Dodaj do ulubionych

jak się dowiedzieć

03.11.11, 09:08
czy kobieta jest w związku czy nie(wolna nie wolna) jeśli nie jest oczywiste i widoczne wprost. Oczywiśćie można się jej zapytać albo spróbować się z nią umówić(tym też można się narazić na gniew potencjalnego partnera).Ale ona może odpowiedzieć jak wiadomo róznie. A generalnie chodzi o, żeby nie wprowadzać zamętu w jej życie(i swoje) jeśli sobie żyje w szczęśliwym związku bo i tak niewiele mam jej do zaoferowania.A jeśli jest nieszczęsliwa i samotna to i tak niewiele ma do stracenia. Jak zatem się dowiedzieć najlepiej nie kontaktując się z nią.Czy to wogóle możliwe.Jakieś pomysły???
Obserwuj wątek
    • ikcort Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 09:26
      > jak się dowiedzieć czy kobieta jest w związku czy nie(wolna nie wolna) jeśli nie jest
      > oczywiste i widoczne wprost.

Chłopie, jak Ty masz takie problemy, to ja wielkich sukcesów nie wróżę. Przede wszystkim prawdziwy mężczyzna bierze kobiety jak swoje i się nie zastanawia, czy która jest czy nie jest w tzw. związku (bardzo niebezpiecznym relikcie przeszłości). Ale już sam lęk przed tym, że się "narazisz na gniew" jakiegoś frajera świadczy, że lepszym dla Ciebie byłaby gra w warcaby z kombatantami w parku, niż próby podboju świata kobiecego.

Przegrałeś życie, człowieku, ja bym skoczył. :(
      • my_favourite_axe Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:55
        A jak to o twoją konkubinę chodzi, to też ma brać jak swoje?
        • soulshunter Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:57
          wszystkie to wszystkie, matke tez.
          • my_favourite_axe Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:59
            soulshunter napisał:

> wszystkie to wszystkie, matke tez.

To ja idę schować moją kotkę..
    • alfika Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 09:33
      wróżę: jutrzejszy problem - jak się dowiedzieć, czy kobieta mnie nie okłamuje w kwestii tego, co jadła na obiad?
      za tydzień -jak sie dowiedzieć, czy farbuje włosy, czy jest naturalnie ruda?
      za 2 tygodnie: jak sie dowiedzieć, czy mni nie okłamuje, że wzięła pigułkę?
      za miesiąc: jak się dowiedzieć, czy mnie nie okłamuje, że naprawdę nie chce za męża takiego palanta jak ja?
      za miesiąc i tydzień - bo to wyrachowana s...kobieta była, myślała tylko o tym, żeby mnei przelecieć
    • a_nonima Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:48
      Daj jej dane sprawdzę w bazie danych.
      • wez_sie Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:52
        :D
    • my_favourite_axe Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:53
      Przez wspólnych znajomych albo umiejętnie prowadzić z nią rozmowę.
    • soulshunter Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 11:56
      > bo i tak niewiele mam jej do zaoferowania.
      zazwyczaj jesli mam niewiele do zaoferowania to nie oferuje. Moze lepiej kup sobie puzle z obrazkiem wszechswiata i w 100 mld kawalkow?
    • facettt dobrze przynajmniej, 03.11.11, 12:23
      ze piszesz spod nicka - adekwatnego do poziomu Twoich problemow.

To swiadczy dobrze o Twojej uczciwosci intelektualnej.
    • sid-sid Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 18:58
      No jak to jak? A status na fejsie to pies?
      • jan_hus_na_stosie Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 19:11
        a jeśli w statusie ma "to skomplikowane"? :D
        • sid-sid Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 19:15
          To wracamy do punktu wyjścia.
    • jeriomina Ja mam taki pomysł... 03.11.11, 19:15
      die.kartoffel, że ty jesteś pies ogrodnika.
      • die.kartoffel Re: Ja mam taki pomysł... 04.11.11, 11:33
        No właśnie, przede wszystkim nie chciałbym być tym psem ogrodnika!
        • jeriomina Re: Ja mam taki pomysł... 04.11.11, 14:07
          No a wracając do pierwszego Twojego posta - skąd przypuszczenie że to czy ona jest w związku jest niejasne? Wy się w ogóle widujecie?
    • akle2 Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 19:22
      Twoja wybranka na pewno nie żyje na pustkowiu tylko wśród ludzi - spróbuj się zbliżyć do jej znajomych/kolegów/współpracowników/sąsiadów i ich wypytać. Ewentualnie przetrząśnij FB i NK w poszukiwaniu wspólnych zdjęć z jakichś wakacji albo z balu przebierańców w przedszkolu. Mamuśki małych dzieci jak również osoby w szczęśliwych zwiazkach często się nimi chwalą, Nie wiem, w czym problem. Pomysłów może byc tysiące, trzeba być tylko odrobinę kreatywnym.
    • lonely.stoner Re: jak się dowiedzieć 03.11.11, 19:32
      .A jeśli jest nieszczęsliwa i samotna to i tak niewiele ma do stracenia.

a tego to nie rozumiem, a co jesli jest szczesliwa i samotna? czy to zmienia jakos postac problemu? hahaha :D
      • chromeck Re: jak się dowiedzieć 06.11.11, 02:13
        no jak to? szczęśliwa bez niego? :)

grunt to pewność siebie:
        jak się tylko wezmę to ją sobą uszczęśliwię, ale tak na wszelki to nie będą z nią nawet gadał póki jej statusu nie poznam bo jeszcze się biedna zadurzy na amen po paru zdaniach
        a ja będę miał rozbity związek/rodzinę na sumieniu..
        kurde też tak chcę :(
    • mieux zapytaj ją 04.11.11, 22:28
      die.kartoffel napisał: (...)

-czy ma dużo domowych obowiązków. Kiedy opowie Ci jakie to są obowiązki, będziesz miał odpowiedź.
      - czy jej partner pozwoliłby jej pójść z Tobą obejrzeć wystawę ...
      - czy nie lubi nosić obrączki
      - czy ma w domu jakieś zwierzę, czy ono zostaje samo gdy wychodzi, może wyje i denerwuje sąsiadów?

• czarnaskarpetka Re: jak się dowiedzieć 06.11.11, 10:55
      1) poszukać informacji o niej na jakichś portalach społecznościowych, przejrzeć zdjęcia ( o ile udostępnia je)
      2)wypytać niby przypadkiem jej znajomych
      3)zacząć rozmawiać z nią, o tym gdzie mieszka, co robi w weekendy, plany wakacyjne i samo powinno wyjść
    • ladymama2828 sprawdź 06.11.11, 21:52
      nasza klasa lub facebook:)
      powodzenia
    • poly_gamer Re: jak się dowiedzieć 06.11.11, 22:48
      Umówić się.
      1. Wyjdzie coś z tego - pomysł był dobry.
      2. Nie wyjdzie - znaczy to nie to.

> Jak zatem się dowiedzieć najlepiej nie kontaktując się z nią.
      > Czy to wogóle możliwe.Jakieś pomysły???

Sposób jest tylko jeden.
      Z g a d n ą ć ! :)
    • niepolityczna Re: jak się dowiedzieć 11.11.11, 00:01
      No i co? Jakies kroki zostały podjęte? Ciekawa jestem, bo watek wskazuje na jakieś szczególne okoliczności, w jakich się spotykacie/liście (zawodowo?), które być może uniemożliwiają zadanie pytań dotyczących życia osobistego:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka