lawa 16.05.02, 20:25 ach te juwenalia, to normalnie kaszana.....a wy co myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mantis Re: juwenalia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.05.02, 22:48 ostani raz bylem na drugim roku inc nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: juwenalia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 15:52 Gość portalu: mantis napisał(a): > ostani raz bylem na drugim roku inc nie pamietam:) **** Owszem, nic nie pamiętasz. Na Twoim miejscu też bym tak pisała. A pamiętasz, jak zarzygałeś mi wycieraczkę pod drzwiami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squaw Re: juwenalia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:52 lawa napisał(a): > ach te juwenalia, to normalnie kaszana.....a wy co myślicie?? kleska okrutna - straciłam fortunę na kibelek. Organizatorzy nie zadbali o karnety dla stałych bywalców. No i koncert Kazika byłby całkiem si - gdyby tylko Kazik się zjawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantis Re: juwenalia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.05.02, 22:57 ale jaja nie bylo kaziora??????? hehehe dobrze ze nie poszedlem bo to byl dla mnie jedyna atrakcja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squaw Re: juwenalia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:59 czy ktos z tutaj obecnych zna moze powod niestawienia sie w/w artysty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mantis Re: juwenalia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.05.02, 23:00 moze sie spil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squaw Re: juwenalia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 23:10 tymbardziej powinien wystapic. To ponoc treme zabija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: juwenalia IP: *.poznan.multinet.pl 17.05.02, 11:05 Myślę , że dzisiejsza Wyborcza w jasny i czytelny sposób przedstawiła powód "nie pojawienia " się na scenie pana Kazimierza. Co do samych Juwenalii zgadzam się z przedmówcami, że nie był to majstersztyk organizacji, chciałbym jednak zauważyć, że organizacją po raz pierwszy zajmowali się sami studenci i w związku z tym można mieć nadzieję że zgodnie z teorią efektu doświadczenia w przyszłych latach będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: juwenalia IP: 150.254.194.* 17.05.02, 11:02 W Wyborczej pisza ze osoba ktora zalatwiala przyjazd Kazika podp... kase i zwiala. Dlatego Kazik nie wystapil chociaz czekal w hotelu. Pozdr Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szy Re: juwenalia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.05.02, 00:19 Gość portalu: Lukasz napisał(a): > W Wyborczej pisza ze osoba ktora zalatwiala przyjazd Kazika podp... > kase i zwia la. > Dlatego Kazik nie wystapil chociaz czekal w hotelu. A po co organizatorzy załatwiali koncert przez pośrednika. Na stronie www.kaziknazywo.art.pl/kontakt.html jest kontakt z zespołem i nie było by problemu załatwić to bezpośrednio. A po drugie - to tak się zastanawiam, jak to załatwianie wyglądało... czy była jakaś umowa z Kazikiem (na papierze)?? Przecież takie rzeczy, jak kasa, to się załatwia przez bank... przelew na konto można teraz zrobić przez całą dobę... Kazik mógł sobie sprawdzić np. telefonicznie lub przez internet, czy kasa doszła... a tak nie ma (było) ani Kazika ani pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: juwenalia IP: *.au.poznan.pl 20.05.02, 12:50 Pamietam juwenalia, kiedy bylem w liceum i potem na studiach. To byly imprezy!!! Teraz to lipa, nic nie wiadomo, zero informacji... Przyklad: po Poznaniu jezdzil autobus (prowadzony przez kierowcow MPK) z napisem "juwenalia 2002", pusty zupelnie! Zatrzymywal sie na przystankach, otwieral drzwi, ale nikt nie wsiadal, bo nikt nie wiedzial o tym, gdzie on jezdzi. Lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maynard Re: juwenalia IP: *.poznan.multinet.pl 20.05.02, 13:06 Albo jeszcze lepiej, pusty mijał przystanek na którym stał tłum ludzi, wogóle się nie zatrzymując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magyar Re: juwenalia IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 20.05.02, 20:09 a moze kolezanka VIPunia postara sie o maly komentarz w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś