Gość: kryl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:10 zastanawiam się czy są jeszcze jacyś fani tej tandety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Devanand Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:20 Jak to? A Matkapoety, Vikka, Blue.K, Neoklacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifek Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:22 I ja! Ja tez, ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: disko polo forever 15.04.05, 11:45 ...jestes szalona mówie ci zawsze nią byłas skoncz juz wreszcie snic nie jestes aniołem mówie ci jestes szalona... Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:26 Gość portalu: kryl napisał(a): > zastanawiam się czy są jeszcze jacyś fani tej tandety? Disco polo przeszło ewolucję w kierunku... no mniej więcej czegoś takiego: www.lajner.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:29 sto lat temu, kiedy na topie był nauczyciel historii z poznańskiego liceum, niejaki Waldemar, byłam na etapie radosnego uczęszczania do liceum:) kiedyś jadąc ze znajomą tramwajem w kierunku nieco odbiegającym od położenia mojego LO zobaczyłyśmy, że podróżuje razem z nami właśnie ON:) z całkowitą powagą poprosiłyśmy o autograf. pan Waldemar otworzył teczkę, wyjął swoje zdjęcie z napisem "pozdrawiam, Waldemar" oraz autografem z tyłu i podarował nam:D do dzisiaj jest to moja ulubiona pamiątka noszona w portfelu:)))) pozdrawiam Waldemara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:33 rowniez mialam zaszczyt uczeszczac do tego liceum i przez jakis czas miec zastepstwo z Panem Waldemarem ;) bardzo sympatyczny i spokojny :) a ta kultowa teczka pewnie wiele skarbow w sobie kryła :p Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:40 ja z innego liceum, ale legenda Waldemara obiegła całe miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 11:44 sława dzieki disco polo nie zna granic :):) a propos czy ktos jeszcze slucha disco polo.. z obserwacji moich i innych osob wynika,ze na wszelakich imprezach grubo po godzinie 00 gdy puszcza Jestes szalona wszyscy doznaja cudownego otrzezwienia, podnosza sie z krzesel i tancuja jak na samym poczatku zabawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:19 czyzbys uczeszczała do Cornera-Kolokwium?? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:35 no tak masz racje...w klubach z techno-dresami jest "wysoka kultura" i tam nic takiego nie poleci :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:47 dokładnie przecież obciachem jest słuchanie disco polo a nie noszenie bluzy "bull shit" yyy sorry - pit bull;) albo H.w.d.p!! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:51 nie noszenie bluzy jest wiochą, tylko to co ktoś ma w głowie. można być ubranym jak elegant z Mosiny i mieć super charakter..... a że akurat pitbule noszą drechy to inna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZP Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.icpnet.pl 16.04.05, 10:06 Dziewczyno, to nie przypadek - "Pittbull" to marka wymyślona specjalnie dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:51 a kto wspominal o sluchaniu? wroc do tego co napisalam i pomysl logicznie :):) czepiasz sie..a tak naprawde nie masz czego... a poza tym..ciekawa jestem jak bawisz sie na weselach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:53 na weselach bawimy się w chowanego przed rozmaitymi fajowymi zabawami weselowymi oraz przed łapaniem bukieta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 12:55 przed zlapaniem bukietu to trzeba sie schowac gdzie pieprz rosnie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezplanetnik Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:31 Az strach sie bac! ludzie zawsze wierza w bzdury i bajki. A te bukiety, to na szczescie! Przed szczesciem trzeba uciekac w krzaki! jakby bajki istnialy! Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 13:23 anusia20 napisała: > przed zlapaniem bukietu to trzeba sie schowac gdzie pieprz rosnie :):):) ### ja złapałam ostatnio podwiązkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia20 Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 14:21 eghm... przez to zdanie (przed bukietem to trzeba uciekac gdzie pieprz rosnie) sama ironia przemawiała :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezplanetnik Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:27 Łapac ironie! Hahaha. A tak na powaznie, to jest na forum kilka ciekawych watkow, ktore zasluguja na czytanie w ramach madrej codziennej prasy przy kawie. Ma gosc "jaja" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carladelponte Re: Czy disco polo już umarło??? 15.04.05, 15:02 pomysl,ze ona to pisala do coneny, ty nie musiales doszukiwac sie ironii haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Czy disco polo już umarło??? IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 17:20 Bo w każdym z nas drzemie cząstka bamberstwa... ( z całym szacunkiem dla Ludności Bamberskiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Waldemar K. i jego krewni 15.04.05, 15:56 Tak oto legenda Waldemara K. jest wielka. Chodziłem na studiach do grupy z pewnym kumplem który w owym liceum miał zajęcia z WOSu z Waldemarem K. Mówił mi że kiedyś nawet (ponieważ kumpel troszkę był umuzykalniony) go wciągnął na jakiś festyn żeby postał za Keyboardem. Na marginesie i tak mi kumpel mówił że to leciało z "pamięci" owego instrumentu i kolega nie musiał się wysilać (mimo że coś tam grywać umie). Ale kasę zarobił. Bynajmniej kolega nie jest wielbicielem owej muzy ale kasa robi swoje :-) a "fucha" była jednorazowa. Ale do czego zmierzam. Dyskusja powstała poprzez innego osobnika a mianowicie Janusza K. brata owego Waldemara K. który pracuje na Politechnice Poznańskiej. Ów Janusz K. wśród studentów bardziej znany jako doktor bez HUBa (chyba jedyny bez habilitacji) prowadzi zajęcia z protokołów przesyłania danych. Tak się złożyło że ów Janusz K. był moim promotorem i stąd też całe zamieszanie. Troszkę mnie śmieszyło że moim promotorem jest brat słynnego Waldemara K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Tępe młoty wyparły disco polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:30 Zastanawiające że znowu gorsze a wręcz totalne dno jakim jakim jest muzyka tępych młotów czyli łupu-cupu wyparła dość przeciętne disco-polo. W sytuacji zwolenników disco-polo należy szczególnie szanować za zachowanie wyczucia muzycznego. Odpowiedz Link Zgłoś