Dodaj do ulubionych

żadnego kantoru!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:25
heh ku*wa czy to nie jest po*ebane ze w mieście zadnego kantoru ni ma? poszedłem dzisiaj na zakupy z Eurosami w kieszeni na deptak i SB i co? nigdzie ale to nigdzie nawet w tym zasranym starym bronku nie ma kantoru. cały deptak - 0 kantorów. musiałem jechać ąż na róg strzeleckiej i kr jadwigi bo przecież żadnego je*anego kantoru w zasranym pobliżu nie było. ku*wa ale jestem wku*wiony. nie ma bata
Obserwuj wątek
    • Gość: mądry Re: żadnego kantoru!! IP: *.icpnet.pl 24.12.04, 00:40
      Polwiejska a rog strzeleckiej to raczej niedaleko...Ty chcialbys kantor co 5 m?
      Gdy panuje euro? Moze troche wiecej kebapu prymitywie.
      • Gość: hakan sukur [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 00:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Alchemik Re: żadnego kantoru!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 09:48
          Wiekszość sklepów w Poznaniu przyjmuje zapłatę w erosach. Wystarczy zapytać
          sprzedawcę.
          W SB nie ma także
          Mc Donalda (nad czym niektórzy ubolewają)
          Pływalni
          Kręgielni
          Poczty
          Burdelu
          Nie pamiętam czy jest fryzjer ale w lecie był pucybut.
          • Gość: hakan sukur Re: żadnego kantoru!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:40
            eee ja nie mówie o basenie czy kręgielni ale kantor?? przyjadą japopńce zwiedzać miasto wejdą do browaru i co? nawet z dolarcami nic nie zrobią. a o euro pytałęm i żaden sklep w którtym mnie coś interesowało nie chciał przyjąć.
            poczta w sumie też by mogła być i jakiś dobry fast food bo ten sphinx co tam jest jest tottalnie do dupy.
            pozdrawiam
        • Gość: amerykanin [...] IP: *.icpnet.pl 25.12.04, 10:41
          • Gość: hakan dziwko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 11:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka