Dodaj do ulubionych

dziwne zakładki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:20
kupiłem dzisiaj "Paragraf 22" w Taniej Książce, na św. Marcinie. W środku znalazłem zakładkę. Niby nic - czasem jacyś sponsorzy dodają zakładki ze swoim logo - ale ta, na którą ja trafiłem, była zupełnie inna. Czarnobiała, z napisem "to zakładka ma tylko jedną stronę i w dodatku jest to strona przeciwna". Byłe jeszcze adres: www.nauczka.prv.pl .... dziwne....
ktoś się jeszcze z czymś takim spotkał??
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: dziwne zakładki 12.05.05, 17:51
      Śmieszna stronka
      • Gość: Magda Re: dziwne zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:20
        Ja chcę takie zakładki!! Wie ktoś, gdzie jeszcze oprócz Taniej Książki, można je znaleźć??
    • Gość: Jarek Re: dziwne zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:55
      Heh! Kupilem wczoraj w Empiku ksiazke i byla w niej zakladka podobnej, rownie
      niesamowitej tresci! "som tacy co nie umiom czytac" i zdjecie jakiegos kolesia
      z zakratkowana twarza i ten sam adres! nauczka.prv.pl

Moim zdaniem pomysl swietny! Ktos mial naprawde dobre poczucie humoru a taka
      zakladka przydaje sie zawsze! Respekt dla tworcow!
      • Gość: Grześ Re: dziwne zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:42
        Moim zdaniem, to jest banda jakiś niewyżytych, zakompleksionych małolatów. Gdyby naprawdę mieli coś do powiedzenia, to nie chowaliby tego po książkach. Zajrzałem na tą stronę: jest nieczytelna, a zakładki w ogóle mnie nie śmieszą. Chyba im się w domu nudzi bardzo.
        • bassagh Re: dziwne zakładki 14.05.05, 21:14
          A mi się podoba! I chciałbym, żeby więcej się takich rzeczy przydarzało - może ludzie częściej by się uśmiechali???
          A nauczka.prv.pl może nie zbyt jasna (szczególnie początek), ale za to bardzo "klimatyczna" strona.
          A Ty Grześ się nie nudzisz czasem? Dzień spędzony przed kompem na forum?? ha?!
          • Gość: qbA Re: dziwne zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:12
            A ja też znalazłem!!! Była w Arselane na Dąbrowskiego! Było napisane "najbardziej nas podnieca czytanie na głos w miejscach publiczych wtedy wszyscy patrzą" no i strona www.nauczka.prv.pl no i taka pada z lat 20 ubiegłego wieku..
            Jak dla mnie bomba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka