Dodaj do ulubionych

Fun to see wall stickers

20.06.11, 23:15
Chcialam jakies naklejki na sciane do sypialni i znalazlam firmy Fun to see no i teraz nie moge sie zdecydowac ktore;)
Chcialam takie duze te Room Make Over Kit.
Ktore Wam sie najbardziej podobaja? moze pomozecie mi podjac decyzje:)
Pozdrawiam:)
www.preciouslittleone.com/products/46/room-decoration&filt=133-&pageNum_rsCategoryProducts=0&totalRows_rsCategoryProducts=36/
Obserwuj wątek
    • mazda76 Re: Fun to see wall stickers 20.06.11, 23:30
      Moja prawie 3 letnia corka, ma naklejki kwiatki i motylki ( z innej firmy, nie ma ich na Twoim linku) i jest zachwycona wygladem swojego pokoju ( mnie tez sie bardzo podoba, bo sama go urzadzalam:P). Naklejki ma na dwoch scianach, przy swoim tapczaniku, wszystko idealnie kolorami mi pasowalo do wystroju. No i naklejalam prawie 4 miesiace temu i jest ok, Tak wiec ja ogolnie polecam !
      pzdr
      • murasaki33 Re: Fun to see wall stickers 21.06.11, 16:39
        Moze dziecko samo wybierze? Moja ma oczywiscie krolewny:)
        • wiwi1 Re: Fun to see wall stickers 21.06.11, 19:34
          Pytalam sie go ktore chce, ale zawsze podoba mu sie wlasnie to, ktore akurat pokazuje. Ma dwa latka i jest tak samo jak ja niezdecydowany:)
          • swierzewski Re: Fun to see wall stickers 31.07.11, 16:35
            Może warto zerknąć tu www.bobom.pl/. Jest to strona polskich projektantów naklejek ściennych. Niech rekomendacją BOBOMÓW będzie ten link www.domosfera.pl/wnetrza/1,93232,9957745,Nadchodza_bobomy_.html

• robak.rawback Re: Fun to see wall stickers 31.07.11, 17:13
              wszystkie sa fajne
              jak dla chlopaka to moze under sea adventure albo jungle safari albo outer space? ale tez fisher price precious planets mi sie podobaja... ale ci pomoglam ha ha
              natomiast wiem napewno ze bym wymiotowala za kazdym razem wchodzac to tego mocno rozowego pokoju w funky flowers
              • wiwi1 Re: Fun to see wall stickers 31.07.11, 22:16
                Dzieki robak:) kupilam te fisher price i sa bardzo fajne. Nakleilam palme i kilka zwierzatek i mam teraz mala dzungle w sypialni:)
                • jacinda Re: Fun to see wall stickers 01.08.11, 19:05
                  A jak to potem schodz ze sciany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka