Gość: Dada IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 00:29 Mam jechać do Poznania na szkolenie a tutaj opowiadają o czarnym mercedesie który porywa młode dziewczyny w Poznaniu. Czy policja już ich złapała? Bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Re: Boję się do was jechać IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 01:24 Gość portalu: Dada napisał(a): > Mam jechać do Poznania na szkolenie a tutaj opowiadają o czarnym mercedesie > który porywa młode dziewczyny w Poznaniu. Czy policja już ich złapała? Bardzo > proszę o informację. ???Gdzie opowiadaja? a o sanitariuszach i czarnej Woldze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Boję się do was jechać IP: *.echostar.pl 19.08.02, 12:02 Na wszelki wypadek radził bym w ogóle z domu nie wychodzić. Na dworze jest bardzo niebezpiecznie. PS. Acha, nie musisz się tak bardzo bać. Porywają tylko ładne dziewczęta... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Boję się do was jechać 19.08.02, 16:54 no nie spodziewałem się takiego żartu po panu XXL (taki duży, a złośliwiutki...) na pytanie, czy policja złapała bandziorów odpowiadam - policja złapała tylu bandziorów, że ci z czarnego mercedesa (o ile nie są złapani) uciekli gdzie pieprz rośnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Boję się do was jechać IP: *.echostar.pl 19.08.02, 16:59 tow.szarikow napisał: > no nie spodziewałem się takiego żartu po panu XXL (taki duży, a > złośliwiutki...) Przepraszam, biję się w piersi. Tak coś mnie naszło :-))) Bo to pytanie było takie absurdalne....... Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Boję się do was jechać 19.08.02, 22:56 a po Kole jezdzi czarne bmw. okrpnosc. wy sie smiejecie, ale dziewczyny w to wierza. ide sobie z kolezanka, a ona sie rozglada za samochodem z rozbitym lusterkiem. zwariować można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: Boję się do was jechać IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 01:04 Mam wrażenie że żartujcie sobie. Albo się mylę. do zdziwinego: u nad to w Honiatyczach. do X: jestem ładną blondynką 170-101-60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Boję się do was jechać IP: *.echostar.pl 20.08.02, 14:19 Gość portalu: Dada napisał(a): > do X: jestem ładną blondynką 170-101-60 Och to w takim razie służę osobistą pomocą. Daj znać jak przyjedziesz. To cię odwiozę z dworca do hotelu ( co byś się nie bała) samochodem..... .....czarnym ......mercedesem. No to na razie pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Boję się do was jechać IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 14:38 Gość portalu: Dada napisał(a): > Mam wrażenie że żartujcie sobie. Albo się mylę. > do zdziwinego: u nad to w Honiatyczach. > do X: jestem ładną blondynką 170-101-60 Ale skad takie info? Gazety, Tv? Widze tyly blondynek ktore chodza same po miescie kuszaco ubrane i raczej ich twarze nie wskazuja ze sie boja. Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Możesz rozszyfrować te liczby? 20.08.02, 20:28 Mam nadzieję, że: 170 - to obwód w talii, 101 - to wzrost, 60 - to wiek. I jeszcze mam nadzieję, że nie nie jesteś tlenioną blondyną - uznaję tylko naturę! Można się z tobą umówić? Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Większość dziewczyn ... 20.08.02, 20:31 ... uznałoby takiego mercedesa za okazję!!! A Ty się boisz??? Żałuj, że go tu nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Ha!!? 20.08.02, 20:41 Dwa niewinne żarciki, bez żadnych bluzgów, przekleństw, inwektyw i złośliwości, wywalone na zbity pysk?!!! "Gazeto" kieruj na cenzorów inteligentniejszych ludzi!! Pewnie też mnie wywali?? Odpowiedz Link Zgłoś