Dodaj do ulubionych

Ławica - Berlin/Dortmund

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:49
Pod koniec kwietnia Dau Air uruchamia połączenia do Berlina i Dortmundu.

Samoloty do Berlina będą latały 2x w tygodniu
Poniedziałek 15.10
Sobota 18.00

do Dortmundu 4x w tygodniu (w tym 2 z międzylądowaniem w Berlinie)
Poniedziałek 15.10 (+ Berlin)
Czwartek 11.55
Piątek 12.50
Sobota 18.00 (+ Berlin)

www.dauair.com

W lipcu może będzie Lubeka
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:54
      Mała poprawka
      Do Dortmundu będzie 5 połączeń, jeszcze bezpośredni lot w środę o 11.55 ;)
      • marghot Re: Uzupełnienie 09.03.05, 16:02
        mam nadzieję, że te połączenia utrzymają się dłużej niż np. Londyn.

Choć z drugiej strony: w Polsce z połączeń lotniczych korzystają głównie
        biznesmeni (liniowe) bądź turyści (czrtery), chyba na tanie linie jeszcze
        trzeba będzie nma poczekać.
    • Gość: zb Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: 195.143.166.* 09.03.05, 16:09
      Co to za linia lotnicza ?? Nigdy o takiej nie slyszalem. Pewnie padnie predzej
      niz mysle .
      • Gość: P.B Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:13
        Nie słyszałeś, bo dopiero zaczyna działalność.
        pzdr
        • Gość: paulos Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.fastres.net 10.03.05, 21:59
          oby tylko sam pan prezes Lawicy tej nowej linii nie wykonczyl;

patalach
          • Gość: P.B Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:17
            tak naprawdę do będzie 6 lotów do Dortmundu :D
            ale namieszałem ;)
            ceny niewiele większe niż pociąg :)
        • Gość: rr Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 03:56
          hehe, zaczynaja od polaczenia Poznan-Berlin i Poznan - Dortmund? Niezly
          kwas...daje im 3-6 miesiecy :(
          ah, te nasze lotnisko, to jest zadupie niestety...za blisko Warszawy i Berlina.
          Poza tym Gdansk, Krakow, Katowice. Nawet szczecin ma lepszy rozklad...:(
    • Gość: adi-gbg Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.bredband.comhem.se 12.03.05, 10:16
      znowu jakies prowizorki i dziwne linie lotnicze....czy samorzadowcow i wladz
      Poznania/Wielkopolski nie stac juz na promocje miasta i konkretne rozwiazania z
      prawdziwymi tanimi liniami lotniczymi?
      • Gość: malkontent Z czystej ciekawości zapytam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:24
        ile razy w zeszłym roku skorzystałeś(aś) z innych portów lotniczych niż Poznań,
        bo tutejsze połączenia nie odpowiadały Twoim potrzebom?
        • Gość: paulos Re: Z czystej ciekawości zapytam: IP: *.fastres.net 12.03.05, 22:06
          nie wiem jak malkontent, ale ja juz raz: z Katowic do Rzymu;
          a powrot mam do Krakowa

• Gość: malkontent Re: Z czystej ciekawości zapytam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:46
            No to Ty masz powód do narzekania...
        • Gość: rr Re: Z czystej ciekawości zapytam: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 03:57
          skorzytalem raz....lot byl odwolany bo chyba mialo nas leciec 6 osob i tak
          musialem latac przez Warszawe jak zwykle...:( Tam samolot full. :(
    • Gość: buee Re: Ławica - Berlin/Dortmund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:12
      no nie znowu z poznania tylko do niemiec. wole londyn, paryz, rzym, madryt, nowy
      jork, chicago.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka