Gość: anka9009 IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 22:17 zbliżasz się do 1000 swego postu :)) (brakuje chyba 4) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: do Radost 08.09.01, 22:29 No to dzalaj Radost.Nie daj sie namawiac. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: do Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 12:06 To juz bedzie 1009 wpis:) na moj dorobek sklada sie Radost 997:) RAdost-10 i radost:) przynajmniej jeden post zawdzieczam Warschau:)(uzyl mojego nicka-heheh) Bardzo cenie sobie tez i pozdrawiam tych ktorzy pozkladali watki z moim pseudo:) Milo robilo sie na sercu kiedy wlaczalem forum a tu watek o Radost:),musze przyznac ze forum towarzyszy mi pare dobrych miesiecy i bardzo sobie ten kres chwale:) Forum rzadzi...no i oczywiscie cyberfani:)!!! P>S Specjalne uklony dla anki i radcy! za zalozenie takiego watku-dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Radost 09.09.01, 12:43 Dziekuje Radost. Pozdrawiam Röwniez Ciebie oraz Anke 9009.Mam nadzieje,ze bede mögl czesciej do Was zajrzec. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: do Radost IP: *.icpnet.pl 09.09.01, 20:49 pozdrowienia dla dyzurnego radosta:))) oby (wraz z Lechem) rosl w sile i byl niczym dobre wino:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: do Radost IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:26 pozdr all drogi radco i tak zaglądasz prawie codziennie (albo codziennie nie chce mi się sprawdzać , a może zaglądasz a nie piszesz ) Odpowiedz Link Zgłoś