Gość: ola IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.01, 12:48 Jestem tegoroczna maturzystką! Proponuję w ramach koleżeńskiej współpracy umieszczać tu swoje przewidywania co do tegorocznych tematów! Przy okazji, życzę POŁAMANIA PIÓR! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Duch św. Re: MATURA 2001 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 21:14 MATMA: 1)Zadanie z parametrem 2)Geometria analityczna 3)Ciągi 4)Coś z pochodną 5)Rachunek prawdopodobieństwa ...to już ostatni taki egzamin ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReZiDeNT Re: MATURA 2001 IP: *.microsoft.com 03.05.01, 09:18 Wspolczuje. Co do mnie, nie musialem nigdy matury zdawac, bo wyjechalem z kraju za mlodych lat. Ale mam pytanie: Kto by potrafil zdac mature z jakis rok czy dwa po tym, jak ja ostatni raz zdal? Bo przegladnalem troche pytan maturalnych z roznych przedmiotow, i wydaje mi sie, ze chyba nikt na ulicy by potrafil nawet na jedno odpowiedziec, tak jak ja bym nie umial (z wyjatkiem moze dwoch czy trzech przedmiotow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicked Re: MATURA 2001 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 21:56 Matma sie zgadza moze jeszcze cos z geometrii w przestrzeni Polski: typuje podsumowanie wiek XX Pozdrowienia! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś