Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:37 ja nie wiem czy niektórzy ludzie są ograniczeni czy są uzaleznieni od forum. Kurcze - ćwierćinteligentna osobo wejdź sobie na stronę imax-u i sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: imax-smak nachos 04.06.05, 20:45 ale jesteś głupi:/// myąlales,ze tam nie byłam??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:08 Masz głupia kobieto !!! widać, że rozumkiem nie grzeszysz, ba czym tu grzeszyć jak go nie masz. www.kinoimax.pl/kina.php?cid=1060 kurna kobieto w takich przypadkach to wstyd być też babą żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:11 no i oczywiście wyjaśnienie dla ciebie kobieto, ceny są równe w całej Polsce. to tyle - chyba zrozumiesz bo już więcej nie mam ochoty ci tłumaczyć prostych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAVIS Re: imax-smak nachos IP: *.hstl6.put.poznan.pl 05.06.05, 02:51 chciało by się powiedziec RTFM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: imax-smak nachos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:10 trzeba jej bylo od razu podac, przeciez wiadomo ze to nie mysli, ciekawe czy choc na link bedzie umiala wejsc, moze jej napiszemy tutaj ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: imax-smak nachos 06.06.05, 06:20 Gość portalu: kurna napisał(a): > Masz głupia kobieto !!! > widać, że rozumkiem nie grzeszysz, ba czym tu grzeszyć jak go nie masz. [...] > kurna kobieto w takich przypadkach to wstyd być też babą > żałosne Właśnie... uprasza się o poniżanie kobiet poprzez swoją głupotę i lenistwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia oczywiście chodziło o NIEponiżanie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:32 Odpowiedz Link Zgłoś