matkapoety 19.04.05, 21:08 Może wymienimy się przykładami? Dzwonię do pewnego urzędu w Poznaniu i słyszę: "Nie ma pani prawa dzwonić na ten numer, bo on jest zastrzeżony!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matkapoety Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 21:09 Oczywiście to był facet. Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 21:16 22/10/2004 11:07 juz to mowilem ale coo taam powtorze sie rowniez autentyk ukazujacy uroki czlowieka w obu plciowych odlonach mega drechowaty drech typu kark do megaciziowatej cizi -jaa pierdoolee, ale sie w Tobie zajebałem!! a cizia na to piskliwym glosikiem i ukazując klawiature i w ogole cala radosna: -teeeeez Cieee kocham misiuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 21:18 to było od Mikaela, zapomnialam dodac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:20 Tą cizią byłas oczywiście Ty, a tym karkiem przebrana Vikka Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 23.04.05, 02:41 Gość portalu: Mikael napisał(a): > Tą cizią byłas oczywiście Ty, a tym karkiem przebrana Vikka ### nie na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:28 Zamierzam skończyć z Twoimi kłamstwami. Nie zostawię tak tego. Jest wiele metod na takie osoby jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wex Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:22 kocham Cię ale ...jak brata.... załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:24 porąbaniec z dreadami (do mnie): schudnij jeszcze trochę- bedziesz bardziej pierwotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolcia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:28 zawaluowany na maxa tekst: po seksie facet do mnie: "ale ja cię naprawdę szanuję, wiesz?" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:49 mowi sie zawoalowany:D Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 21:27 ja tam nic nie mówię, co wy macie za facetów dookoła?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samo zycie Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:30 Z życia, serio:) -On-"zatańczysz..?" -ona-"tańczyć to nie, ale koli bym łykła..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:33 idzie dres z dresiarą.Przechodzą pod kwiaciarnią,więc dres mówi: -Czekaj! i wchodzi.Chwilę później pojawia się z różą w ręku. -Masz! -Ooooojeeeejjj,to dla mnie? -Nie qrwa,dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:35 a propo kwiatków autentyk moj on: chcesz, kupić ci kwiatka??? ja: no ja cie nie zmusze do tego, to twoj gest i twoja wola on: a mi to wszystko jedno jak chesz to ci kupie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 006 Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:37 moja siostra jechała tramwajem i zasłyszała rozmowe tlenionej blondyny z łysym koksem: "- ale się w tobie ku.rwa zajeeebałem!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IG Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:37 A teraz nieco na odwrót. Na przystanku tramwajowym stoi przystojny facet o wyglądzie intelektualisty (modne okulary, garnitur). Młoda dresiara do koleżanki: "Tej zobacz, ale on jakiś dziwny, taki jakiś profesor czy mędrzec". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żytko Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:40 - zostańmy przyjaciółmi - jesteś dla mnie za dobry - nie jestem ciebie warta - nie chcę być z tobą żeby cię nie zranić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:42 zasłyszane: "spróbujmy na próbe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z życia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:44 "Mam do Ciebie prośbe: nie zakochuj sie, tak bedzie lepiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:45 ostatnio uslyszałam coś mniej więcej takiego: 'nie mogę cię pokochać, bo może będę musiał cię zostawić'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:47 rozmaowa z przypadkowo poznanym gosciem nad morzem. gadamy calkiem sprawnie, obok przechodzi klasyczna foka (tapir na glowie, tipsy, tapeta etc, poczulam sie jak blada dziadowa) Text kolesia: "no popatrz na nia, taka to sie tylko do jednego nadaje. Ty moze wyjatkowo piekna nie jestes, ale chociaz pogadac mozna fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:47 osobiście tego nie słyszałam, ale kumpela kłócąc się ze swoim facetem usłyszała od niego te słowa: "...bo ja nie chcę być pantoflem!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ye Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: 150.254.124.* 21.04.05, 11:29 1) "I niech tak zostanie"; 2) "Nadaję się chyba tylko do zakonu". Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 21:47 Pewnej niedzieli koncze kilkunastukilometrowy mini-przelot na paralotni w terenie przygodnym (czytaj: niezidentyfikowane pole za niezidentyfikowanym lasem). Pakuje paralotnie do worka do tego celu przeznaczonego, uprzaz zarzucam sobie na plecy, kask przyczepiony do uprzezy dynda sobie z boku. Na skraju lasu spotykam dwie dziewczyny, ktore pytam, jak dosc do "drogi asfaltowej". One mowia, ze wlasnie "tam ida", wiec "mi pokaza". Idziemy, one spogladaja na mnie ukradkiem (dziwny gosc z jakims wynalazkiem na plecach, hustajacy sie kask, jakis calkiem spory worek w rekach tego goscia), az w koncu jedna nie wytrzymuje i pyta: - Niesie pan tam w srodku motor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:50 właśnie sobie przypomniałem cos niezłego: byłem wtedy na mega mrocznej imprezie (gocik, wszyscy na czaro i te sprawy, a z głosników leci sejtenik-black-metal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:52 Jesteś Megalomanem! Ona mówiła, ze masz zwrócić uwage na jej dupcię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:53 hehehe intrygujące...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:54 w nocy do mojego charczącego faceta: - kotek, chrapiesz... - no i co z tego??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubas Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:55 tak czytam i czytam i ubaw mam po pachi:) ale chyba qrde zyje w innym swiecie.... serio to przypadki z zycia? normalnie zazdroszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczna Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:57 dobieram się do faceta (akcja w łóżku), a on mi mówi - 'ej, no nie da rady, bo kot mi się tu położył' (kot - 3-miesięczny kocurek, waży pół torebki cukru, faktycznie nie sposób go odsunąć...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:58 "nie caluj mnie bo mi usta popekaja" zima byla.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:58 Mało jesteś romantyczna, oj mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autentyk Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:03 dziewcze do faceta mowi, ze nie moze isc na impre, poniewaz zab boli, wiec dentysta. facet: wybieraj, dentysta albo ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondii Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:06 facet do mnie rano /po wspolnej nocce/ bardzo ciebie kocham i dlatego nie moge z toba byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logiczny Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:08 No mówił chyba szczerze. Bo on jak kobietę rucha, to nie kocha, a jak kocha to nie rucha. Bo kto kocha qrwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:08 kupilem jednej cizi pierscionek, ona: jakbyś mnie kochał naprawde tobys mi kupił złoty. /był srebrny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:05 Mało ciekawa dresiara do swego mena: " Dziś wieczorem posuniesz mnie choć ze 4 razy", a on jej na to: "Ty chyba poje..a jesteś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:11 na rozmowie kwalifikacyjnej /fakt/ slyszeod goscia. Zatrudnilbym Panią, ale jestPani zbyt ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:17 a w domyśle jak ładna, to głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rte Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:17 facet chce wykupic karnet na siłownie i pyta sie dziewczyny w recepcji; a fajne dupcie przychodza codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 22:17 po pol roku znajomosci ja: naprawde Cie kocham!!! ona: wiem. widze to i czuje, ale niestety nie moge odwzajemnic i dawac Ci nadzieje. ja: a te dlugie pocalunki?? ona: to byly chwile mojej slabosci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:20 Pocieszam się jedynie tym, że głupcy sa wśród obu płci. Ale przykłady są porażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:21 kolejka w spozywczym, dochodze do kasy, a tu pojawia sie spoza kojejki wyperfumowana blondi i do mnie, niech mnie pan wpusci, bo ja dla psa chce kupic tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 22:19 autentyk sprzed kilkunastu lat (podstawowka) jeden koles mowi - lubie Martyne, bo ma fajny piornik! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:25 nocka, muzyczka , winko, blondyneczka czarujca, caluski, coraz ciekawiej, i nagle blagalnie do mnie, ale uwazaj prosze... dzisiaj bylam u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedząca Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:27 Typowa blondynka, chyba że mówiła o tych włosachh łonowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 22:26 oto jak kumpel dostal kosza od niedojrzalej 18-tki: - wiesz... ja sie musze teraz zajac nauka, matura, nie moge myslec o samych przyjemnosciach, nie bedziemy sie mogli tak czesto spotykac jak do tej pory, musze myslec o swojej przyszlosci i nauce... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedząca Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:28 No mądra dziewczyna, a Ty głupi chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o moim eksie Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:28 miał kraksę rowerową. Złamał obojczyk. Jego komentarz: szkoda mi tej koszulki co za 35 euro w berlinie na wyprzedazy kupilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:33 na kreglach moj kolega do swojej zony,ktora chciala tylko patrzec, Kochanie, czy ty ku.. zawsze przeciwko mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obojczyk czy koszu Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:34 Bo to był jakis burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:34 Neoklacz debilko, koniec z podszywaniem się pode mnie i przypisywanie mi tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:35 Tak jest to debilka taka jak vikka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:36 Zobaczysz teraz jak kilkanaście osób będzie sprzedawać tu codziennie szczegóły z twojego życia. Zobaczysz jak to jest miło. Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 19.04.05, 22:45 Gość portalu: Mikael napisał(a): > Zobaczysz teraz jak kilkanaście osób będzie sprzedawać tu codziennie szczegóły > z twojego życia. Zobaczysz jak to jest miło. kochany Michasiu, prosze nie rob tego, blaga. przeciez ja nie sprzedaje szczegolow z twego zycia, tylko rozdaje je za darmo. cwicz umysl prosze, to moze kiedys zrobie na tobie interes. Twoja Narzeczona i skoncz juz prosze z wypieraniem si mnie bo si zdenerwuje i wygonie z lozeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:48 Jesteś żałosna. A za teksty o łóżku pożałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luluś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wex Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:52 Mikael, czy to prawda, co pisze neoklacz, ze jestescie razem, czy nie? ale szczerze. jezeli prawda, to sie nie wypieraj, bo dziewczyna cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:54 Chyba żartujesz, na taki pasztet jak ona to nawet bym nie spojrzał. Ona ma ciężką schizofrenię i urojenia. W każdym razie zaczęła mnie na poważnie denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wex Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:57 ale neoklacz zawsze tak cieplo o tobie, jakby cos was laczylo.sam juz nie wiem. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektrona Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:11 bylam swiadkiem sytuacji w ktorej dziadek w tramwaju probuje wsadzic bilet do kasownika, nie moze rafic, a babcia z drugiego konca krzyczy do nigo 'pan wsadzi jak bedzie stau' wszyscy mieli zlewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:12 Tekst roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:17 skoro o tramwaju.. Wchodza ludzie na przystanku do autobusu,wsrod nich mloda blondynka ona staje przy kasowniku wyciaga bilet a autobus rusza blondynke wygielo i padla facetowi posladkami prosto na krocze facet na to: "co pani robi ??" a ona: "prepraszam myslalam że zdaze jak stał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były uczeń Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:21 Historia miała miejsce w jednej ze szkół w Szczecinie, opowiadała mi o tym pewna dziewczyna. Siedzi sobie chłopak w trakcie "wykładu", wyraźnie znudzony i bawi się pod ławką telefonem. Po jakimś czasie nauczycielka pyta: - Co ty tam cholera masz między nogami? Na co uczeń odpowiada triumfalnie: - NIC! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 08:15 Mikael ty najwyrazniej cierpisz na kompleks edypa. Wspolczuje wspolczuje. I jakkolwiek twoje zwichrowanie umyslowe da sie leczyc to jednak z takim problemem trudno walczyc. Rozumiem twoja frustracje.. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 20.04.05, 08:56 Jestem nad morzem na wakacjach, siedzię na plaży, jest ciemno, 23.00. Podchodzijakiś koleś, przysiada się i mówi "Masz przepięęęękne oczy". :) Śpię, środek nocy. Nagle mój mąż zrywa się na równe nogi, zdziera ze mnie kołdrę i krzyczy na całe gardło :"Ejże, ejże, ejże!!!!!!!" Po czym kładzie się i śpi dalej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:27 To ja mogę współczuć tobie żałosny palancie. Piszesz swoje głupie posty nie wiedząc nawet o co chodzi, i bawisz się w psychologa. Śmieszą mnie tacy nieudacznicy. Neoklacz to zwykła idiotka, której sie wyraźnie nudzi, a Ty chyba swoje choroby psychiczne przypisujesz innym. Od razu widać kompleksy na tle seksualnym i społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 09:30 Nadrabianie wyzwiskami braku inteleigencji, niezwykle ograniczony zasób slow, kiepska formula zdan, stylistyka na poziomie szkoly podstawowej- Mikael dziecko drogie nie zaczales za wczesnie wakacji? Czy tylko przepustka z Izby dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:32 Śmieszysz mnie. Nie uważam, byś pokazał swoimi postami jakiś wybitny intelekt, zasób słów też masz przeciętny i niczym się nie wyróżniasz. Zresztą, z kim ja tu rozmawiam. Nie mam czasu na takich ludzi. Szkoda, że nie widzisz jak wygląda Twoja stylistyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 20.04.05, 11:59 słyszałam na basenie 12-latek : - mama!!! - pa mie!! -pa to , pa mie - pa jak pływam -pa to!!! ryczałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:34 zajecia na uczelni, goroaca dyskusja, jaszcze bardziej rozpalony, referujacy kolega, ktore nagle przerywa wypowiedz i po sekundzie stwierdza : "o kurde znow zabralem telefon domowy" /sluchawke znaczy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-idiotka Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:36 Oczywiście przodują w tym wątku kobiety, które leczą swoje kompleksy. Myślę że każdy mężczyzna mógłby tu napisac mnóstwo postów o "inteligencji" niektórych kobiet, ale widać mają większy szacunek do was. Oczywiście wiele kobiet jest naprawdę mądrych. Tylko szkoda że najgłupsze widoczne są najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:00 Taaa, poczulam sie taka malutka i zakompleksiona. Zeby siebie jeszcze bardziej pograzyc - sama na zajeciach palnelam cos takiego "gdyby byl maly bys mu nie dala..." Chodzilo o łotrzyka "proszacego" o portfel... A zeby jeszcze bardziej siebie dobic i poprawic humor tym "inteligĘtnym" jestem blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 20.04.05, 13:41 ehehehe jaka piekna riposta, jaka elokwencja, jaka erudyka blyszysz Mikael... blyszczysz jak gów... w sloncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:31 Oj Skarbie. Cos sie Tobie pomylilo - wszedzie Mikael... Nie obraz sie ale moze przeniesiesz (przeniesiecie?) swoj spor gdzies indziej? Tylko mala sugestia. I malusie P.S na koniec - erudycja a nie erudyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:55 Eh debilu ciekaw jestem po jakiej jesteś szkole i co potrafisz. Ja umiem 4 języki a Ty pewnie coś tam dukasz po niemiecku i angielsku. O innych umiejętnosciach nie wspominam, ciekawe czy chociaż umiesz napisać artykuł albo zrobić profesjonalne zdjęcie. Nie pokazałeś niczego a próbujesz się wywyższać. Nie bardzo masz czym się chwalić, jak dotąd. I powiem ci że jesteś smutny jak gó.. albo jak kibel w pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaj Mikaelu Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:07 Tak cie obserwuje juz od pewnego czasu i kilka dni temu mialam z Toba mila rozmowe. Madry i ciekawy facet - pomyslalam...teraz czytam, jak latwo dales sie sprowokowac i jak sypiesz wulgaryzmami...Powiedz, czemu zamiast to co w Tobie wartosciowe i rzeczywiscie wyrozniajace Cie sposrod przecietnych (bo naprawde masz bardzo ciekawe niektore wypowiedzi i duzy zmysl obserwacji), to czemu wdajesz sie w dziecinne dyskusje i znizasz do poziomu prostackich postow? Hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:46 Przykro mi, zawsze emocjonalnie reaguję, chyba za bardzo. Myślę że to forum źle na mnie działa, więc piszę tu coraz rzadziej, właściwie tylko odpisuję na posty kierowane do mnie. Domyślam się że rozmawiam z Tobą, Ciekawość. Przepraszam jeśli Cię to uraziło. Chyba naprawdę dam sobie spokój z pisaniem tu, także nie macie już po co mnie wyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawość Ad. Witaj Mikaelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:35 Ciesze sie, ze mnie rozpoznales i milo mi, ze sie co do Ciebie nie pomylilam. Ciekawy, madry i dobry obserwator. Wiec obserwuj i odpowiadaj tym wartosciowym. Forum zacznie byc konstruktywne m.in. dzieki Tobie. Nie zrazaj sie i nie usuwaj stad...wtedy wulgarnosc i glupota zwyciezy. Bardzo Cie serdecznie pozdrawiam. I zawsze czytam co piszesz, tylko rzadko komentuje, bo nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 20.04.05, 18:25 Umiesz 4 języki w tym jeden obcy?? Żałosny jesteś. Starałem się ie reagować na Twoje idiotyzmy, ale wyraźnie przeginasz. Fakt, masz jeden dar od Boga. Potrafisz wyprowadzić z równowagi nawet Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:08 Polski, Angielski, Francuski, Hiszpański. A Ty nieuku żadnego pewnie nie umiesz na poziomie swojego ojczystego i masz kompleksy. Żegnam Pana, panie nikt. Ty też masz dar, wybrałeś sobie nick pięknie odwzorowujący Twoją osobowość. To był ostatni chamski post na który odpowiedziałem, żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 20.04.05, 21:57 Żegnam, nareszcie,. Zapraszamy, jak zmadrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 20.04.05, 22:01 aha. Nieuka sobie sanowczo wypraszam. Tępaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:14 Ćwiczysz francuski ze swoim partnerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły kibel Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:09 mikael ty idioto miałeś spie..ć stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjeb Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:05 nie wypieraj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:52 Neoklaczi vikka sie jak widzę klonują pod róznymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:53 Aha i jeszcze jedno do pani Neoklacz - przypadkiem nie pomyśl sobie że Luluś i ja to jedna osoba. Ja mimo wszystko tym na "k" bym cię nie nazwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:48 faceci przy piwku - jeden rozwiązuje krzyżówkę i pyta - otwór u kobiety na literę P - poziomo czy pionowo - poziomo pada odpowiedź - no to pisz pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 20.04.05, 17:44 Mikael napisał(a): > Zobaczysz teraz jak kilkanaście osób będzie sprzedawać tu codziennie szczegóły z twojego życia.. ***czy w koncu kiedys doczekamy sie spełnionych twych obietnic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: 213.199.192.* 20.04.05, 19:36 raz robiłam kontrole w salonie idei i tak uparłam się żeby kupić telefon że facet powiedział mi : 1) idź kobieto do innego salonu 2)przyjdź z mężem bo 2 razy tłumaczył nie będę 3)niestety nie mamy telefonów tak łatwych w obsłudze aby pani mogła któryś kupić Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 20.04.05, 20:36 teraz bez wyglupow. sadzac po wygladzie= purpurowe uszy, maly nosek i pryszcze, to uwazam, ze miedzy 11 a 13. chlopak jest zatem w okresie dojzewania, co tlumaczy jego dziwne zachowanie. prosze wiec wszystkich o zrozumienie i udzial w akcji FORUMOWICZE KOCHAJA MICHASIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:28 jestes zalosna neoklacz i cala wasza banda nieudaczników. Zdecydowałem sie , ze jednak powiem calą prawde o tobie. Sama jestes sobie winna. Nie pozwole na to, zebys mnie upokarzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac A miałeś milczeć palancie. IP: 213.17.204.* 21.04.05, 10:42 A miałeś milczeć palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 11:14 Mikael jestes monotematyczny. Non stop tylko powiem i powiem. Ale w sumie nic nie mowisz tylko piszczysz jak Czarzasty przed komisja. Koncz wasc wstydu sobie oszczedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:46 Ale nie mówcie , że was nie ostrzegałem, żałosne i smutne istoty na czele z tą super idiotką neoklacz i jej kumpelką matkapoety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:57 Mikael ty tępy dupku czy nie rozumiesz jaki jest temat tego wątku, tu nikt nie chce rozczulać się nad poziomem psychicznym frustrata. Spadaj i nie komentuj bo się do tego nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:30 Już sam nie wiem, co o tym wszystkim sądzić. Nabieram przekonania, ż e tępienie moich wypowiedzi, to spisek osób nie mających nic wspólnego z naszym miastem. Zbieram dowody, ktore nie pozostawią wątpliwości, co do tego. Np. matkapoety w wątku o upadku kobiety prawdziwej, pisze, ze dane ma od kolżanki, która pracuje w czaspoiśmie ODRA. a to pismo jest we WROCŁAWIU!!!! I to ma byc przypadek? To dopiero początek moich odkryć. Nie będę dłużej tolerował takiej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 16:37 > Zbieram dowody, ktore nie pozostawią wątpliwości, co do tego. Np. matkapoety w > wątku o upadku kobiety prawdziwej, pisze, ze dane ma od kolżanki, która pracuje > > w czaspoiśmie ODRA. a to pismo jest we WROCŁAWIU!!!! I to ma byc przypadek? To > > dopiero początek moich odkryć. Nie będę dłużej tolerował takiej sytuacji! Nie będziesz tolerował faktu, że "Odra" jest wydawana we Wrocławiu... hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael - prawdziwy Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:53 Zgłosiłem do admina, że kilka osób podszywa się pod mój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:54 To Ty kretynie zauważ że debilka o imieniu Anka podszywa się pode mnie. Poinformowałem admina, mam nadzieję że od teraz będzie zablokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 16:56 podemnie tez sie podszywali i co z tego?musiałam sie zalogowac po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:55 Pod ciebie się chyba podkładali szmaciano laleczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:56 Na szczęście są programy które umożliwiają zlokalizowanie osoby która pisze obraźliwe posty pod moim nickiem. Jest to użytkownik o nicku neoklacz, który pisze jako Mikael - połowa "moich" postów to jej dzieło. Mogłem znieść krytykę i wszystko, ale robienia ze mnie kogoś takiego nie będę darować. I przedstawię sprawę nie tylko adminowi. I zobaczymy czy wtedy tej oszustce będzie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:57 I jeszcze jedno - od teraz moje wypowiedzi są TYLKO pod zarejestrowanym nickiem. Nie życzę sobie obrażania mnie za idiotyzmy które ktoś pisze pod moim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a to ja sobie sprawdze,czy dziala tak jak mówisz 21.04.05, 17:03 nastepny post bedzie odemnie,ale podpisze sie Mikael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: to ja sobie sprawdze,czy dziala tak jak mówis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:04 to ja vikka,zeby nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: to ja sobie sprawdze,czy dziala tak jak mówis 21.04.05, 17:04 no i dupa-kazdy moze sie podpisac jako ty Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: to ja sobie sprawdze,czy dziala tak jak mówis 21.04.05, 17:08 v.i.k.k.a napisała: > no i dupa-kazdy moze sie podpisac jako ty lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: to ja sobie sprawdze,czy dziala tak jak mówis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:56 No co za kretynka! Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 16:58 Gość portalu: Mikael napisał(a): > Na szczęście są programy które umożliwiają zlokalizowanie osoby która pisze > obraźliwe posty pod moim nickiem. Jest to użytkownik o nicku neoklacz, który > pisze jako Mikael - połowa "moich" postów to jej dzieło. Mogłem znieść krytykę > i wszystko, ale robienia ze mnie kogoś takiego nie będę darować. I przedstawię > sprawę nie tylko adminowi. I zobaczymy czy wtedy tej oszustce będzie do > śmiechu. Dobry człowieku. Załóż sobie login. Mniej nerwic = dłuższe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:21 Vikka, napisałem: od teraz MOJE wypowiedzi są tylko pod zarejestrowanym nickiem. Wypowiedzi innych osób podszywających się pode mnie teraz możecie rozpoznać - to co piszę ja, jest tylko pod tym loginem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:25 Mam nadzieję że teraz odpowiednie osoby zajmą się człowiekiem który podszywał się pode mnie pisząc kretyńskie posty, od dłuższego czasu. Tym bardziej że wiadomo kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:31 Swoją drogą cała ta neoklacz naprawdę jest podobna do konia. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:35 ty nie zyczysz sobie obrazania swojej osoby? a sam co niby robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:58 Mikaela może obrazić tylko człowiek, więc na pewno wobec ciebie vikko nie czuje się obrazony Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 23:09 to ja blue.k!nie vikka!czytac nie umiesz?wiem,tak tak,trudno tobie uwierzyc że jest wiecej niz 1fajna dziewucha,a jednak! i wszystkie zagniezdziłysmy sie na forum:)uroczo! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:34 od teraz rozumiem jako od tamtego posta-dla przypomnienia chodzilo o: "Gość: Mikael 21.04.2005 16:57 + odpowiedz I jeszcze jedno - od teraz moje wypowiedzi są TYLKO pod zarejestrowanym nickiem. Nie życzę sobie obrażania mnie za idiotyzmy które ktoś pisze pod moim nickiem. " gdzie podpisałeś sie jeszcze jako NIEZALOGOWANY Mikael Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:38 Czepiasz się szczegółów. W porządku, więc jak widzisz, podpisuję się pod swoim loginem i każdy post niejakiej Anki-Neoklacz pod moim nickiem jest oczywistym fałszerstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Ile lat moze miec Mikael, nasz lalus? 21.04.05, 17:53 ale ja sie nie czepiam szczegółów-zwróciles mi uwage,mimo, że nie miales racji,wiec odpisałam...tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Neoklacz - żałosna biedna pokrzywdzona kobieta 21.04.05, 18:14 Zastanawiam się tylko jak beznadziejną osobą trzeba być, by postępować tak jak "neoklacz" - podszywać się pod czyjś nick i pisać pod tym nickiem obraźliwe i bezsensowne posty, albo pod kilkoma nickami (pedał, kibel itd) obrażać tego człowieka. Myślę że oceniając tu niektóre osoby źle, pomyliłem się, ale neoklacz jest naprawdę beznadziejna. Mam nadzieję, że nie zobaczymy jej już na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Neoklacz - żałosna biedna pokrzywdzona kobiet 21.04.05, 20:03 pokrzywdzona kobieta? przez Ciebie? przeciez wybaczylam Tobie juz tysiac razy... biedna ? z pewnoscia nie - mam przeciez Ciebie. /wielu sadzi, ze wlasnie dlatego biedna; dla nich mam dodatkowy kontrargument - mam oprocz Michasia jeszcze radio tranzystorowe! zalosna? ze Ciebie kocham? dla mnie wcale nie jestes zalosny. to ze wielu tak uwaza, nie jest zadnym dowodem, uszy do gory! /uwielbiam Twoje purpurowe uszaki./ ps. wcale nie jestes niedojda, jeszcze wszystkim pokazesz, na co sie stac!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikael_mf Re: Neoklacz - żałosna biedna pokrzywdzona kobiet 21.04.05, 20:17 Mam nadzieję, że pożałujesz kiedyś za swoje żarty z miłości. Ja znam swoją wartość i nie będę się nikim przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
neoklacz Re: Neoklacz - żałosna biedna pokrzywdzona kobiet 21.04.05, 20:29 Michas, przestan sie zgrywac, raz mowisz, ze sie Tobie podobam, innym razem, ze nie. nie wierze w to, ze sie ktos pod Ciebie podszywa, to Ty w ten sposob wycofujesz sie z wlasnych wypowiedzi, przyznaje, ze sprytnie. ale mam juz tego dosyc. wybieraj albo popisy na forum albo ja. nie chce wiecej przeprosin na mojego mejla, ze Ci niby glupio, ze wstyd itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 20:35 dziś w III programie Polskiego radia prowadzący powiedział, że właśnie otrzymał telefon, w którym bardzo miły, damski głos zapytał: - dzień dobry, to Polskie Radio? A w jakiej sprawie się dodzwoniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: 213.17.225.* 21.04.05, 21:50 to forum jest beznadziejne - co chwilę ktoś kogoś obraża - spotkajcie się może w realu i sobie pogadajcie; a tu może lepiej 3mać się tematów??????? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wex Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:59 neoklacz i mikael to takie maskotki forum, jak kiedys jas i malgosia. kto sie czubi ten sie lubi. moze rzeczywiscie sie kochaja? i beda zyc dlugo i szczesliwie. mam nadzieje tylko, ze nie tutaj a za siedmioma gorami. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne 21.04.05, 22:30 Gość portalu: mat napisał(a): >to forum jest beznadziejne.. ***no co ty tej?!nie pisz tak wiecej bo co niektórym cały swiat runie..mi?? >co chwilę ktoś kogoś obraża ***o nie!!dosyc takich bzdur,pokaz mi przynajmniej 1post gdzie ktos kogos obraza,i co?a widzisz!nie ma takich postów! >a tu może lepiej 3mać się tematów??????? >a o czym to ja miałam napisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresskaetchuligan Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 23:48 Idzie dwoch 7 kg studentow i jeden mowi do drugiego : Tej w karambie jest piwo po 32 grosze. A drugi: a Jumanji po 17 groszy. Idzie 17 chudych w szalikach do ziemi , ubranych w kurtki z demobilu z niemiecka flaga i patrza na bardzo ladna dziewczyne po czym jej jada o zdziry i szmaty. I nagle nad nimi pojawia sie dymek jak w komiksach ktory informuje ze nigdy takiej nie beda mieli a obrazanie jej daje im pewnego rodzaju ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloevera Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 22.04.05, 12:39 Idą : lewak w koszulce Che, wielbiciel knajpy Proletaryat , chudy student z pryszczami ktory nigdy nie mial ladnej opalonej dziewczyny, feminiskta ktora nie byla popchnieta i ma fioletowe wlosy oraz bardzo brzydki odor z buzi oraz 3 grunge ktorym wydaje sie ze jesli odejdzie Bush to Kurt Cobain ozyje a acid shopy i dlugie wlosy to bedzie norma na ulicach. Ida i mowia : o kurde ale jestem brudny i pachne potem; ale przynajmniej mozemy sie napic piwa super w knajpie gdzie sa symbole komunizmu tak przeciez zasluzonego dla naszych rodakow i dlaludzi co walczyli o wolnosc tego kraju jestesmy lepsi od skinheadow bo nie potrafimy sie bic a wielbimy Stalina, a ja chce zeby zabic wszyskich ksiezy i zeby w kazdej firmie pracowalo 99% kobiet i zeby wszystkie tak jak my feministki o siebie nie dbaly i byly brzydkie otyly i poubierane na czarno, spalmy moze flage USA i poczytajmy literature iberoamerykanska i podyskutujmy o filmie Dzienniki Motocyklowe bo trendy. Moral: Zabic kobiety ktore dbaja o siebie ,wprowadzic piwo za 2 grosze, wielbic komunizm i zapach potu oraz dlugie wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:10 i za zadne skarby nie uzywajmy kosmetykow aloevera!!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seedujedorana Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 15:28 Za skarby: czarna ramoneska , przepcona koszulka z Kingiem Daimondem , jedzenie zamiast bomb, femina,la strada,lambda,gejowski pokaz filmow, pedro almodovar, cortezar,baudlerie,ksiega salamandry... Idzie kark i jest madrzejszy od 1000 studentow sie tu wpisujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalal Re: Nedzna prowokacja ;-) IP: *.icpnet.pl 30.04.05, 17:13 nedzni to sa chudzi studenci o lewicowych pogladach, kotorzy akowcow nazywaja smieciami a bohateram dla nich sa takie gnoje jak Mazowiecki(moze Gazeta przypomni co Tadeusz pisal w latach 60 tych i jakie mial poglady) Urban i reszt tego czerwonego bydla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.05, 20:38 Zasłyszane w tramwaju: Rozmawiają 3 panienki, na oko licealistki. Widać że miały mieć sprawdzian z matmy bo taka rozmowa się zawiązała: - tej, a jaki jest wzór na objętośc prostopadłoscianu? - coś a kwadrat chyba... - no co ty! to było na sześcianiu! - a jak w podstawie prostopadłoscianiu jest SZEŚCIAN?? - oj nie wiem... - dobra dziewczyny: a wzór na objętość ostrosłupa?? - pojebało cie??!! Wysiadamy!! Nie wierzyłem własnym uszom...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: 80.102.13.* 29.04.05, 16:46 To z mego zycia: Mialam 12 lat i przeszlam bardzo skomplikowana operacje wyrostka. Calymi dniami "Po" meczyli mnie lekarze badaniami i testami i rurkami itp.. Bylam czesto polprzytomna. W jednej z takich sytuacji wchodzi o 23:00 lekarz i pyta: -Kal byl? Nie mialam pojecia o co mu chodzi.. Mowie, dla niepoznaki: -Nie wiem... On na to lekko zniecierpliwiony: _Kal byl? Ale ja nadal watpie, coz to kal, kto to?? Mowi naciskajac coraz bardziej: -Byl stolec? O Boze, mysle, kto to jest? Moze jakis lekarz?? I odpowiadam zalamana: - Byl tu jakis pan... Na co on caly czerwony: -Dziewczynko, czy kupa byla???????? Boze, nie wyobrazacie sobie co za wstyd, ale kto w wieku 12 lat zna takie "fachowe" pojecia, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuek Re: Idiotyczne teksty usłyszane od płci przeciwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:42 u cioci na imieninach wąsaty gość / chyba sąsiad/ do ciotki składajc życzenia; nie pocałuję Pani w ręke bo mam wąsy i nie wiem, czy tak Pani lubi, a dziś są Pani imieniny. Odpowiedz Link Zgłoś