Dodaj do ulubionych

Po co alarmy samochodowe?!

IP: *.datastar.pl 03.06.02, 08:29
Okna mojego mieszkania wychodzą na parking. I niestety zdarza się, że w którymś z samochodów włącza się
alarm. To jeszcze pół biedy. Gorzej, że wyje nieraz całą noc!! Tak było dzisiaj, właczal się co pół godziny na jakieś
pięć minut. Mieszkam na 3 piętrze, więc możecie sobie wyobrazić, jak przyjemnie mi się spało....
Rozumiem, że alarm się może włączyć, ale jeżeli własciciel przez cała noc nie reaguje, to najprawdopodobniej nie
słyszy.
To po co w takim razie ten alarm?!
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: Po co alarmy samochodowe?! IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 03.06.02, 12:54
      Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Okna mojego mieszkania wychodzą na parking. I niestety zdarza się, że w którymś
      > z samochodów włącza się
      > alarm. To jeszcze pół biedy. Gorzej, że wyje nieraz całą noc!! Tak było dzisiaj
      > , właczal się co pół godziny na jakieś
      > pięć minut. Mieszkam na 3 piętrze, więc możecie sobie wyobrazić, jak przyjemnie
      > mi się spało....
      > Rozumiem, że alarm się może włączyć, ale jeżeli własciciel przez cała noc nie r
      > eaguje, to najprawdopodobniej nie
      > słyszy.
      > To po co w takim razie ten alarm?!
      > :-)

Taki alarm odstrasza wszystkie istoty wokoło.

• Gość: Dzidka Re: Po co alarmy samochodowe?! IP: *.datastar.pl 03.06.02, 13:32
        Raczej przywabia... sąsiadów na balkony :-)
        • Gość: P.B Re: Po co alarmy samochodowe?! IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 03.06.02, 13:36
          Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Raczej przywabia... sąsiadów na balkony :-)

a może dzieciaki nocą sobie jaja robią........
          • Gość: couleur3 Re: Po co alarmy samochodowe?! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.06.02, 18:07
            Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: Dzidka napisał(a):
            >
            > > Raczej przywabia... sąsiadów na balkony :-)
            >
            Pewnie jednak ciężej ucieka się samochodem z wyjącym alarmem niż bez takowego ,
            więc wydaje mi się że to nie jest całkiem bez sensu , szkoda tylko że działają
            tak zawodnie.

• Gość: lechita2 Re: Po co samochody??? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.06.02, 21:38
              po co samochody? ja nie mam i żyję. wszędzie da się dojechać komunikacją
              miejską, nie traci się kasy na benzynę, nie wzmaga korków i nie zanieczyszcza
              się środowiska a nawet nie przeszkadza sąsiadom w nocy alarmem i nie martwi o
              to, że go ktoś ukradnie.
    • Gość: Goldi Re: Po co alarmy samochodowe?! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.06.02, 21:43
      jak to po co?
      zeby ktos czyli w tym przypadku producent mogl zarobic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka