Gość: Loki IP: *.echostar.pl 07.05.01, 15:25 jeśli komuś te stwierdzenie się nie podoba, to jego problem, ale nikt nie ma prawa poniżać POZNANIA-stolicy "lepszej" Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: PYRY RULZZ IP: *.matrix.pl 07.05.01, 15:27 Hi, hi...lepszej? Z której strony poznański BURAKU? Idź poobieraj ze 20 kg. pyr, może wyluzujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: PYRY RULZZ IP: *.echostar.pl 07.05.01, 15:40 Na kolana burku z Wieśniawy i od stolicy Pierwszych Piastów wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: PYRY RULZZ IP: *.matrix.pl 07.05.01, 15:49 O ile pamiętam to stolica była w Gnieźnie...A burki to masz na swoim podwórku niedorozwinięty sierściuchu. Wielki mi Piast..hi, hi... Może masz jekieś kłopoty psychiczno-zdrowotne? Czyzby brak porannego wzwodu? Próbowałeś może z jakąś pyrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: PYRY RULZZ IP: *.icom.ca 07.05.01, 18:45 Gość portalu: Warschau napisał(a): > O ile pamiętam to stolica była w Gnieźnie...A burki to masz na swoim podwórku > niedorozwinięty sierściuchu. > Wielki mi Piast..hi, hi... > Może masz jekieś kłopoty psychiczno-zdrowotne? Czyzby brak porannego wzwodu? > Próbowałeś może z jakąś pyrą? Nie wyopowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia wiesniaku. Poczytaj sobie moje rozmowy z gregiem na ten temat. Gniezno bylo stolica panstwa Polan ale juz za panowania Mieszka stolica byl Poznan. DLatego chrzest byl w Poznaniu, dlatego pierwszy kosciol byl w Poznaniu, dlatego pierwsze biskupstwo bylo w Poznaniu, dlatego Jordan siedzibe mial w Poznaniu. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper Re: PYRY RULZZ IP: 150.254.191.* 07.05.01, 15:59 Co to za głupoty? Następny debilny wątek pełen bluzgów. Nie macie co robić jak chcecie na siebie bluzgać to się umówcie i róbcie to przez telefon, taniej wam wyjdzie i co ważniejsze nie zostanie po nich ślad w postaci kretyńskich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PYRY RULZZ IP: *.icpnet.pl 07.05.01, 22:01 wiesz co Raper ,jak czytam posty tych zakompleksionych i sfrustrowanych lokalnych patriotów to myślę sobie ,że internet ich przerósł.Jak nie buraki to Wieśniawa ,IV liga ,bojkty,pyrusy,granda i poruta.Poznańska strona Gazety to ścisła czołówka dyskusji na poziomie rynsztoka.Poznaniacy nie dajcie się wciągać w tak idiotyczne i nie przynoszące nikomu pożytku spory. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: PYRY RULZZ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 22:29 Dawono proponowalem juz rozgrywki tym co calym sercem sa za legia ale oni wola obierac za przeciwnika krzeselka na swoim stadionie bo one nie oddaja ciosu:)))))))OKI konccze te rozgywki przez forum:)))))) Ze wzgledu na Rapera ktorego sznuje bardzo, ale wybaczysz jedna sprwae bede opowiadal jak ktos bezposrednio mnie zachaczy ! ale rozstrzygne to szybko w 2 3 postach:) Pozdrawiam PYRLANDIA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: PYRY RULZZ IP: 62.21.17.* 08.05.01, 11:04 Zgadzam się ,że forum to nie kółko wzajemnej adoracji,nie pozwolę sobie żeby posty pochodzące z okolic gdzie na przedmieściach czuć sam czosnek i cebulę wprowadzały swoje parweniuszowskie nawyki.Trzymajmy fason , a ciule same zrozumieją gdzie ich miejsce.Pyrlandia i już!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś