Dodaj do ulubionych

parking przy szpitalu MSWiA

06.01.05, 12:21
dziś byłem w szpitalu MSWiA na ul. Dojazd. Zaparkowałem, poszedłem do szpitala, wyszedłem i podeszła do mnie jakaś babka i chciała pieniądzxe za parkowanie. Jest to ponoć parking płatny. Moje oburzenie wywołał fakt następujący: jakim prawem pobierają opłaty za parkowanie pod państwowym szpitalem? Rozumiem, ze opłaty pobierane są na Lutuckiej w wojewódzkim, wszakże parking ten znajduje sie na terenie szpitala. Ktoś kto nie ma naparking a jest chory bedzie musiał drałować nie wiadomo skąd. Zaraz sie odezwie ktoś, ze jeśli stac kogoś na auto, o stać go na symboliczne 2 zł za parking (chyba 2 zł). Moze i sie zgodzę, ale w tym przypadku chodzi o moralność. Jeśli parking jest zasługą szpitala, niech znajdzie inne źródło, a nie żeruje na chorych
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: parking przy szpitalu MSWiA 06.01.05, 18:40
      Prosiłeś, to odzywam się.
      Większość parkingów pod poznańskimi szpitalami jest płatnych.
      Suma raczej symboliczna, a dzięki temu można tam utrzymać jakiś porządek i
      odwiedzajacy chorych mają gdzie stanać. Np w szpitalu "Degi", panowie grzecznie
      pytają po co?? Dzięki temu, nie robi się tam parking dla klientów okolicznych
      sklepów.

A koszty, nie są aż tak wielkie. Kapcie w szpitalu też trzeba kupić. A jak
      jesteś, z jakiś powodów stałym bywalcem (masz kogoś, kto leży dłużej), to
      papcie zostawiasz sobie, jako przechodne, a na parkingu masz cichy abonament.
      • Gość: GOŚĆ ANDZEJ Re: parking przy szpitalu MSWiA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:57
        ZA POPRZEDNIEGO DYREKTOR BYŁY TAKIE ZAKUSY ALE NIEDOPÓŚCIŁA ZMIANY PORTERÓW
        NA OCHRONE TERAZ SĄ WŁAMANIA DO KUCHNI I.T.D.
    • Gość: krystyna pl Re: parking przy szpitalu MSWiA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:21
      OBSŁUGA PARKIGU NIEPONOŚI ODPOWDZALNOŚCI ZA WŁAMANIA DO AŁTA, I ZACO
      OPŁATA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka