v.i.k.k.a 29.06.05, 21:58 jakie znacie oprócz następujących: plusgsm miasto plusa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kid Re: bramki plusa się ******* IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 22:03 a co się z nimi takiego dzieje? nic nie zauważyłem. poza tym ja wysyłam smsy przez mirandę =] Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 29.06.05, 22:19 Gość portalu: kid napisał(a): > a co się z nimi takiego dzieje? nic nie zauważyłem. poza tym ja wysyłam smsy > przez mirandę =] ### jak wysylam z plusgsm to co chwile mam przekroczony limit, a jak z miasta plusa to na ten sam nr nie moge wysłać za dużo, bo są jakies zabezpieczenia antyspamowe:/ ku..cy już dostaję z tym:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: bramki plusa się ******* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:04 Idź sie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna Re: bramki plusa się ******* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:56 ty kobieto masz ciągle jakieś problemy - a to ile bilety kosztują, a to gdzie są mapy - teraz gdzie sms-y i tak dalej.... Kobieto idź się lecz albo co - ja już mam dosyć twoich głupawych pytań. twoja bramka się na pewno ****** Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:08 Gość portalu: kurna napisał(a): > ty kobieto masz ciągle jakieś problemy ### i dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramki plusa się ******* 29.06.05, 23:56 sPRÓBUJ KOMUNIKATORY. GG, Kontakt, Tlen Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 00:10 Próbowałem. Czasami krzyczy o przekroczeniu transferu, ale po kilku minutach daje się wysłać. Sprawdzałem wysyłąjąc do siebie. Wszystkie sms odebrałem Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:10 pan.nikt napisał: > Próbowałem. > Czasami krzyczy o przekroczeniu transferu, ale po kilku minutach daje się > wysłać. > Sprawdzałem wysyłąjąc do siebie. > Wszystkie sms odebrałem ### u mnie jak się zablokuje to na kilka godzin, próbowałam zabawy ze zmianą IP, ale to samo-jeden przejdzie a następne nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:09 pan.nikt napisał: > sPRÓBUJ KOMUNIKATORY. > GG, Kontakt, Tlen ### to samo-nie przechodza:((( Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 01:13 A ja bardzo Vice współczuję, bo wiem, do czego jej potrzebne te wszystkie bramki i dlaczego się zapychają. Wiem, ale Wam nie powiem. Vikka, a telefonię VoIP przerabiałaś, czy ten wariant nie wchodzi w rachubę? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 01:39 A ty byś mógł więcej serca dziewczynie okazać. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 01:48 ??? Wiesz, że generalnie ją lubię Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:12 l.george.l napisał: > A ja bardzo Vice współczuję, bo wiem, do czego jej potrzebne te wszystkie > bramki i dlaczego się zapychają. ###chlip chlip:(((dziękuję Wiem, ale Wam nie powiem. ### nie mów-pan nikt tylko wie:) > Vikka, a telefonię VoIP przerabiałaś, czy ten wariant nie wchodzi w rachubę? ### nieeeeee-a co to? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:14 l.george.l napisał: > A ja bardzo Vice współczuję, bo wiem, do czego jej potrzebne te wszystkie > bramki i dlaczego się zapychają. Wiem, ale Wam nie powiem. > Vikka, a telefonię VoIP przerabiałaś, czy ten wariant nie wchodzi w rachubę? ### jeszcze można z kom. pisać, ale wolę znaleźć jakąś sensowną bramkę, która mi się nie zapycha po 5 min:( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bramki plusa się ******* 30.06.05, 18:13 pan.nikt napisał: > a TAK??? > skype.onet.pl/ ###nie-tylko bramki:( Odpowiedz Link Zgłoś