mariza11 14.01.10, 18:21 Znalazłam w Tkkmax kurtkę narciarską dla córki firmy Shredz. Co to za firma? Jak sie sprawdzają ich produkty? Czy to rzeczywiście profesjonalna odzież narciarska, czy taka jak z sieciówek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariza11 Re: Shredz- co to za firma? 15.01.10, 12:24 up, czy nikt nie wie co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Shredz- co to za firma? 15.01.10, 19:09 nie mielismy jeszcze takiego kombinezonu, ale wyglada profesjonalnie. No i z tego, co mozna wyguglac wychodzi, ze tak jest w istocie. Moim zdaniem taka kurtka powinna byc lepsza niz z sieciowek (choc tym z Cubusa czy KappAhla tez niczego nie brakuje) We wro widzialam caly kombinezon tej firmy, gdyby byl wiekszy kupilabym bez wahania. Kosztowal 120 zl, a taki sam na allegro sprzedano za 350 (na metce widnialo, ze cena wyjsciowa to cos kolo 500 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
mariza11 Re: Shredz- co to za firma? 15.01.10, 22:01 Dzieki. No własnie kutka, która kupiłam miała cenę wyjściową na metce 360 zł- kupiłam ją za 1/4 tej ceny. Sama kurtka wygląda bardzo w porządku (wyglądem nie rózni się w zasadzie od profesjonalnych kurtek np.Rossignola), niemniej nie moge doszukać się ich strony internetowej, ani konkretnych informacji poza "profesjonalna odzież narciarska" Posiadanie strony internetowej przez porządną firmę w obecnych czasach to podstawa. A tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś