Dodaj do ulubionych

Dynamix - Squash

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.08.05, 15:29
czy ktos was tam gra(ł)? ile kosztuje godzina, czy mozna wypozyczyc rakiete i
ile to kosztuje? pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: fisch Re: Dynamix - Squash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:40
      O ile dobrze pamiętam ceny wahają się od 30-45 zł. Rakietę mozna wypożyczyć.
      Cennik chyba jest na stronie Dyna. www.dynamix.com.pl.

Pozdro
      • Gość: banan Re: Dynamix - Squash IP: *.echostar.pl 02.08.05, 18:19
        no wlasnie chodzi o to ze nie ma na stronie podane ile kosztuje wypozyczenie
        rakiety a chcialem ogolnie koszt skalkulowac.
        A w ogole to co sadzicie o tej grze? ktos gral?
        • Gość: giga Re: Dynamix - Squash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:25
          Trzeba mieć dobrą kondycję, żeby po godzinnej grze wyjść z sali o własnych
          siłach ;). Niedaleko Areny też są sale do squash'a (w takim dużym budynku, mają
          też kryte korty tenis.) Ok. 6mcy temu za wypożyczenie rakiety płaciłam 10 zł, o
          ile dobrze pamiętam
        • Gość: giga Re: Dynamix - Squash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 18:32
          www.tenis-poznan.pl
          • Gość: fisch Re: Dynamix - Squash IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:19
            Gra jest suuuuuper. Poszedłem raz ze znajomym i cholernie mnie to wciągneło.
            Początki są trudne ale po paru grach można już całkiem sympatycznie powymieniać
            piłki. Ja gram od 1,5 roku (choć ostatnio mam przerwę-gdyż nie mam z kim
            pograć:). Podczas godzinnej gry można się dobrze wypocić. Polecam to wszystkim,
            choć bardzo tani sport to to nie jest. Pozdro
        • v.i.k.k.a Re: Dynamix - Squash 03.08.05, 17:17
          Gość portalu: banan napisał(a):

> no wlasnie chodzi o to ze nie ma na stronie podane ile kosztuje wypozyczenie
          > rakiety a chcialem ogolnie koszt skalkulowac.
          > A w ogole to co sadzicie o tej grze? ktos gral?
          ### Grałam kilka razy, ale prywatną rakieta więc nie wiem. Mi sie to w ogóle nie
          podoba, bo piłka jest "tępa" i nie skacze( grałam tą najgorszą, dla
          profesjonalistów), na tę siłę uderzenia to powinna ze 2 długosci sali zrobić,
          tymczasem ona ledwie się od ściany odbiła:( Jak masz cierpliwość to graj, mi się
          w każdym razie nie podoba.
    • tomashec Re: Dynamix - Squash 03.08.05, 18:57
      Na stronie Dynamixu jest cennik, rakieta 5 zł, niezłe ceny dla studentów przy zakupie karnetu. Bez kondycji daj se spokój
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka