Dodaj do ulubionych

Nowości w poznańskiej kablówce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:57
A może do nędzy w końcu pojawi się w ofercie Fashion TV??? Ja uwielbiam
modelki z Fashion a dzięki panu Rozpłatowskiemu z TKP nie mam szans ich
oglądać? Jest za to tv Trwam... A ja trwam w nadziei że mi pan ROzpłatowski
podłączy kiedyś Fashion TV.
Obserwuj wątek
    • Gość: stereo Re: Nowości w poznańskiej kablówce IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 01:53
      popieram w calej rozciaglosci, na ftv nie dosc, ze najladniejsze modelki, to
      jeszcze najlepsza muzyka!!!
    • Gość: Marek Re: Nowości w poznańskiej kablówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:33
      Ciągle mam nadzieję,że będę miał wpływ na to,jakie programy dostarczone będą ( sorki za Kazik Style).Kolejna podwyżka abonamentu, do 39,60 od początku 2005 skłania mnie do prostego pytania:gdzie są rozliczenia ? Jako spółka musi gdzieś się ujawniać.może sprawozdanie do sądu rejestrowego? Akceptuję,bo muszę ale chcę mieć wpływ na to co dostarcza mi p.R.W moim przypadku Tesat
    • Gość: george Do Zarządu TKP IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 11:08
      Dlaczego na www.tkp.pl nie ma wykazu dostępnych programów radiowych? W wykazie
      programów telewizyjnych nie ma MiniMini. Nie ma też informacji o dacie
      podłączenia Kino Polska.
      • Gość: szimi Re: Do Zarządu TKP IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 11:22
        bo zwyczajnie nie uaktualnili tam pracują tylko ludzie a nie roboty - daj im
        troche czasu - napewno uaktualnią :) nawiasem mówiąc ja jestem zainteresowany
        sposobem odbioru programów radiowych - mam podłączone radio do antenowego
        wyjścia radiowego i zamiast kablówkowych częstotliwości i programów mam zwykłe
        programy na swoich zwykłych częstotliwościach - czy ktoś wie co trzeba zrobić
        żeby odbierać programy radiowe z oferty kablówki??
        • Gość: george Re: Do Zarządu TKP IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 13:13
          Teoretycznie chyba nic nie powinieneś robić. U mnie na jednym kablu jest TV i
          radio. Sprawdź gniazdo i kabel między gniazdem a tunerem. Zdarzyło mi się
          kiedyś, że nowiutki kabelek (przyznaję, kupiony w Tesco) nie przenosił sygnału.
    • Gość: Szy TV Biznes nadal nie ma IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 23:01
      Program nadawany ze studia MTP w Poznaniu nadal nie będzie
      dostępny w naszej kablówce... a wprowadzane są inne badziewia!!
      Po prostu szkoda gadać!!
      Ciekawe, czym kablówka umotywuje kolejną podwyżkę opłat??
      Chętnie bym zrezygnował z połowy tych programów, które są
      w kablówce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka