Gość: lukaszbandi IP: *.icpnet.pl 09.01.05, 21:21 Dnia 9 stycznia zaginął Różowy Słoń, jesli ktoś go widział to bardzo prosimy o informację. Nie bądźcie bezduszni, pomóżcie w szukaniu Różowego Słonia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Zaginął Różowy Słoń! 09.01.05, 23:24 A był w trampkach i krawacie?? A swoją drogą wiesz jak sie łapie szare, a jak białe słonie?? Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 10:31 co do szarych to nie pamiętam dokładnie - ale białe wystarczy zrobić na szaro, a potem łapie się je dokładnie tak samo jak szare :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 10:36 No tak, ale tu chodzi o Różowego Słonia. Dziewczyny, którym uciekł mówiły, że jest tylko taki jeden, dość skryty w sobie i ponąć boi sie tramwajów i pociągów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 10:43 A w rakim rejonie miasta należałoby zintensyfikować poszukiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 12:12 Myślę, że Różowego Słonia można wypatrywać wszędzie, choć podobno bardzo chciał pójść do Multikina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex3704 Re: Zaginął Różowy Słoń! 12.01.05, 10:57 Dementuje. Do Multikina to ja chcialem pojsc (a Rozowym Sloniem nie jestem). Rozowy Slon wybral Tydzien na Dzialce. Nie wiem czy ma tam jarzebine (moze porabal i spalil w kominu?), ale pewnie tam go mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Zaginął Różowy Słoń! 12.01.05, 13:23 W okolicach Działek były wprawdzie widziane słonie, ale po pierwsze dwa, a po drógie żółty w ciapki i zielony w kratę. Tak więc to chyba nie o te chodziło? A co do jarzębiny, to w styczniu może ją ma - ale w słoikach w spiżarni :-P Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Zaginął Różowy Słoń! 12.01.05, 13:25 > drógie O rany, ale byk w wątku o słoniu... Pardon. Odpowiedz Link Zgłoś
ex3704 Re: Zaginął Różowy Słoń! 13.01.05, 06:38 > W okolicach Działek były wprawdzie widziane słonie, ale po pierwsze dwa, a po > drógie żółty w ciapki i zielony w kratę. Tak więc to chyba nie o te chodziło? O te, o te... ;P Różowy to tylko tak umownie. Zresztą wszystko jest względne... Nawet rzep nie zawsze psiego ogona się czepia... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 12:14 > A był w trampkach i krawacie?? No coś ty, różowy?! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 12:52 A co, różowe, tylko w lakierkach i muchach chodzą?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 13:34 Nie, ale przecież z definicji nie noszą trampek!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Zaginął Różowy Słoń! 10.01.05, 13:41 1. NO TO DAWAJ TĄ DEFINICJĘ!! 2. A tak ogólnie. Jak ubierają się rózowe słonie, w tym sezonie?? Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Re: Zaginął Różowy Słoń! 11.01.05, 18:38 pan.nikt napisał: > 1. NO TO DAWAJ TĄ DEFINICJĘ!! > > 2. A tak ogólnie. Jak ubierają się rózowe słonie, w tym sezonie?? Widzę, żeś Pan poczucie humoru w szafie na cztery spusty zamknął. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Zaginął Różowy Słoń! 11.01.05, 18:51 > Widzę, żeś Pan poczucie humoru w szafie na cztery spusty zamknął No jasne. Żeby mi nie zginęło. Ale czasmi wietrzę, żeby nie zgniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 17:04 I co jeszcze się nie znalazł?Mój sąsiad widział,ale to było rankiem w Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:17 wczoraj był pod zamkiem , pił piwo i strasznie przeklinał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.tinet / *.tinet.pl 11.01.05, 04:12 Schował się w jarzębinie. Tam szukać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Re: Zaginął Różowy Słoń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:07 Widziałem go w siedzibie PO pewnie chciał zmienić jakiś plan zagospodarowania terenu Odpowiedz Link Zgłoś