Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 20:28 Wierzy ktoś w horoskopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyszt0f Re: Horoskop 27.06.02, 20:45 Gość portalu: P.B napisał(a): > Wierzy ktoś w horoskopy? Absolutnie nie, horoskopy to obrzydliwy zabobon i bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Horoskop IP: 64.9.159.* 28.06.02, 00:28 A ja , rano, jak sie budze, to w kiblu pierwsze co czytam to Sennik( taki tlumacz snow) a w biurze , pierwsza strona ktora czytam to HOROSKOP!!!! I powiedz mi ze jestem zabbbbobbonnny!!!!! Ty skorpionie jeden!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Horoskop IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:55 Ja nigdy nie wierzyłem w te pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Horoskop IP: 64.9.159.* 28.06.02, 03:39 Wrozkom i czytaczom kart , NIE !!!!!! Ale gazetowe horoskopy to ja popieram calym serduchem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Horoskop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 12:44 Sądzę, że ludzi traktujących horoskopy poważnie jest baaaardzo niewiele, stąd zmodyfikuję pytanie: kto z Was lubi horoskopy? Kto się przy nich dobrze bawi, czytając? Ja czytam, ale ich nie lubię. Czytam najczęściej po to, żeby zweryfikować NIETRAFNOŚĆ wróżby lub porównać dwa horoskopy z różnych gazet ("uważaj na finanse" z "niespodziewany przypływ gotówki" czy "kłótnia z partnerem" z "gwałtowne ocieplenie uczuć"). Dobrze bawię sie przy horoskopach tylko wtedy, gdy jakiegoś męża namiętnością darzę, a horoskopy wróżą mi wielki w tym sukces :-) To nic, że się nie sprawdzają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Horoskop 28.06.02, 12:49 ja nie wierze , ale lubie czytać. i wiecie co wszystkie sie s[prawdzaja (sa napisane tak eby sie sprawdzilyy) Odpowiedz Link Zgłoś
retro Re: Horoskop 28.06.02, 13:02 Zabawne, że tylu niedowiarków jest akurat w Poznaniu. Chyba jesteście młodzi i nie wiecie, ze na UAM miał swojego czasu wykłady jeden z najwiekszych autorytetów w tej dziedzinie- prof. Leszek Weres. Polecam lekturę jego ksiażek. Będzięcie zaskoczeni. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Horoskop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 13:22 retro napisał(a): > Zabawne, że tylu niedowiarków jest akurat w Poznaniu. Och - och, co za ton :-)))))))) > Chyba jesteście młodzi i nie wiecie, ze na UAM miał swojego czasu wykłady jeden > z najwiekszych autorytetów w tej dziedzinie- prof. Leszek Weres. > Polecam lekturę jego ksiażek. Będzięcie zaskoczeni. Czytałam. Dość dawno temu. Tytułu nie pomnę, ale zaskoczona bynajmniej nie byłam. Ale jedni wierzą w horoskopy, a inni w Atlantydę, czemu nie. Nasuwa mi się tu uwaga, retro, inną rzeczą są "fachowe" horoskopy stawiane przez specjalistów (np. w dawnych czasach na królewskich dworach), a inna bzdurki gazetowe. Rozumiem, że Ty masz na myśli te pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Horoskop 28.06.02, 13:53 retro napisał(a): > Zabawne, że tylu niedowiarków jest akurat w Poznaniu. Zabawe, że rajcują cię takie bzdury jak horoskopy. > Chyba jesteście młodzi i nie wiecie, ze na UAM miał swojego czasu wykłady jeden > > z najwiekszych autorytetów w tej dziedzinie- prof. Leszek Weres. > Polecam lekturę jego ksiażek. Będzięcie zaskoczeni. > Profesor od horoskopologii? Dają tej dziedzinie tytuły naukowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Horoskop IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 13:59 > Profesor od horoskopologii? Dają tej dziedzinie tytuły naukowe? weres.home.pl/weres.htm Odpowiedz Link Zgłoś