misiamisia 13.06.02, 08:36 Nadrobilam forumowe zaleglosci i trzeba by wreszcie troche pozarabiac. :c) Milego dnia zycze! SPISUJCIE SIE DOBRZE!!! :c) Pozdroofky Misia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fxx Re: Ide do pracy 13.06.02, 10:01 Have nice day... Na kaca najlepsza praca (jak mawiał mój dziadek). Zgadłem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Ide do pracy 13.06.02, 18:52 Heh, niezupelnie. :c) Ale mnie wszystko boli... Nogi do gory i nic-nie-robic. :c) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Ide do pracy 13.06.02, 23:38 A jutro a piac od nowa. Ale weekend tuz tuz. Tiaaa, a w weekend przygotowania do wstepnych... Ech, co za zycie... Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ide do pracy IP: 64.9.159.* 14.06.02, 02:39 Ja kiedys ( tzn dawno temu) po moich wstepnych na uniwerek, lecialem zaraz do dominikanow , pomodlic sie o dobre wyniki , a potem prosto od nich lecialem na piwo do takiej piwiarni(penerowskiej) na Matejki, chyba sie Lubuska nazywala.......dobre religijno-browarniane czasy Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Jest troche po piatej... 21.06.02, 05:27 A ja juz na nogach... Dzisiaj zakonczenie roku, wiec szykuje sie niezly balaganik... Wczoraj pracowalam dokladnie 12 godzin, a musialam sie jeszcze wracac do kwiaciarnii, bo zostawilam tam komore... Taki spacerek... Ufff :c) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś