pan.nikt 17.01.05, 22:22 Dać im naboje niech sie g..e sami wystrzelają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregpio Jakiego Świerczewa??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.05, 01:12 Co wy, mapy nie macie? Południowa to nie Świerczewo, tylko Dębiec. A wiadomo - każdy z Dębca to przestępca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka taaaaa...wg mojej mapy tez debiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: taaaaa...wg mojej mapy tez debiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 06:57 Wg mnie to jednak jest Świerczewo, przynajmniej administracyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: taaaaa...wg mojej mapy tez debiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:56 sprawdzilam ponownie i znow wychodzi Debiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re:Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:48 Zainteresuje czym?????Czymś co wy zrobiliśćie.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.pro-internet.pl 18.01.05, 09:39 Wielkie "halo" z tego robicie ? Najpierw dajecie im pozwolenia na broń a potem podnosicie raban,że z niej strzelają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknow ERNEST IP: *.icpnet.pl 18.01.05, 10:07 hehe koles mieszka obok mojego osiedla:D ma fajna dupeczke:D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ERNEST 18.01.05, 11:00 Oni przewaznie mają "fajne dupeczki", tylko czy mądre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Erni IP: 195.94.213.* 18.01.05, 11:32 Znam jednego Ernesta. ale jest mega chudy, na bank to nie ten :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza biedny Ernesik IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.05, 12:46 zapomnielic dodac ze wtedy na tej sali gimnastycznej on sam tez strzelal,wiec nie obicie z niego wielkiego swietoszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: biedny Ernesik IP: *.pro-internet.pl 18.01.05, 13:25 Może wiesz też kto strzelał do Ernesta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro@ Re:Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:49 misza=>Działał w obrońie własnej.Miał sie dać zamordować!!jak zamordowali jego kolege???Ty pewńie pozwoliłbyś się dać zabić.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: biedny Ernesik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:35 a ty taki biedny jestes byles tam a moze nawet strzelales do niego co mial sie dac zajebac Odpowiedz Link Zgłoś
saszeta Re: ERNEST 18.01.05, 15:18 Tej Ernest czy jak Ty tam masz?kim Ty wogóle jesteś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max57 [...] IP: 195.117.234.* 25.01.05, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOL do frajerskiego SASZETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:23 ty pedale a ty kim jestes napewno jakims frajerem siedzacym w domu i srajacym ze strachu kozak przez neta Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Ernesik - dresik ? 18.01.05, 21:29 Pewnie kolejny napakowany dres w mesiu a teraz trzęsie dupą bo "koledzy" strzelają. Było się zadawać z takimi. Jak wlazłeś między wrony musisz krakać jak i one. Ja nie mam takich problemów do mnie nikt nie strzela i czuję się bezpiecznie na ulicy i nie muszę się oglądać za siebie. No ale cóż tak to już jest jak ktoś lubi taki "zawód". Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ernesik - dresik ? 18.01.05, 21:37 Ja też mówię, jiech się wystrzelają. Tylko strach o przypadkowe ofiary. Może lepiej spędzić ich do jakiegos obozu, dać kałachy i spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przestraszony POZNANIEM rządzi MAFIA - a gdzie jest Policja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:34 Po wyborach chyba PiS oczyści to bagno i pozamyka jednych i drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 96 Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:55 A czy ten kolega (cale te towarzystwo )czy oni razem niedawno nie przemycali fajek ?????konczy sie mamona to i konczy sie poklepywanie i cpanie w SAMYCH SWOICH i co nastepuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:09 O czym ty piszesz człowieku??Przemycali fajki ??chyba cos ci sie pomyliło.Jak nie jesteś dobrze poinformowany to się lepiej nie wypowiadaj na ten temat.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 96 Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:30 a niby co paliwem krecili? twoje informacje sa terz niescisle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:35 Najpierw naucz sie pisac a potem pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:35 erni to nie jest jakis tam napakowany kokser to jest jedoosobowa armia lepiej z nim nie zadzierac cos o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Ernest IP: *.pro-internet.pl 18.01.05, 23:40 Policja powinna dać temu człowiekowi ochronę ! Jak to się mówi : do trzech razy sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:45 czlowieku policja i ochrona on nie zeznaje w niczym bo te ch..e pracuja dla nich a erni da sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.G. Re: Ernest IP: *.pro-internet.pl 18.01.05, 23:57 Czyli sugerujesz,że w Poznaniu mamy do czynienia z syndromem "Masy",który rabował i mordował będąc współpracownikiem policji,a potem został świadkiem koronnym sypiąc nawet policjantów,którzy go złamali ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:05 to nie jest zaden syndrom masy po pierwsze erni nie jest zadnym swiadkiem koronnym tylko gazety tak namieszaly swiadek pod ostrzalem jaki tam swiadek kurna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.G Re: Ernest IP: *.pro-internet.pl 19.01.05, 00:13 Napisałeś że ci którzy strzelali do E. współpracują i strzelają-to jest właśnie syndrom "Masy" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:21 dokladnie zgadzam sie z toba tylko wiesz co to nie jest tak tez do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 57 Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:46 Tak powinien dostać ochrone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:52 ej o jakiej wy ochronie pie..cie co policja jest po stronie ty skosowanych malp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:05 XXX PRAWDOPODOBNIE BIEGASZ PRZYNICH WIEC POWINNES BRONIC ICH MOCNIEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:09 popierwsze nikogo nie bronie bo kazdy jest kowalem swojego zycia tylko wiem ze policja tu nie pomoze wrecz przeciwnie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ernest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:38 Zibi>Twoja pisownia nawet nie jest na poziomie podstawowym.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:54 WLasnie widzimy na FORUM JESZCZE JEDNEGO OBRONCE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:57 jakiego obronce czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 12:28 Ernest ma swoje zasady i nie będzie dawał sobą rządzić!!! Jest coś dobrego w tych artykułach...może przynajmniej szkieły będą wiedziały kogo zamknąć jak Erniemu cokolwiek się stanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.pro-internet.pl 19.01.05, 12:40 Pewnie "Banda Trojga" chciała haracz z Samych Swoich.Postawił się Kowal-musiał umrzeć,stawia się Ernast-lada moment zginie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:54 jaki kurna haracz wszysty wiedząo co poszło w sami swoi kto ci wogole takie bzdety opowiada Odpowiedz Link Zgłoś
max57 Re: Świadek pod ostrzałem 19.01.05, 12:58 Ponoć wyroki wyroki zostały wydane też i na tych,których gang podejrzewa o powstanie cyklu artykułów " Poznań Bandytów " ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 13:08 Wyroki...a kim oni są żeby wydawać wyroki??Zwykłe śmiecie..tylko tyle że maja siano z lewych interesów...bo na nic innego ich nie stać!Tylko najłatwiejsze rozwiązania-zabić!Bo nawet bić się nie potrafią-Erni by ich załatwił!Z pistoletem w łapie są tacy mądrzy...no i oczywiście w grupie...Pewnie jest im bardzo przykro że za te wielkie pieniądze które mają nie mogą sobie kupić móżdżków!!!Hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
max57 Re: Świadek pod ostrzałem 19.01.05, 13:36 Widocznie skądś -Grupa Nietykalnych- bierze to bezgraniczne poczucie bezkarności...Przypuszczam,że parasol nietykalności ktoś rozpostarł nad nimi znacznie wyżej,ciekawe tylko,czy kiedyś wyjdzie z cienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 13:47 Wydaje mi się że to raczej strach...nawet policja się boi...albo też woli udawać że robią coś w kierunku zmiany istniejącej sytuacji.Przecież wiedzą duuużo na ich temat...ale nie robią nic.Zastanawiające...może czekają żeby zrobić piękna akcje pokazową??I okryć się chwałą w blasku fleszy... Odpowiedz Link Zgłoś
max57 Re: Świadek pod ostrzałem 19.01.05, 14:54 Dziwne jest również i to,że stróże prawa lekceważąco odnieśli się do sygnałów Gazety Wyborczej . Ciekawe,czy temat tej grupy wogóle zostałby kiedykolwiek podniesiony,gdyby nie dziennikarskie śledztwo,którego podjął się red. Kącki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:04 Jak mają problem to niech załatwią to na solo no ale cała ta banda jest osrana i tylko próbują załatwić to brońią bo na równą walkę to Ernest nie moze liczyć.To są ludzie bez zadnych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.tvpromo.pl / 217.97.135.* 19.01.05, 15:33 No pewnie,że na równą walke nie może liczyć, bo oni nie daliby wtedy rady...i dobrze o tym wiedza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
max57 Re: Świadek pod ostrzałem 19.01.05, 15:43 Jakakolwiek konfrontacja cofa nas do epoki kamienia łupanego.W tym wypadku najbardziej demoralizuje fakt bezkarności i świadomość tego,że - być może( ? )- ci panowie strzelają do swoich oponentów z broni,na której posiadanie mają legalne zezwolenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 19:25 A swoją drogą to ciekawe czy oni to czytają...może nawet nie potrafią obsługiwać kompa??A internetu tym bardziej...hehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Trzymaj się Ernesto.... IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 19:28 Dużo ludzi jest po stronie Erniego...więć cokolwiek się stanie...zemścimy się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit wyborowi strzelcy hahahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:57 do debili co strzelali jestescie slabi dla erniego za slabi nawet boicie sie pokazac ryja bo erni zrobilby z was wielka miazge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Trzymaj się Ernesto.... IP: *.pro-internet.pl 19.01.05, 19:58 Zamordowali Kowala,Armeńczyka,teraz upatrzyli sobie Ernesta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit ERNI JESTESMY Z TOBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:27 zamordowali bo sa slabi sa wielcy jak jest ich 15 JAK COS SIE STANIE ERNIEMU TO WTEDY BEDZIE WIELKA MASAKRA TO BEDZIE KONIEC DLA WAS WIESNIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 08:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILER [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 [...] IP: 195.117.234.* 25.01.05, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max57 [...] IP: 195.117.234.* 25.01.05, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGOR [...] IP: 195.117.234.* 25.01.05, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ogórka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLARIUM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Trzymaj się Ernesto.... IP: 217.168.136.* 25.01.05, 23:18 nie robcie z tego ernesta takiego swietego.Trz tygodnie temu ernest ,wraz z kolega pyrzalskim jakubem i inni na starym rynku w dyskotece "szemrok" porabali siekiera policjanta z KWP poznan w obecnosci wielu swiadkow. policjanta odwieziono do szpitala MSW.policjant do dnia dzisiejszego leczy sie w szpitalu. CZY KTOS SIE TYM ZAINTERESOWAL? moze pan Panie redaktorze cos o tym napisze? czy za to nikt nie zaplacil ? moze ta strzelanina byla zemsta kolegow policjantow. dla ciebie erni BRAVO! zachowales sie jak ZUCH cos sie dzieje to natychmiast biegniesz na POLICJE jeszcze raz BRAVO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwp Re: Trzymaj się Ernesto.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:41 A,czy to nie ten policjant ,który miał kilka spraw prowadzonych przez wydział wewnętrzny w których był podejrzewany o korupcję i wynoszenie informacji?? Dwa tygodnie temu był w Luboniu w Piotrze i Pawle i na chorego nie wyglądał!!! Ciekawe co on robił z kolegami Drewniaka i Kościela w Szemroku pewnie przyszedł na zwiady!!!To jeszcze jeden przykład dziwnych powiązań Tej grupy z Policją!!!! Może pani S.M napisze jeszcze coś o innych biednych policjantach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-25 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Trzymaj się Ernesto.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:32 Do Gośćia-który stoi po stronie MORDERCOW.Jesteś słabo poinformowany wiec nie wypowiadaj sie na ten temat.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCZKO [...] IP: 62.148.83.* 26.01.05, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.01.05, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIADEK DO GOSCIA IP: 62.148.83.* 27.01.05, 15:40 Widzialem jak chlopcy od opalonych ciot podjechali pod szemroka samochodem mieli ze soba siekierki.Ciekawe dlaczego pewnie dowiedzieli sie ze Erni jest w szemroku. Wiem ze chcieli dokonczyc dziela ktore im nie wyszlo na sali zapasniczej gdzie na czele stal Andrzej K.i Drewniak.Na czele bandy ktora weszla do Szemroka stal sam pan POLICJANT Z KWP i mamy ponowny przyklad dzialania tej grupy z Policja i to oni machali tak siekierkami ze sami sie pocieli.A "BRAWO" to sam sobie mozesz powiedziec bo niestety ta grupa nie ma nic wspolnego z honorem jest to poprostu grupa konfidencka z taka grupa nie ma co liczyc na walke honorowa!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLYNSKA CELA 20 DO MALEJ GRUBKI BARDZO OPALONYCH K.D.R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:59 Grupa ciotek K.D.R to sa najwieksi konfidenci mam informacje od kolegi z mlyna ze szykuje sie wielki bal powitalny z wielkim bzykankiem zobaczy jak na Mlynie spotkacie kolesi co im wtedy powiecie "to nie ja" juz widze wasze minki opalone i zesrane ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniol Ciemnosci do kolesi podajacych sie za aniolow ciemnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:55 "Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności. Bo ja jestem prawdziwym Aniolem Ciemnosci I dokonam na was srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznacie ,że ja jestem Aniolem Ciemnosci, kiedy wywrę na was swoją pomstę i odpowiecie za wszystkie zle czyny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCZKO Re: do kolesi podajacych sie za aniolow ciemnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:59 ANIOL CIEMNOSCI GADA OK JESTEM Z TABA I RESZTA POZNANIA. WYTEPIMY TO SZAMBO BEDZIE WRESZCIE CISZA A FRAJERNIA BEDZIE OPSTAWIAC SPACERNIAK NA MLYNIE BEDA DAWAC DUPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: Świadek pod ostrzałem IP: *.icpnet.pl 28.01.05, 11:15 Ernest to naj wiekszy kozak z poznania.wiadomo kto strzelal chlopaki od kosciela i rosolaka erni ma z nimi kose.ps pozdrawiam zapasiorow Odpowiedz Link Zgłoś