Dodaj do ulubionych

"Inteligentne" światla dla rowerzystów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:08
Nie wiem po co światła roweżysom, jak pojade mojom beemkom i taki należnik mi
włonczy czerwone światlo na skżyrzowaniu to dostanie z bejzbolka.
Obserwuj wątek
    • Gość: keczup Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:06
      Bez sensu. Rowerzyści i tak przejeżdżają na czerwonym, o ile oczywiście nie jadą
      akurat pod prąd.
      • Gość: ja nauczyli sie tego od IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 14.05.05, 19:00
        Niemcow. Tu tez te cholery tak jezdza! :)))
    • Gość: fiut Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:17
      Moze by tobie pomogla taka petla indukcyjna w tym twoim zakutym glupim pewnie do tego lysym łebsku. Az dziw bierze ze wiesz jak sie netem poslugiwac ale za to w swoich wypowiedziach zostales soba, czyli DEBILEM. Gdybys trafil na mnie to ten twoj kijek wsadzil bym tobie w dupe i zakrecil z dwa razy i tyle by zostalo po twardzielu z beemki
      • Gość: klops Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 20:34
        dziwny nick: fiut ALE DOBRZE PISZESZ - POPIERAM . TEGO TYPU CHAMSAKĄ
        WYPOIWEDZ TRZEBA NEGOWAC I KRYTYKOWAC ALE WY AJKOS TEMATU NIE
        PORUSZACIE
        NIESTETY TEN SAM Z TEJ BEEMKI MI NA ROWERZE NA CODZIEN ZAGRAZA A
        POLICJA ALBO MA TAKICH W DUPIE ,ALBO POLICJA SIE WRECZ ICH BOI , ALBO
        SAMI POLICJANCI Z TAKICH TYPKOW SIE WYWODZA -
        • Gość: kiks Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 21:56
          wyluzuj koleś, post BMW_poznań napisał ktos dla żartów, nie przypuszczasz
          chyba, że koles walący takie byki ortograficzne i jeżdżący BMką wystepuje na
          forum. To była zwykła (ale dowcipna) podpucha:-)))
    • Gość: ozzon Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:34
      przecież to i tak nie będzie działało, tak samo jak po naciśnięciu przycisku
      czeka sie kilka minut i w końcu i tak na czerwonym trzeba przejechać.
      • Gość: mono Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 20:37
        no nie przesadzaj na duzej ilosci skrzyzowan d a sie szybko przejechac
        rowerem (dzieki jednej osobie z SRM) www.srm.eco.pl
        polecam dzwonic pod ten numer 502 993 051 lub 8 35 00 86 i podawac
        konkretne skrzyzowania do poprawienia jesli chodzi o czas oczekiwania
        na zielone swiatlo na danych relacjach
        • Gość: Andrzej Cykloza Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:34
          Przemo, czemu piszesz sam o sobie? Czy wiesz, ze nr IP komputera jest do
          wysledzenia? Ha ha ha! (dla niezorientowanych: klops i mono to ta sama osoba)
          Schizofrenia? :oP
    • Gość: romek z oww "Inteligentne" zdecydowanie nie jest Rondo Serbska IP: *.crowley.pl 15.05.05, 10:20
      ...i nikt z tym nic nie zrobi. Czasem całe rondo puste stoi ze 3 min. ciekawe
      jak to możliwe, że na wszystkich nitkach jest zapalone czerwone światło? Do
      sprawdzenia te wasze pętle indukcyjne...
    • Gość: bodzio Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów IP: *.echostar.pl 21.05.05, 16:32
      ostatnio korzystałem z tego skrzyżowania i nie zauważyłem aby światła zapalały
      się z użyciem pętli indukcyjnej
    • palestynski_komandos_podwodny Re: "Inteligentne" światla dla rowerzystów 21.05.05, 16:34
      Mało inteligentne te światła. Na Inflanckiej trzeba i tak się zatrzymać bo
      sygnalizacja ma zajawke jak po lekach uspokajających!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka