Dodaj do ulubionych

Zaproszenia ślubne (?)

IP: *.stihl.pl 27.04.05, 14:05
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie w Poznaniu można nabyć zaproszenia na
ślub w przystępnej cenie? Chodzi mi o zaproszenia drukowane lub robione
ręcznie. Z góry dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.crowley.pl 27.04.05, 14:57
      jak chcesz ładnie i w dobrej cenie to polecam

www.camomille.pl/
      pani jest z Wolsztyna zdaje sie, jest to jakieś 60 km od POznania gdybys miała
      po drodze.
      nie kupowalam ale widzialam zyczenia bozonarodzeniowe- sliczne były.
      • Gość: Ola Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.crowley.pl 27.04.05, 15:33
        sama wlasnie weszlam na str ktora podalam, pani chyba sie przeprowadzila bo
        jest teraz krakowski adres.

jesli chcesz koniecznie zaproszenia z Pń to popytaj na forum slubnym
    • marghot Re: Zaproszenia ślubne (?) 27.04.05, 15:27
      najtaniej wyjdzie, jeśli kupicie ładny papier (o wyżeszj gramaturze) i
      wydrukujecie we wlasnym akresie. można je tez obwiązać, udekorować wstążką w
      kolerze Twoej sukni i gotowe :)
      • Gość: Tomek Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.crowley.pl 27.04.05, 15:34
        U mnie większość koleżanek dodawała do ww jeszcze półprzezroczysty kawałek pergaminu z nadrukiem, przykrywający treść zaproszeń. Później dziurkacz i przewiązanie obu kartek kokardką z tasiemki i ew. sztuczny kwiatuszek. Trochę pracy przy tym jest!
        • Gość: M. Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.stihl.pl 28.04.05, 09:13
          Wielkie dzięki za podpowiedzi! :-)
          • drhuckenbush Re: Zaproszenia ślubne (?) 03.05.05, 00:59
            To ja dorzuce, ze na Krakowskiej jest sklep gdzie jest spory wybor roznego
            rodzaju papierow - rozne kolory, gramatury, faktury itd.
    • Gość: gosc z Poznania Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 09:39
      Ja Ci moge polecic firme www.rozwazneiromantyczne.pl Maja w ofercie przepiekne
      zaproszenia-wszytskie robione recznie!!!
      POzdrawiam
    • caprice83 Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 09:39
      Ja wykonuje kartki ręcznie robione, chętnie pomogę:)
      • Gość: M. Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.stihl.pl 28.04.05, 10:43
        Proszę o jakieś namiary, abym mogła się z Tobą skontaktować.
        • caprice83 Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 16:44
          możesz napisać na maila gazetowego:)

PS. moderatora proszę o usunięcie poniższych wypowiedzi spamera vikki
          • v.i.k.k.a Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 17:09
            i co ???
            wydaje ci sie,ze moj post został usuniety bo ty napisalas ze tak chcesz?!
            gdyby nie ten czerwony kosz na ktory tak uparcie klikasz to post by zostal
            • caprice83 Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 17:15
              jestes nienormalna i dopilnuje tego by cie zablokowali
              • v.i.k.k.a Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 17:26
                caprice83 napisała:

> jestes nienormalna
                ### ałaaaaaa, to bolało

i dopilnuje tego by cie zablokowali
                ### pilnuj lepiej swojego nosa
                • edziunia Re: VIKKA i Caprice 29.04.05, 12:54
                  Ależ V.i.K.K.a myślisz, że trafisz do caprice?
                  Ona jest strasznie ślepa na argumenty- niestety.
                  Przecież pół forum gazety się z niej smieje!
                  Jak czyta się jej posty, to czlowiek się zastanawia, jak Ona może coś takiego
                  wymyslic. I strasznie się odsłania.
                  Ale chamstwem raczej nie sprawimy, że coś zrozumie, predzej ironią.
                  Caprice- Ty myśl lepiej dziewczyno co piszesz i nie rzucaj gróźb pod adresem
                  ludzi, którzy maja prawo komentować Twoje posty!
                  Co byś powiedziała na to, jakbym napisała, że dopilnuje tego by Cie zablokowali,
                  bo szerzysz nienawiść do miesożerców co?
                  • caprice83 [...] 29.04.05, 19:18
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • edziunia Re: VIKKA i Caprice 29.04.05, 19:52
                      Masz racje Caprice, vikka robi to dosyć brzydko, odnosi sie do Ciebie a nie
                      Twoich poglądów to fakt.
                      Lecz kometarz, że postarasz się ją zablokowac, jest pokazaniem swojej slabości.
                      Trudno mi natomiast Caprice zrozumieć Twoje argumenty.
                      Nazywasz mnie wielkrotnie mordercą- bo jem mieso. Gdybym ja Cie nazwała
                      morderczynią, gdybyś usuneła ciąze- stwierdziłabyś, że Cie obraziłam. Tego nie
                      rozumiem.
                      Dla Ciebie wszyscy miesożercy to ludzie drugiej kategorii, podobnie jak starsi.
                      Po prostu dzielisz ludzi na pewne kategrie i je różnicujesz. I niestety nie
                      potrafisz przyznać, że nie masz racji. I tego w Twoich postach nie rozumiem,
                      dlatego też napisałam, że do Ciebie niewiele trafia.
                      Nie chciałam Cie Caprice obrazić, chciałam tylko zwrócic Twoją uwagę, że być
                      może w Tobie/Twoich postach jest przyczyna niektorych nieprzychylnych postów.
                      • caprice83 Re: VIKKA i Caprice 30.04.05, 10:39
                        > Masz racje Caprice, vikka robi to dosyć brzydko, odnosi sie do Ciebie a nie
                        > Twoich poglądów to fakt.

nareszcie to zauważyłas, bo po twoim pierwszym poście miałam wrażenie że to ja
                        ją obrażam, tymczasem ja w ogóle nie odpisuje na jej posty bo ta osoba mi nie
                        odpowiada.

> Lecz kometarz, że postarasz się ją zablokowac, jest pokazaniem swojej
                        slabości.

być może wg ciebie to słabosc, ja po prostu chce sobie wejść na forum i
                        podyskutować z ludzmi na jakiś ciekawy temat czy sie wypowiedziec, zgodnie z
                        netykietą, nie obrazając nikogo tylko dyskutując na temat poglądów.

> Trudno mi natomiast Caprice zrozumieć Twoje argumenty.

a mi trudno w niektorych sprawach zrozumiec twoje, ale w koncu kazdy człowiek
                        jest inny i kazdy ma inne zdanie, do ktorego ma prawo.

> Nazywasz mnie wielkrotnie mordercą- bo jem mieso. Gdybym ja Cie nazwała
                        > morderczynią, gdybyś usuneła ciąze- stwierdziłabyś, że Cie obraziłam. Tego nie
                        > rozumiem.

szczerze to ja bym sie chyba nie obraziła, bo jesli masz pewne zasady a ja moje
                        poglady sa z nimi niezgodne to rzeczywiscie dla ciebie jestem morderca. ja
                        siebie tak nie widze bo ja nie uwazam zeby do 3 msc w brzuchu matki był
                        człowiek, tam sie dopiero tworzy człowiek, ale dopóki on nie ma mozgu to dla
                        mnie on nic nie czuje. tymczasem dla mnie ty zabijasz istoty ktor maja mozg i
                        ktore czuja i cierpia, dlatego dla mnie jestes morderca, tymczasem dla innego
                        miesozercy nie bedziesz nim, bo macie inne poglady, do ktorych jak juz
                        napisalam macie prawo.

> Dla Ciebie wszyscy miesożercy to ludzie drugiej kategorii, podobnie jak
                        starsi.
                        > Po prostu dzielisz ludzi na pewne kategrie i je różnicujesz.

nieprawda, nie zapominaj ze moj chłopak, rodzina i wiekszosc znajomych to
                        miesozercy. ja ich nie popieram, ale na pewno nie sa to dla mnie ludzie gorszej
                        kategorii, nigdy nie okazałam zadnemu miesozercy ktory chce normalnie pogadac o
                        zaletach i wadach, bo takie tez sa, wegetarianizmu ze on jest gorszy. ale jak
                        mam rozmawiac z kims kto chyba nie skonczyl biologi i wmawia mi ze jak nie
                        bedziemy zabijac zwierzat to one sie tak rozmnoza ze bedzie ich za duzo,
                        przeciez ten człowiek nie wie nic o ewolucji, o tym jaka w przyrodzie jest
                        rownowaga, ze praktycznie człowiek jest niepotrzebny. przy okazji chcialam
                        zauwazyc ze ludzie to tez zwierzeta i ze chyba rozmnazaja sie najszybciej ze
                        wszystkich zwierzat, to co, tez mamy sie nazwajem zabijac? owszem ja sobie
                        mysle ze taki ktos jest dziwny bo nie rozumiem jak mozna zabic zywa myslaca (a
                        wiec z mozgiem) istote, eksperymentowac na niej, sprawiac jej cierpienie, gdy
                        ona ani jej gatunek nie ma z tego zadnych korzysci. ale tylko tyle, no i mam
                        jeszcze nadzieje ze kiedys tak jak teraz powstaja przedszkola i szkoły wege to
                        powstana osiedla czy nawet miasta wege, choc wiem ze to baaaaardzo odległa
                        przyszłość. A starsze osoby... mozna oczywiscie nazwac do dyskryminacja, ale
                        przeciez ja nie chce im ograniczyc dostepu do lekarza tylko zarezerwowac te
                        dwie poranne godziny tylko dla ludzi pracujacych,ktorzy w ciagu dnia pracuja, a
                        ludzie starsi i tak siedza w domach. Jeśli dla ciebie to dyskryminacja to wiedz
                        ze dla mnie dyskryminacja jest becikowe, jest, a właściwie chyba byłlo bo nie
                        wiem jak jest teraz, dawanie bonusowych punktów niepełnosprawnym na egzaminach
                        do liceum.

> dlatego też napisałam, że do Ciebie niewiele trafia.

teoretycznie mogłabym napisac to samo, moje argumenty nie trafiaja do ciebie,
                        ale zwykle tak jest ze jak mamy juz wyrobione zdaie na cos to zadko chcemy je
                        zmienic, nawet jak sie myslimy, a poniewaz zadko widzimy ze sie mylimy to tym
                        bardziej nie chcemy tego zdania zmienic. ja moge pogadac, przedstawic swoje
                        argumenty, odpowiedziec na kontrargumenty, ale jesli one mnie nie przekonaja
                        dostatecznie, jesli nie zasieja choc nuty watpliwosci to bede trwac przy swoim.

> Nie chciałam Cie Caprice obrazić, chciałam tylko zwrócic Twoją uwagę, że być
                        > może w Tobie/Twoich postach jest przyczyna niektorych nieprzychylnych postów.

Wiem ze mam czasem kontrowersyjne zdanie, ale niech ludzie atakuja to zdanie,
                        ten poglad a nie mnie, bo jesli ktos atakuje mnie to jak juz powiedzialam
                        postaram sie to zwalczyc, bo to w koncu ustanowiono w netykiecie ze osoby
                        nagminnie naruszajace regulamin beda blokowane, by mozna sie jakos bronic przed
                        pewnymi osobami.
                        Zresztą prosze pamietac, ze kilka tysziecy osob w polsce jest wege, nie tylko
                        ja, co bedziemy mieli okazje zobaczyc na tym tygodniu wege, ze rowniez nie
                        tylko ja a ponad 40% polakow popiera aborcje i eutanazje (od razu tez tu dodam
                        dla georga, ze ja do hospicjum bym nie trafiła, bo gdybym była na starosc sama,
                        gdyby moj chłopak umarł pierwszy, to ja nie chciałabym dłuzej wegetowac tylko
                        chciałabym jak najszybciej dołączyc do niego w nowym wcieleniu i poprosiłabym o
                        eutanazję), ze na swiecie sa miliony ekologow, ktorzy walcza o to by ie zabijac
                        zwierzat, a wiec rowniez nie tylko ja.
                        A swoje zdanie trzeba przedstawiac, by widac było jaka jest roznorodnosc
                        pogladow i by mozna zawczasu zabobiegac ewentualnym konfliktom.
                        • v.i.k.k.a [...] 02.05.05, 20:26
                        • v.i.k.k.a caprice, głupku!!!!!!!!!! przepisz 100x 02.05.05, 20:29
                          caprice83 napisała:
                          > ale zwykle tak jest ze jak mamy juz wyrobione zdaie na cos to zadko chcemy je
                          > zmienic, nawet jak sie myslimy, a poniewaz zadko widzimy ze sie mylimy to tym

### RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO RZADKO
                        • v.i.k.k.a [...] 02.05.05, 20:32
                        • v.i.k.k.a Re: VIKKA i Caprice 02.05.05, 20:34
                          caprice83 napisała:
                          > mysle ze taki ktos jest dziwny bo nie rozumiem jak mozna zabic zywa myslaca (a
                          > wiec z mozgiem)
                          ### to ze ma mózg, nie znazcy, ze mysli, co najwyzej ma instynkt
                          btw ty tez masz mózg, ale chyba nie myslisz
                        • v.i.k.k.a Re: VIKKA i Caprice 02.05.05, 20:37
                          caprice83 napisała:

> ją obrażam, tymczasem ja w ogóle nie odpisuje na jej posty bo ta osoba mi nie
                          > odpowiada.
                          ### nie odpowiadam ci bo rozmowa z toba nie ma sensu
                        • drhuckenbush Re: VIKKA i Caprice 03.05.05, 01:28
                          caprice83 napisała:

> być może wg ciebie to słabosc, ja po prostu chce sobie wejść na forum i
                          > podyskutować z ludzmi na jakiś ciekawy temat czy sie wypowiedziec, zgodnie z
                          > netykietą, nie obrazając nikogo tylko dyskutując na temat poglądów.

Zgodnie z netykieta? Wiele razy obrazalas tutaj ludzi, mnie rowniez. A i gdybys
                          byla taka swieta, za jaka sie uwazasz, to by Ci Blazej postu nie usunal...

> a mi trudno w niektorych sprawach zrozumiec twoje, ale w koncu kazdy człowiek
                          > jest inny i kazdy ma inne zdanie, do ktorego ma prawo.
                          >

Wiadomo. Masz tez prawo uparcie uwazac, ze 2+2=5, ale wtedy bede sie smiac i
                          mowic ze jestes glupia. Pewne fakty sa obiektywne i trudno uparcie mowic, ze
                          jest inaczej.

> ja
                          > siebie tak nie widze bo ja nie uwazam zeby do 3 msc w brzuchu matki był
                          > człowiek,

Taaak? To ciekawe, ze jak to "cos" dasz do badania genetycznego, to
                          jednoznacznie zostanie stwierdzone, iz jest to CZLOWIEK. Nawet, jesli bedzie to
                          dopiero zygota, to genetyk potwierdzi, iz jest to CZLOWIEK.

> tam sie dopiero tworzy człowiek, ale dopóki on nie ma mozgu to dla
                          > mnie on nic nie czuje.

To osoby sparalizowane, ktore nic nie czuja nalezy zabic? Osobe, ktora jest tzw
                          warzywem nalezy nakarmic cyjankiem?

> tymczasem dla mnie ty zabijasz istoty ktor maja mozg i
                          > ktore czuja i cierpia, dlatego dla mnie jestes morderca,

A czy np uwazasz, ze tygrys jest morderca? Ze pies jest morderca? Ze kot jest
                          morderca? Ze kura jest morderca? Ze jez jest morderca? Bo jesli oni nie sa, to
                          czemu ludzi uwazasz za mordercow? To Pan Bog/matka natura (zalezy w co kto
                          wierzy) umiescila nas w tym miejscu lancucha pokarmowego. By zjadamy warzywa,
                          owoce, ale takze swinie, krowy, kury, dziki, sarny itd. Nas z kolei zjedza w
                          trumnie robale, chyba, ze ktos zginie w dzikim obszarze, to drapiezniki... Kazdy
                          ma swoje miejsce w lancuchu pokarmowym.

> ale jak
                          > mam rozmawiac z kims kto chyba nie skonczyl biologi i wmawia mi ze jak nie
                          > bedziemy zabijac zwierzat to one sie tak rozmnoza ze bedzie ich za duzo,

Pijesz do mnie w tym momencie. Owszem, biologii nie skonczylem, ale z wieloma
                          biologami o tym dyskutowalem, a i wiele ksiazek na ten temat czytalem. Poza tym
                          jako dosc swiezy mysliwy, a stary obserwator przyrpdy swoje zdazylem zauwazyc.
                          Mow sobie co chcesz, ale sa pewne fakty. Nie bedziemy zabijac lisow? Zgina
                          kroliki, zajace i inna drobna zwierzyna, a w miastach rozszerzy sie wscieklizna.
                          To sa skomplikowane mechanizmy. Zostaly ulozone w sposob doskonaly -
                          uwzgledniajac w tych mechanizmach rowniez dzialanie czlowieka.
                          Zwierzeta lesne wyrzadzaja szkody u gospodarzy, itd. We wschodniej Polsce
                          populacja wilka zostala uratowana wlasnie dzieki mysliwym.

> przeciez ten człowiek nie wie nic o ewolucji, o tym jaka w przyrodzie jest
                          > rownowaga,

Wiem i to bardzo duzo. Uczylem sie tego m. in. podczas wykladow dla przyszlych
                          mysliwych. Wyklady byly prowadzone przez doswiadczonych wykladowcow z Akademii
                          Rolniczej i jakos zaden z nich nie mial takieog zdania jak Ty, ze natura sobie
                          poradzi bez czlowieka. Gdyby ewolucja poszla w takim kierunku o jakim mowisz, to
                          budowa czlowieka (zwlaszcza ukladu pokarmowego) bylaby przystosowana do jedzenia
                          warzyw, owocow itd. Porownaj sobie uklad pokarmowy krowy, krolika z ukladem
                          pokarmowym czlowieka - sa zupelnie inne!

> ze praktycznie człowiek jest niepotrzebny.

Niepotrzebne gatunki sie dlugo w przyrodzie nei utrzymuja.

> przy okazji chcialam
                          > zauwazyc ze ludzie to tez zwierzeta i ze chyba rozmnazaja sie najszybciej ze
                          > wszystkich zwierzat,

Wlasnie, ze nie. Proponuje poczytac jakies ksiazki o biologii zwierzat.

> to co, tez mamy sie nazwajem zabijac?

Ty wlasnie to proponujesz. Zreszta, jakby nie patrzec - ludzie codziennie sie
                          zabijaja.

> owszem ja sobie
                          > mysle ze taki ktos jest dziwny bo nie rozumiem jak mozna zabic zywa myslaca (a
                          > wiec z mozgiem) istote,

Myslaca? To juz jest dorabianie ideologii do swojej teorii...

> eksperymentowac na niej, sprawiac jej cierpienie,

Temu tez jestem przeciwny. Dlatego bardzo lubie dziczyzne, bo wtedy wiem, ze
                          zwierzyna nie cierpiala przed smiercia.

> gdy
                          > ona ani jej gatunek nie ma z tego zadnych korzysci.

Ale przyroda ma.

> jeszcze nadzieje ze kiedys tak jak teraz powstaja przedszkola i szkoły

???? No nie powiesz mi, ze takie cos istnieje???? To jest bulwersujace!

> A starsze osoby... mozna oczywiscie nazwac do dyskryminacja, ale
                          > przeciez ja nie chce im ograniczyc dostepu do lekarza tylko zarezerwowac te
                          > dwie poranne godziny tylko dla ludzi pracujacych,ktorzy w ciagu dnia pracuja, a
                          >
                          > ludzie starsi i tak siedza w domach.

Trudno generalizowac. Sa ludzie, ktorzy caly czas uczciwie placili na sluzbe
                          zdrowia, z ktorej nie korzystali. Na stare lata choruja i ku..kie rzady
                          prowadza do tego, ze ludzie ci nie moga teraz skorzystac z pomocy, ktora im sie
                          nalezy. Sa tez niestety tacy, ktorzy przychodza do lekarza z nudow.
                          Mnie natomiast cisnienie skacze, jak chce bez kolejki wejsc do lekarza (a mam do
                          tego prawo) i mi pol kolejki starych babc zaczyna pie***lic, ze z jakiej niby
                          racji, ze oni tez by tak chcieli.

> Jeśli dla ciebie to dyskryminacja to wiedz
                          >
                          > ze dla mnie dyskryminacja jest becikowe,

Ja uwazam, ze jest konieczne. Tak jak generalnie uwazam, ze wszelkie zasilki sa
                          zle, tak tu mam inne zdanie. W Polsce mamy ujemny przyrost naturalny. Panny
                          zabijaja swoje dzieci, inne nie chca zajsc w ciaze, bo kariera wazniejsza.
                          Niektorzy zas nie chca miec dzieci, bo ich na to nie stac. I to wlasnie tych
                          chce panstwo zachecic, zeby dbali o Polske, by nie spadala u nas liczba ludnosci.

> jest, a właściwie chyba byłlo bo nie
                          > wiem jak jest teraz, dawanie bonusowych punktów niepełnosprawnym na egzaminach
                          > do liceum.
                          >

Tak samo jak dawanie dla obcokrajowcow.

> Wiem ze mam czasem kontrowersyjne zdanie, ale niech ludzie atakuja to zdanie,

> osob w polsce jest wege, nie tylko
                          ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                          Naucz sie, ze Polska sie pisze z wielkiej litery. Moze nie jest to idealny kraj,
                          ale jest to w koncu nasza Ojczyzna i pewien szacunek sie nalezy.

> tylko ja a ponad 40% polakow popiera aborcje i eutanazje

Bzdura i klamstwo. Ponad polowa osob jest przeciwna mordowania dzieci
                          nienarodzonych. Z pozostalych 45% znaczna czesc to ludzie, ktorym nie robi to
                          roznicy. Ale zauwazylem, ze feministki lubia naginac statystyke. Jest ich malo,
                          ale krzycza tyle, zeby inni mysleli, ze jest ich duzo. Podobnie liczba
                          nielegalnych aborcji dokonywanych w ciagu roku. Te cyfry, ktore rzucacie sa z
                          ksiezyca wziete. Kazdy zdrowo myslacy i umiejacy liczyc od razu zauwazy, ze jest
                          to wielka sciema.

> poprosiłabym o eutanazję),

A tego nie moge zupelnie zrozumiec. Dla mnie eutanazja to pilatowe umywanie rak,
                          tchorzostwo. Chcesz ze soba skonczyc? Skocz z 20 pietra, daj ze w zyle sloty
                          strzal, lyknij cyjanek. Ale po cholere mieszac w to lekarzy, ktorzy by mieli
                          Ciebie mordowac? Chcesz ze soba skonczyc - to miej odwage i zrob to sama, a nie
                          pros o to innych!

• v.i.k.k.a Re: VIKKA i Caprice 29.04.05, 21:47
                      caprice83 napisała:

> nie no ty też zwariowałaś, to przepraszam to moja wina że ona mnie obraża?

### jak ona? dla ciebie pani Vikka

> ona nie komentuje moich poglądów, kiedy to zrozumiesz, przeczytaj sobie jej
                      > posty wobec moich to zobaczysz ze tam nie ma słowa o pogladzie ktory ja
                      > wyraziłam, tam sa wyzwiska, wulgaryzmy i złosliwosci, to nie jest komentarz do

### tam jest to na co zasłuzylas

> postów tylko do mojej osoby, a to jest zakazane przez netykiete jesli obraza ta
                      >
                      ### tylko sie nie połacz z tego powodu

> osobe, a mnie to na pewno obraza. nie rzucam tez gróźb, tylko informuje ze za
                      > uporczywe napastowanie innej osoby w sposob obrazliwy grozi zablokowanie.

### ja ciebie napastuję?! a fujjjjjjjjjj
                      ale kto mnie zablokuje??? ty???? hehehehehehehehehehe

> przejrzyj sobie posty z okresu jakiegos miesiaca-dwoch, od kiedy skrytykowałam
                      > ja w poscie o pizzy i roznym stosunku do ludzi popełniajacych błedy
                      > ortograficzne i chyba w jeszcze jednym, od tego momentu ona podpisuje sie pod

### pod takimi bzdurami jak wypisujesz nikt normalny sie nie podpisze

> kazdym moim postem i mnie obraza, bo jest złosliwa i niedorozwinięta umysłowo,

### ja bym to nazwała raczej wyrazaniem mojej opinii na temat czegoś(w tym
                      wypadku na temat ciebie)
                      uwazasz, ze jestem złosliwa? gdzieżbym śmiała byc złosliwa w stosunku do takiej
                      osobistosci jaka ty jestes
                      a niedorozwinieta jestes ty i DOBRZE O TYM WIESZ-zreszta nie tylko ty

• drhuckenbush Re: Zaproszenia ślubne (?) 03.05.05, 01:01
                caprice83 napisała:

> jestes nienormalna i dopilnuje tego by cie zablokowali

ROTFL. Nie zwyklem tak mowic, ale dobra rada: nie pal tyle :)
      • v.i.k.k.a [...] 28.04.05, 13:29
        • v.i.k.k.a Re: Zaproszenia ślubne (?) 28.04.05, 13:29
          to do caprice oczywiscie bylo
      • v.i.k.k.a [...] 28.04.05, 17:05
        • Gość: Ewcia Ratujmy vikkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:07
          To jest wzorcowy pokaz "kultury" niejakiej vikki! Ale nie dam się załamać
          rozległością jest nizin intelektualnych. Czy znacie jakiegoś dobrego psychologa
          i możecie tej dziewczynie poradzić? Bez niego nie da rady normalnie
          funkcjonować.A dziewczyny szkoda...
          • Gość: kurEwcia Re: Ratujmy vikkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:15
            nie masz szans
    • Gość: . Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:02
    • Gość: anita Re: Zaproszenia ślubne (?) IP: *.pk.edu.pl 20.05.05, 00:29
      Witam
      Wykonuję bardzo elegancie zaproszenia - gotowe do wręcznienia (Z nadrukiem
      nazwik gości) w cenie 2.5zl
      Zobacz i oceń :)
      www.allegro.pl/show_item.php?item=51916534
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka