IP: *.investbank.pl 17.06.02, 10:42
Czy ktoś orientuje się ile kosztuje wynajęcie adwokata ?
Sprawa dotyczy prowadzenia samochodu w stanie nietrzeżwym.A może ktoś zna
dobrego w Poznaniu?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: filutek Re: Adwokat IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 09:47
      Idź do pierwszego lepszego zespołu adwokackiego albo weź pierwszy lepszy namiar
      z bramy w centrum i przedstaw sprawę. Życie pokazuje, że i tak to TY będziesz
      motorem napędowym swojej obrony. Na własne gały widziałem tzw. "nazwisko"
      broniące w sprawie. Blamaż kompletny. Dopiero oskarżony wziął sprawę w swoje
      ręce i zaczął gadać, a opłacony adwokacina szybko latał po kodeksie i szukał
      paragrafów, bo te są potrzebne na sali i do protokołu. Co to znaczy dobry
      adwokat? Oni wszyscy są dobrzy, jak są zainteresowani. Tak więc, szkoda czasu
      na szukanie "dobrego" - weź zwykłego.
      • krzyszt0f Re: Adwokat 18.06.02, 20:18
        Gość portalu: filutek napisał(a):

> Idź do pierwszego lepszego zespołu adwokackiego albo weź pierwszy lepszy namiar
        >
        > z bramy w centrum i przedstaw sprawę. Życie pokazuje, że i tak to TY będziesz
        > motorem napędowym swojej obrony. Na własne gały widziałem tzw. "nazwisko"
        > broniące w sprawie. Blamaż kompletny. Dopiero oskarżony wziął sprawę w swoje
        > ręce i zaczął gadać, a opłacony adwokacina szybko latał po kodeksie i szukał
        > paragrafów, bo te są potrzebne na sali i do protokołu. Co to znaczy dobry
        > adwokat? Oni wszyscy są dobrzy, jak są zainteresowani. Tak więc, szkoda czasu
        > na szukanie "dobrego" - weź zwykłego.

W pełni popieram. Moje doświadczenia są takie same.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka