kormoran7 Re: i po Wrzesni 27.05.05, 10:55 Przynajmniej na godzine 10:54. Licze ze teraz jakas walka sie wytworzy i tak latwo nie dadza sie zostawic w tyle jak Piła czy Kalisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: i po Wrzesni 27.05.05, 15:58 Gratki i czekamy na Was ;-) Znając Wasze tempo pewnie spotkamy się na siedmiu tysiączkach! Pozdrowienia ze Złotowa! Elmek Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 27.05.05, 16:03 Spoko spoko do 7 tys. nie będziesz musiał czekać:) Mamy tak aktywne Forum, że pewnie nawet do 6 tys nie dojdziecie a już was prześcigniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 27.05.05, 20:20 Ja mysle ze gdzies na jesien juz bedziemy kontrolowac sytuacje i bedzicie musieli sie niezle naprawcowac by z nami walke nawiazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: i po Wrzesni 28.05.05, 10:57 Dzięki elmek za gratulacje. Mam nadzieje ze twoje słowa się sprawdzą. W sumie wpadłem na pomysł zeby umieścić link do waszeg forum. Wyrazasz zgode? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 28.05.05, 11:01 Uwazam ze nawet wrzesnia nie zasluguje na linka. Oni nie dosc ze nie zamiescili naszego linka to jeszce nawet 3000 glosow nam nie pogratulowali co my uczynilismy. Dlaczego mamy byc dobrym wójkiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: i po Wrzesni 30.05.05, 08:17 duch3 napisał: > Dzięki elmek za gratulacje. Mam nadzieje ze twoje słowa się sprawdzą. W sumie > wpadłem na pomysł zeby umieścić link do waszeg forum. Wyrazasz zgode? :) Zgodę oczywiście wyrażam, niestety nie mogę się zrewanżować tym samym. Mimo, iż jestem opiekunem forum, to nie byłem jego założycielem i moje uprawnienia kończą się na możliwości usuwania wątków :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 30.05.05, 18:12 To dość dziwne, bo ja też nie jestem założycielem ale mam uprawnienia admina i bez problemu moge zmieniać powitanie. Na stronie głównej oboj sortuj według jest zarządzaj forum i tam to można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 31.05.05, 09:05 No ale my np nie mozemy juz pisac np tekstu z jakims ogloszeniem co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 01.06.05, 18:06 No nie bo miejsca juz zabraklo, ale mysle ze linka da sie jeszcze wrzucic w rubryce zaprzyjaznione fora;) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 04.06.05, 00:56 Ojej chyba sie nie rozumiemy:)Chodzilo mi o to ze duch moze napisac np takie ogloszenie np o tym torze dla rowerow a ja np juz nie moge takich tesktow pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 04.06.05, 08:51 Praktycznie możesz to napisać, a duch to pisze bo jest założycielem forum. Choć właściwie my też możemy... nie wiem właściwie dlaczego tak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 04.06.05, 09:17 Ale nie mam mozliwosci technicznych pisania takich np ogloszen. Moge tylko pisac tekst na przywitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 04.06.05, 09:18 Czyli ze np musze napisac jakis tekst,podac go duchowi i wtedy on go uwidoczni.? Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 04.06.05, 09:41 Tekst tego ogłoszenia to właśnie jest tekst powitania na stronie, tylko duch to tak sprytnie oddzielił:) wejdz sobie w edycje i zjedz suwakiem na sam dół:) A co do tej zmiany to chyba najpierw skontaktuj się z duchem, żebyśmy sobie co chwile tego nie zmieniali. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 04.06.05, 09:44 A no faktycznie nie zauwazylem.Wszystko gra:) A ja nie chce nic zmieniac tylko tak pytalem teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: i po Wrzesni 16.10.05, 21:26 a ten temat podsuwam na potwierdzenie, że byliśmy już przed Wrześnią. I po sprawie, bo znowu jesteśmy:P Odpowiedz Link Zgłoś
emi53 Re: i po Wrzesni 18.10.05, 21:07 Przepraszam wszystkich - jestesmy wszakze juz :P ,nie sprawdzilem wczesniejszych postów,piszac swój poprzedni... Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_kzn Re: i po Wrzesni 18.10.05, 21:18 Wybaczamy, wybaczamy, ale prosze sprawdzac statystyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: i po Wrzesni 31.05.05, 14:21 rogeer napisał: > To dość dziwne, bo ja też nie jestem założycielem ale mam uprawnienia admina i > bez problemu moge zmieniać powitanie. Na stronie głównej oboj sortuj według jes > t > zarządzaj forum i tam to można zmienić. Niestety u mnie nie ma takiej opcji :-( Tobie zapewne uprawnienia nadał założyciel Waszego Forum a mnie admini Agory... Nawet nie mogę wątków i wypowiedzi przenosić lub tylko wygaszać. Mogę jedynie usuwać, a jak usunę jakąś wulgarną wypowiedź, to lecą zaraz wszystkie podpięte pod nią. Ogólnie nie jest łatwo, ale nie narzekam ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: i po Wrzesni 31.05.05, 22:01 No to prawda, że założyciel mi nadał te prawa. Jednym słowem współczuje i życze wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 01.06.05, 17:54 Rogger a odnies sie do mojej wypowiedi:) Odpowiedz Link Zgłoś
intermasterkalisz Re: i po Wrzesni 29.04.06, 14:10 niedługo Kalisz Was prześcignie Odpowiedz Link Zgłoś
mati.wlkp "Środa Wielkopolska pada dzisiaj" 29.04.06, 17:50 Z tego co widzę, to już nas prześcignęliście. Ale jakoś nie rozpaczam nad tym bowiem liczy się jakość a nie ilość... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: "Środa Wielkopolska pada dzisiaj" 29.04.06, 20:40 Ale stado gówniarzy, które ostatnio wpadło na forum Kalisza, tego nie rozumie. Nawet im wstyd nie jest po tym, co napisałeś na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: "Środa Wielkopolska pada dzisiaj" 30.04.06, 09:59 W sumie koledzy przespalismy troche. Ja juz dawno na ranking nie patrzylem bo juz mialem zakodowane ze jestesmy prawie najlepsi. A tu prosze. Kalisz który ciułał wypowiedzi nagle nie wiadomo kiedy nas prześcignął. Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: i po Wrzesni 29.05.05, 10:57 a to racja Kormoranie - nasze miasto jest dziwne - u was jest coś takiego jak entuzjazm, spontaniczność, czego u nas brak... gratuluje od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: i po Wrzesni 29.05.05, 11:11 Moze dlatego ze mimo wszytko nasze forum tworzy scisle okreslono grono osob ktore zna sie jeszce z GS. Jest tez nas mniej a wiadomo ze o entuzjazm w mniejszym gronie jest latwiej i prosciej. Ale mimo to dziekuje w imieniu sredzkich forumowiczow za komplement Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: i po Wrzesni 30.04.06, 20:02 Poza tym Środa w ogóle jakoś bardziej żywa jest - teatr IT, dziś dzień fotografii otworkowej - macie JAJA :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: i po Wrzesni 02.05.06, 18:49 Kalisz niestety jest 5 krotnie większy, trudno rywalizwać z takim "przeciwnikiem". Ilość też nie zawsze idzie w jakość. Lepiej jeden mądry post na dwa tygodnie niż dwa tygodnie peplaniny. :) Ale oczywiście poblubrać o piedołach też można. :) Odpowiedz Link Zgłoś