Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:31 Witam! Poszukuję sklepów z końcówkami kolekcji znanych marek odzieżowych, po okazyjnych cenach. Z góry dziękuję za informację, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: Outlety z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:33 Sporo tego, ale z konkretnych adresów pamiętam: ul.Gronowa przy Cyfrze+ i ul.Łacina - Factory Outlet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Outlety z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:51 sporo?bo ja tylko o tej łacinie słyszałam,a mogłabyś chociaż ogólnikowo napisać gdzie jeszcze są takie sklepy:)dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Outlety z ciuchami IP: *.echostar.pl 15.07.05, 17:17 podobno gdzies na ogrodowej niedawno otworzyli koncowki zary itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Outlety z ciuchami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:42 A gdzie dokładnie na Ogrodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Outlety z ciuchami 15.07.05, 17:36 Kiedyś na starołęce był podobno Solar, ale nie wiem, czy jeszcze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Outlety z ciuchami IP: *.icpnet.pl 15.07.05, 17:48 na Łacinie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 kierunek Wrocław 15.07.05, 18:30 Wydaje mi się, że jest coś na Głogowskiej na wylocie (kierunek Wrocław), wyjeżdzając z Poznania masz po lewej stronie. ------ www.krist0f.net Odpowiedz Link Zgłoś