Gość: Banan IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.08.05, 15:29 czy ktos was tam gra(ł)? ile kosztuje godzina, czy mozna wypozyczyc rakiete i ile to kosztuje? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fisch Re: Dynamix - Squash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:40 O ile dobrze pamiętam ceny wahają się od 30-45 zł. Rakietę mozna wypożyczyć. Cennik chyba jest na stronie Dyna. www.dynamix.com.pl. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Dynamix - Squash IP: *.echostar.pl 02.08.05, 18:19 no wlasnie chodzi o to ze nie ma na stronie podane ile kosztuje wypozyczenie rakiety a chcialem ogolnie koszt skalkulowac. A w ogole to co sadzicie o tej grze? ktos gral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dynamix - Squash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:25 Trzeba mieć dobrą kondycję, żeby po godzinnej grze wyjść z sali o własnych siłach ;). Niedaleko Areny też są sale do squash'a (w takim dużym budynku, mają też kryte korty tenis.) Ok. 6mcy temu za wypożyczenie rakiety płaciłam 10 zł, o ile dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dynamix - Squash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:32 www.tenis-poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisch Re: Dynamix - Squash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:19 Gra jest suuuuuper. Poszedłem raz ze znajomym i cholernie mnie to wciągneło. Początki są trudne ale po paru grach można już całkiem sympatycznie powymieniać piłki. Ja gram od 1,5 roku (choć ostatnio mam przerwę-gdyż nie mam z kim pograć:). Podczas godzinnej gry można się dobrze wypocić. Polecam to wszystkim, choć bardzo tani sport to to nie jest. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Dynamix - Squash 03.08.05, 17:17 Gość portalu: banan napisał(a): > no wlasnie chodzi o to ze nie ma na stronie podane ile kosztuje wypozyczenie > rakiety a chcialem ogolnie koszt skalkulowac. > A w ogole to co sadzicie o tej grze? ktos gral? ### Grałam kilka razy, ale prywatną rakieta więc nie wiem. Mi sie to w ogóle nie podoba, bo piłka jest "tępa" i nie skacze( grałam tą najgorszą, dla profesjonalistów), na tę siłę uderzenia to powinna ze 2 długosci sali zrobić, tymczasem ona ledwie się od ściany odbiła:( Jak masz cierpliwość to graj, mi się w każdym razie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Dynamix - Squash 03.08.05, 18:57 Na stronie Dynamixu jest cennik, rakieta 5 zł, niezłe ceny dla studentów przy zakupie karnetu. Bez kondycji daj se spokój Odpowiedz Link Zgłoś