Gość: studentin IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 24.05.04, 23:30 Mialam probke wody perfumowanej z Avonu Tressele, bardzo mi sie podoba:)) i bardzo dlugo sie utrzymuje. Jakie jeszcze polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:35 Mam Perceive z Avonu.Ślicznie pachnie,zapach długo się utrzymuje.Polecam i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:42 Fajne są także Dreamlife. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentin Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:44 A jak ten nowy zapach - Lyrical??? miala ktoras z Was, moze chociaz probke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:50 Moja mama ma Lyrical.Ładnie pachnie,tylko niestety nie jest zbyt trwały :-( Czuc go tylko przez 1-2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.csk.pl 24.05.04, 23:50 probki zawsze sa rewelacyjne niestety nie tak jak zwykle wody za ktore trzeba zaplacic majatek a trzymaja sie moze ze 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.zapora / 212.160.172.* 25.05.04, 10:44 Gość portalu: s. napisał(a): > probki zawsze sa rewelacyjne niestety nie tak jak zwykle wody za ktore trzeba > zaplacic majatek a trzymaja sie moze ze 3 godziny wody avonu nie kosztują majątek :-) To jedne z tańszych zapachów na rynku - nawet Oriflame są droższe, a zajrzyj do Sephory i zobacz ile mogą kosztować wody toaletowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: wody perfumowane z Avonu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 10:44 ale wody z Avonu nie kosztują majątek :) do wyboru masz jeszcze o wiele trwalsze perfumy z wyższej półki w cenach 200, 300 i więcej zł. a co do próbek, zawsze będziesz je czuła lepiej, gdyż jest to ilość, do której nos się jeszcze nie przyzwyczai. tak samo mam z nowymi perfumami, czuję je na sobie conajmniej kilka godzin, a po kilku dniach używania mam wrażenie, że w ogóle nie pachną - ale inni je czują. Odpowiedz Link Zgłoś