Dodaj do ulubionych

Czy disco polo już umarło???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:10
zastanawiam się czy są jeszcze jacyś fani tej tandety?
Obserwuj wątek
    • Gość: Devanand Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:20
      Jak to? A Matkapoety, Vikka, Blue.K, Neoklacz...
      • Gość: Fifek Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:22
        I ja! Ja tez, ja tez!
      • blue.k Re: disko polo forever 15.04.05, 11:45
        ...jestes szalona mówie ci
        zawsze nią byłas
        skoncz juz wreszcie snic
        nie jestes aniołem mówie ci
        jestes szalona...

• z3r0 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:26
      Gość portalu: kryl napisał(a):

> zastanawiam się czy są jeszcze jacyś fani tej tandety?

Disco polo przeszło ewolucję w kierunku... no mniej więcej czegoś takiego:

www.lajner.prv.pl/
    • conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:29
      sto lat temu, kiedy na topie był nauczyciel historii z poznańskiego liceum,
      niejaki Waldemar, byłam na etapie radosnego uczęszczania do liceum:) kiedyś
      jadąc ze znajomą tramwajem w kierunku nieco odbiegającym od położenia mojego LO
      zobaczyłyśmy, że podróżuje razem z nami właśnie ON:) z całkowitą powagą
      poprosiłyśmy o autograf. pan Waldemar otworzył teczkę, wyjął swoje zdjęcie z
      napisem "pozdrawiam, Waldemar" oraz autografem z tyłu i podarował nam:D do
      dzisiaj jest to moja ulubiona pamiątka noszona w portfelu:))))
      pozdrawiam Waldemara!!!
      • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:33
        rowniez mialam zaszczyt uczeszczac do tego liceum i przez jakis czas miec
        zastepstwo z Panem Waldemarem ;) bardzo sympatyczny i spokojny :)

a ta kultowa teczka pewnie wiele skarbow w sobie kryła :p
        • conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:40
          ja z innego liceum, ale legenda Waldemara obiegła całe miasto:)
          • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:44
            sława dzieki disco polo nie zna granic :):)

a propos czy ktos jeszcze slucha disco polo.. z obserwacji moich i innych osob
            wynika,ze na wszelakich imprezach grubo po godzinie 00 gdy puszcza Jestes
            szalona wszyscy doznaja cudownego otrzezwienia, podnosza sie z krzesel i tancuja
            jak na samym poczatku zabawy :P
            • Gość: ?? Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:19
              czyzbys uczeszczała do Cornera-Kolokwium??
              • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:35
                no tak masz racje...w klubach z techno-dresami jest "wysoka kultura" i tam nic
                takiego nie poleci :):)

• Gość: ?? Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:47
                  dokładnie przecież obciachem jest słuchanie disco polo a nie noszenie
                  bluzy "bull shit" yyy sorry - pit bull;)
                  albo H.w.d.p!!
                  • conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:51
                    nie noszenie bluzy jest wiochą, tylko to co ktoś ma w głowie. można być ubranym
                    jak elegant z Mosiny i mieć super charakter.....
                    a że akurat pitbule noszą drechy to inna sprawa:)
                    • Gość: SZP Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.icpnet.pl 16.04.05, 10:06
                      Dziewczyno, to nie przypadek - "Pittbull" to marka wymyślona specjalnie dla nich
                  • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:51
                    a kto wspominal o sluchaniu?
                    wroc do tego co napisalam i pomysl logicznie :):)
                    czepiasz sie..a tak naprawde nie masz czego...
                    a poza tym..ciekawa jestem jak bawisz sie na weselach? :)
                    • conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:53
                      na weselach bawimy się w chowanego przed rozmaitymi fajowymi zabawami
                      weselowymi oraz przed łapaniem bukieta:))))
                      • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:55
                        przed zlapaniem bukietu to trzeba sie schowac gdzie pieprz rosnie :):):)
                        • pan.nikt Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 13:19
                          A czego się boisz????
                          • Gość: bezplanetnik Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:31
                            Az strach sie bac! ludzie zawsze wierza w bzdury i bajki. A te bukiety, to na
                            szczescie! Przed szczesciem trzeba uciekac w krzaki! jakby bajki istnialy!
                            Hahahaha
                        • v.i.k.k.a Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 13:23
                          anusia20 napisała:

> przed zlapaniem bukietu to trzeba sie schowac gdzie pieprz rosnie :):):)
                          ### ja złapałam ostatnio podwiązkę:)
                          • anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 14:21
                            eghm... przez to zdanie (przed bukietem to trzeba uciekac gdzie pieprz rosnie)
                            sama ironia przemawiała :):)
                            • Gość: bezplanetnik Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:27
                              Łapac ironie! Hahaha. A tak na powaznie, to jest na forum kilka ciekawych
                              watkow, ktore zasluguja na czytanie w ramach madrej codziennej prasy przy
                              kawie. Ma gosc "jaja" :-))))
                              • carladelponte Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 15:02
                                pomysl,ze ona to pisala do coneny, ty nie musiales doszukiwac sie ironii haha
            • Gość: Tomek Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 17:20
              Bo w każdym z nas drzemie cząstka bamberstwa... ( z całym szacunkiem dla
              Ludności Bamberskiej )
    • oszolom.z.radia.maryja eeehhh... to była muzyka... 15.04.05, 15:08
    • mantis77 Waldemar K. i jego krewni 15.04.05, 15:56
      Tak oto legenda Waldemara K. jest wielka. Chodziłem na studiach do grupy z
      pewnym kumplem który w owym liceum miał zajęcia z WOSu z Waldemarem K. Mówił mi
      że kiedyś nawet (ponieważ kumpel troszkę był umuzykalniony) go wciągnął na
      jakiś festyn żeby postał za Keyboardem. Na marginesie i tak mi kumpel mówił że
      to leciało z "pamięci" owego instrumentu i kolega nie musiał się wysilać (mimo
      że coś tam grywać umie). Ale kasę zarobił. Bynajmniej kolega nie jest
      wielbicielem owej muzy ale kasa robi swoje :-) a "fucha" była jednorazowa.

Ale do czego zmierzam. Dyskusja powstała poprzez innego osobnika a mianowicie
      Janusza K. brata owego Waldemara K. który pracuje na Politechnice Poznańskiej.
      Ów Janusz K. wśród studentów bardziej znany jako doktor bez HUBa (chyba jedyny
      bez habilitacji) prowadzi zajęcia z protokołów przesyłania danych.

Tak się złożyło że ów Janusz K. był moim promotorem i stąd też całe
      zamieszanie. Troszkę mnie śmieszyło że moim promotorem jest brat słynnego
      Waldemara K.
    • Gość: tur Tępe młoty wyparły disco polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:30
      Zastanawiające że znowu gorsze a wręcz totalne dno
      jakim jakim jest muzyka tępych młotów czyli łupu-cupu
      wyparła dość przeciętne disco-polo. W sytuacji zwolenników
      disco-polo należy szczególnie szanować za zachowanie
      wyczucia muzycznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka