Gość: P.B Re: kaja wroc ....forum is dead IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 21:44 mantis1 napisał(a): > nikt nic nie pisze:( Jak to nic. Siedzę tu już od południa. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja wroc ....forum is dead 26.05.02, 21:47 ja wiem ze ty jestes, ale bylo by oki gdzyby z 15 osob on line mozna spotkac o kazdej porze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kaja wroc ....forum is dead IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 21:52 mantis1 napisał(a): > ja wiem ze ty jestes, ale bylo by oki gdzyby z 15 osob on line mozna spotkac o > kazdej porze.... Jak będe miał stałe łacze to pomyślimy, na razie ja odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja wroc ....forum is dead 26.05.02, 21:55 myslalem wlasnie ze ty masz stale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kaja wroc ....forum is dead IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 21:57 mantis1 napisał(a): > myslalem wlasnie ze ty masz stale:) gdzie tam, adres: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl to modemik Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja wroc ....forum is dead 26.05.02, 22:06 to nieciekawie...rachunki i te sprawy..choc gwarantuje ci ze jak bedziesz mial stale to bedzi eoznaczac WZROST i to duzy rach. za prad:(( nawet nie wiedzialem ze az to tyle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: kaja wroc ....forum is dead IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 14:41 mantis1 napisał(a): > nikt nic nie pisze:( Czy po to by znowu poczytać obelgi, kiedy w tym samym czasie inni wypisują dokładnie takie same "głupoty"? Odpowiedz Link Zgłoś