Dodaj do ulubionych

MALTA - halas i syf

IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 00:17
szanowni ludzie, szczegolnie mieszkancy Rataj, jak dlugo jeszcze ze stoickim
spokojem bedziecie znosic te pseudo "koncerty" organizowane nad Malta w
srodku nocy. Dzisiejszy koncert na zakonczenie "Malty" to jakas piepszona
paranoja. Co za polglowek - niech ma odwage sie przyznac- zgodzila sie na
koncert od 23:00 do .... w nocy z niedzieli na poniedzialek. Ja MUSZE isc
rano do pracy. Mam prawo zadac by moje miasto zapewnilo mi mozliwosc
wypoczynku.To z naszych podatkow dofinansowano ten festiwal od "szesciu
bolesci" A na deser muzyka punk. Debilizm do kwadratu. Gratuluje
pomyslu.....Policja ma to w d....pie, municypalni tez, a kodeks cywilny mowi
wyraznie: po 22 cisza nocna. Nikt palcem nie kiwnie, bo po co. Znowu jacys
debilni decydenci stoja ponad prawem. Przez grupke kilkudziesieciu
sluchajacych, pol Rataj pojdzie do roboty niewyspana. my mamy do ciszy
nocnej prawo !!!!!!!!! Pozdrawiam niewyspanych mieszkancow Ratajewa.
PS. Zlozmy wspolnie protest u wladz miasta. Niech takie koncerty odbywaja sie
w ogrodku tego osla co wydaje pozwolenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem idiotą Re: MALTA - halas i syf IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 00:33
      ... i jak zwykle głupota organizatorów...
      Szczerze mówiąc, to sytuacja powtarza się już od lat - finałowy koncert odbywa
      się w niedzielę najwcześniej (!!!) od 22.00
      Młodzież ma wakacje - OK, ale pozostali? Też chciałbym pójść, gdyby nie fakt, że
      jutro muszę wstać o 5 rano.
      Dlaczego nie można kończyć Malty w sobotę? Impreza może trwać do białego rana
      bez stresu, że trzeba się wyspać i rano wstać?
    • Gość: LC Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:45
      Festiwal jest raz do roku, pomyśl zresztą ilu ludzi ma pracę dzięki niemu, a
      ilu zarabia na tym, że ludzie spoza miasta przyjeżdżają na niego.
    • Gość: mieszkaniec Rataj też mnie to wkurza IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 02:33
      Mieszkam na os.Lecha, okna mam w stronę IKEI i mimo to słyszę tych chamów. A
      bawić to tam sie bawi tylko chamstwo, tam normalnych ludzi nie ma.
      Wygonić chamstwo!
    • Gość: kacha Re: MALTA - halas i syf IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 03:18
      Mnie też szlag trafia przez tę cholerną maltę, pół biedy gdybym nie mogła
      zasnąć ale muszę zakuwać na egzamin, a tu nawet w nocy nie można się spokojnie
      uczyć, to jest po prostu paranoja!!!

• Gość: guerra Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:27
        Bez przesady...Trochę wyrozumiałości.
        Ja mieszkam na Tysiąclecia. Koncert słyszę doskonale. Decybele biją i za
        przyjemne to na pewno nie jest. Ale to tylko kilka nocy w roku. Można przeżyć.
        A w mieście powinno się coś dziać.
        • Gość: ozon Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:49
          ciekawe czy jakbym ja tak kilka razy do roku rozwalił muzykę pod Tobą tez byś
          tak mówił
          • Gość: LC Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:36
            Wybacz ale o festiwalu było wiadomo od dawna więc należało się spodziewać tego
            ja też sąsiadom mówię o planowanych prze mnie imprezach, oni mnie o swoich i
            wszystko jest OK.
        • the_dzidka Re: MALTA - halas i syf 11.07.05, 10:34
          No pewnie, że w mieście powinno się coś dziać. Ale czy to musi się dziać w
          niedzielę w nocy, do godzin prawie rannych?
    • Gość: MAG Re: MALTA - halas i syf IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 10:45
      Jak wam zycie w miescie nie odpowiada to sie na wioche wyprowadzcie wichmeny z rataj!

ps. wiecej takich koncertow w Poznaniu!!!!!!!!
      • Gość: BOSS Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:17
        Spadaj do Jarocina baranie ! Rycz sobie na pustyni a nie w Poznaniu !
        • Gość: ozon Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:50
          widzę ze masz jakies kompleksy, tu nie chodzi kto ryczał tylko jak głośno
      • Gość: BOSS Już gazety i telewizja o tym skandalu wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:18
        I polecą głowy organizatorów - banda kretynów !
        • Gość: MAG Re: Już gazety i telewizja o tym skandalu wiedzą IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 13:59
          Jedynym kretynem to jestes ty! Najlepiej to na ksiezyc polec tam jest absolutna cisza!
          • Gość: BOSS Re: Już gazety i telewizja o tym skandalu wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:26
            Niestety tam już jest przeludnienie idiotami twojego pokroju !
            • Gość: poznaniak haha:)biedactwa:) IP: *.hstl2.put.poznan.pl 11.07.05, 15:06
              no i co tak beczycie? wyśpicie sie dzisiaj i nie ma problemu...zastanówcie sie
              nad soba, tylko krytykujecie....dla was najlepiej by bylo jakby tu jakis
              kaczynski rzadził i zakazał wszystkich imprez, tak?
              pozdrawiam tych co zaplanowali spanie dopiero na dzis po pracy:)
    • Gość: peace Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:07
      A Ty MAX pewnie w Manieczkach tylko bywasz i denerwuje Cię ,ze ktoś innej muzyki
      z ambitniejszymi tekstami może słuchać?
      I jakie chamstwo? Był spokój i porządek!
      Jak była kiedyś Inwazja mocy to dopiero było chamstwo. Ludzie autobusy rozwalali...
    • Gość: o Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:11
      przeprowadzcie sie na wroclawska to nie pospicie sobie w kazdy weekend.
    • Gość: GOŚC Re: MALTA - halas i syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:15
      albo na Św. Marcin na przeciwko Alfy gdzie jest pożal sie Boże dyskoteka na
      ostatnim piętrze, tam walą 7 dni w tygodniu i nic nie mozna im zrobić .
      • Gość: omega ?? IP: *.hstl2.put.poznan.pl 11.07.05, 23:24
        dziwne ze idziecie spac wypoczeci...normalni ludzie jak sa zmeczeni ida spac i
        zasypiają-nic im nie przeszkadza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka