Gość: jjj2 IP: *.investbank.pl 17.06.02, 10:42 Czy ktoś orientuje się ile kosztuje wynajęcie adwokata ? Sprawa dotyczy prowadzenia samochodu w stanie nietrzeżwym.A może ktoś zna dobrego w Poznaniu? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filutek Re: Adwokat IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:47 Idź do pierwszego lepszego zespołu adwokackiego albo weź pierwszy lepszy namiar z bramy w centrum i przedstaw sprawę. Życie pokazuje, że i tak to TY będziesz motorem napędowym swojej obrony. Na własne gały widziałem tzw. "nazwisko" broniące w sprawie. Blamaż kompletny. Dopiero oskarżony wziął sprawę w swoje ręce i zaczął gadać, a opłacony adwokacina szybko latał po kodeksie i szukał paragrafów, bo te są potrzebne na sali i do protokołu. Co to znaczy dobry adwokat? Oni wszyscy są dobrzy, jak są zainteresowani. Tak więc, szkoda czasu na szukanie "dobrego" - weź zwykłego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Adwokat 18.06.02, 20:18 Gość portalu: filutek napisał(a): > Idź do pierwszego lepszego zespołu adwokackiego albo weź pierwszy lepszy namiar > > z bramy w centrum i przedstaw sprawę. Życie pokazuje, że i tak to TY będziesz > motorem napędowym swojej obrony. Na własne gały widziałem tzw. "nazwisko" > broniące w sprawie. Blamaż kompletny. Dopiero oskarżony wziął sprawę w swoje > ręce i zaczął gadać, a opłacony adwokacina szybko latał po kodeksie i szukał > paragrafów, bo te są potrzebne na sali i do protokołu. Co to znaczy dobry > adwokat? Oni wszyscy są dobrzy, jak są zainteresowani. Tak więc, szkoda czasu > na szukanie "dobrego" - weź zwykłego. W pełni popieram. Moje doświadczenia są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś