IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 18:18
dziewczyny!
czy macie ulubinego fryzjera- takiego ktorego mozna szczerze polecic?
ktory nie tylko technicznie jest dobry ale potrafi doradzic wybor fryzury i
bierze pod uwage mozliwosci waszych wlosow???
Obserwuj wątek
    • Gość: Martucha Re: fryzjer IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 21:09
      Jak kto lubi - ja chodzę do Kenzo do Agnieszki, oraz do Gabriela na ul.
      Słowiańskiej też do Agnieszki. Generalnie sa to dobre salony, ale od salonu
      waqżniejszy jest konkretny fryzjer - dlatego te 2 Agnieszki polecam. W Kenzo
      maja farby, które lubię - czego nie ma w Gabrielu, stąd takie rozdwojebie
      gustu :) pozdrawiam
    • Gość: Dzidka Re: fryzjer IP: *.datastar.pl 17.06.02, 08:44
      Ja mam fryzjerke nie z żadnego renomowanego salonu, ale z, jak to mówie "fifem" w palcach :-) Chodzę do niej
      od 12 lat i zmieniłam ja na inną tylko wtedy, kiedy była na wychowawczym :-) Ma dużą wiedzę i dobre kosmetyki,
      a jeśli jakas klientka życzy sobie innych, też mozna się z nią dogadać. Polecam, salon "Coiffeuse" na
      Dąbrowskiego 18, w podwórzu :-)
      • fxx Re: fryzjer 17.06.02, 10:37
        Hihi, ja przez całe studia chodziłem Nad Wierzbak do takiego dziadka, który w
        "salonie" ma pełno wędkarskich pucharów i dyplomów i generalnie "old school"
        tam panuje. Zawsze jest kolejka, jedyne miejsce gdzie czytałem gazety
        motoryzacyjne (bo normalnie to wcale). Fakt, fryzurę mam niewyszukaną i ciacham
        się maszynką na krótko ale lubiłem tam przychodzić, mimo, że czasem facetowi
        ręka zadrżała przy goleniu brzytwą karku, no i ta woda brzozowa na koniec (ale
        jak się powie, to można jej uniknąć). Generalnie polecam wielbicielom "starej
        szkoły". ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka