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 04:16 ja nikomu nie zaglądam do łóżka i tak jest dobrze żle jest gdy sąsiad z sąsiadką będzie to robił przed moim oknem na moich oczach bo to narusza moją wolność ja sobie tego nie życzę ma dom łóżko czy coś na czym lubi, to swera intymna a nie publiczna. To samo dotyczy Pedałów. Nic do nich nie mam kiedy sobie gdzieś tam, ale im jest za mało oni chcą więcej niż normalni ludzie .... A o pieniądzach nie wspominaj kiedy nie masz zielonego pojęcia o życiu ... są żeczy ważniejsze od pieniędzy ... Tego typu marsze wspierają tacy "biznesmeni" jak ty, lub politycy którzy nie mając nic do zaoferowania "pomagają" organizowac tego typu zabawy aby móc ... resztę sobie dopowiedz przecież jesteś mądry ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Pieprzysz od Rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:01 nie żeczy!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Pieprzysz od Rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 27.11.04, 11:04 Mimo "RZECZY", popieram głos "JA". Tak europejczyku. Kopuluj jak chcesz, ale nie na ulicy. Ja też to jakoś robię (z żoną) i nie zapraszam gosci na tę okazję, ani nie wystawiam łóżka na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja widzisz w końcu chyba zrozumiałeś ... IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 11:25 że coś z toba nie tak, brak ci argumentów, chociaż cokolwiek byś nie napisał będzie to tylko kolejnym wmawianiem sobie że jesteś normalny. zgadzam się z tobą - Tak jesteś normalnym MUTANTEM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Ludzie badzmy tolerancyjni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 12:45 Jest to choroba psychiczna. I nic nie zostalo udowodnione, a zwyczajnie wykreslone z listy chorob WHO pod naciskiem wysoko postawionych pedalow, ktorzy nie chcieli sie leczyc. Tolerancji trzeba sie uczyc? Nie, nie trzeba, mamy prawo byc nietolerancyjni. Kilkadziesiat milionow dolarow? Pewnie! Na zebry du UE? NIGDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej UWAGA TLUMACZENIE - troche historii IP: 193.53.93.* 29.11.04, 14:42 pod naciskiem spoleczenstwa (takiego jak wy) wielu gejow chce zmienic swoja orientacje seksualna. proby podejmowano od dawna. brrr... byla terapia behawioralna, kiedy to probowano zmienic poped przez wzmocnienie negatywne i pozytywne. negatywne - pokazywano facetom nagie zdjecia mezczyzn i traktowano ich pradem. nastepnie nagie zdjecia kobiet i nic - mieli szanse przezyc przyjemnosc :))) ten opis to uproszczenie, ale taka mniej wiecej byla zasada - pies Pawlowa. ofiary terapii behawioralnej konczyly w stanie ciezkiej nerwicy. depresje, samobojstwa, apatia itp. itd. bo jedynym skutkiem byly zaburzenia osobowosci i ogolne oslabienie popedu plciowego (kojarzyl sie z elektrowstrzasami) - nie udawalo sie go natomiast przekierunkowac... byla proba organizowania dla gejow czegos w rodzaju AA - grupa spotykala sie, zeby rozmawiac ze soba i kontrolowac poped. czlonkowie grupy mieli sobie w tym nawzajem pomagac. czesto konczyli ze soba w lozku ;) uwazam, ze calkiem slusznie... byly rowniez inne terapie, ale nie slyszalem o wiekszych sukcesach (wiem, wiem, jest teraz w Polsce taka mesjanistyczna ksiazka... ;) Wiekszosc cudownie wyleczonych po paru latach zaczyna znow szukac kontaktow seksualnych ze swoja plcia. Byla taka ciekawa historyjka, jak to jednego z propagatorow terapii opartej na wierze i modlitwie sfotografowano w jakims klubie gejowskim. inny robil swoim pacjentom masaze - calego ciala, lacznie z genitaliami - podobno, zeby zlikwidowac reaktywnosc na bodzce seksualne :))) wiem, wiem, linki, fakty - jak znajde to zamieszcze na tym forum. dlatego mysle, ze nie ma sensu zmuszac polskich podatnikow (w tym rowniez geje i lesbijki) do wyrzucania pieniedzy w bloto na jakies terapie. lepiej by bylo juz pieniadze przeznaczyc na oswojenie spoleczenstwa z gejami. na tlumaczenie ze: - geje to nie pedofile (nie bardziej niz heterycy) - geje to nie gwalciciele (gwaltow heteroseksualnych jest o wiele, wiele wiecej) - geje nie chodza po ulicy z piorami w golym tylku tylko normalnie ubrani (studiowalem w Poznaniu 5 lat i jakos nikt mnie na ulicy nie zwyzywal, nawet nie zauwazyl... :) - itp itd slowem, proponuje jakas konkretna akcje informacyjna. a jak juz gejow poznacie, to mozecie ich lubic albo nie - ale przynajmniej bedzie to racjonalny wybor a nie uprzedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: UWAGA TLUMACZENIE - troche historii 29.11.04, 14:58 na to najlepsze jest wychowanie w duchu rygoryzmu moralnego i totalne odcięcie od lewackiej bohemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo-gej wychowanie w duchu rygoryzmu moralnego :) IP: 193.53.93.* 29.11.04, 15:12 jasne, najlepiej od malego zwiazywac chlopcom na noc rece na plecech, zeby sie nie kalali grzechem Onana :))) a powazniej, wychowanie takie czy owakie moze co najwyzej przyspozyc ludziom problemow w akceptacji siebie. gdyby wiara i wychowanie mialy znaczacy wplyw na ludzka seksualnosc, to ani w Polsce ani w Iranie nie powinno byc ZADNYCH gejow. a z kolei w Holandii nie powinno byc od dawna heterykow. Odpowiedz Link Zgłoś