pan.nikt 22.02.05, 00:18 No forumowicze strzelajcie. Ja stawiam na PADEREWSKIEGO. A Wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: holy Re: Wielki anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:55 no przeciez jest odpowiedz pod koniec artykulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka&dr huckenbus Re: Wielki anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 02:46 a my nic nie wiemy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keczup Re: Wielki anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:06 Ja obstawialbym sloneczko tego forum, wszystkowiedzacego pan.nikt Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka :))))) 22.02.05, 09:27 "Już wkrótce wszystko się wyjaśni. - Tablica była w renowacji, powiesiliśmy ją w połowie grudnia, ale pod nią była jeszcze druga, mniejsza, jest odnawiana, a wróci na miejsce już w tym tygodniu - zapowiada Jędrzej Twardowski, prezes zarządu spółki Bazar Poznański SA. Napis na drugiej tablicy informuje: "Tablica poświęcona Ignacemu Paderewskiemu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P:P:P Re: Wielki anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:40 dobra no to ja strzelam że to o PADEREWSKIEGO chodzi...<lol>:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś