Dodaj do ulubionych

wody perfumowane z Avonu

IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 24.05.04, 23:30
Mialam probke wody perfumowanej z Avonu Tressele, bardzo mi sie podoba:)) i
bardzo dlugo sie utrzymuje. Jakie jeszcze polecacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:35
      Mam Perceive z Avonu.Ślicznie pachnie,zapach długo się utrzymuje.Polecam i
      pozdrawiam :-)
    • Gość: Asia Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:42
      Fajne są także Dreamlife.
      • Gość: studentin Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:44
        A jak ten nowy zapach - Lyrical??? miala ktoras z Was, moze chociaz probke?
        • Gość: Kamila Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:50
          Moja mama ma Lyrical.Ładnie pachnie,tylko niestety nie jest zbyt trwały :-(
          Czuc go tylko przez 1-2 godziny.
    • Gość: s. Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.csk.pl 24.05.04, 23:50
      probki zawsze sa rewelacyjne niestety nie tak jak zwykle wody za ktore trzeba
      zaplacic majatek a trzymaja sie moze ze 3 godziny
      • Gość: AG Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.zapora / 212.160.172.* 25.05.04, 10:44
        Gość portalu: s. napisał(a):

> probki zawsze sa rewelacyjne niestety nie tak jak zwykle wody za ktore trzeba
        > zaplacic majatek a trzymaja sie moze ze 3 godziny

wody avonu nie kosztują majątek :-)
        To jedne z tańszych zapachów na rynku - nawet Oriflame są droższe, a zajrzyj do
        Sephory i zobacz ile mogą kosztować wody toaletowe...
      • Gość: justa Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 10:44
        ale wody z Avonu nie kosztują majątek :) do wyboru masz jeszcze o wiele
        trwalsze perfumy z wyższej półki w cenach 200, 300 i więcej zł. a co do próbek,
        zawsze będziesz je czuła lepiej, gdyż jest to ilość, do której nos się jeszcze
        nie przyzwyczai. tak samo mam z nowymi perfumami, czuję je na sobie conajmniej
        kilka godzin, a po kilku dniach używania mam wrażenie, że w ogóle nie pachną -
        ale inni je czują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka