Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 19.09.01, 10:14 Coś mam wrażenie dziwne, że gabarytowo bryła nowego budynku za bardzo nie będzie komponowała się z budynkiem Centrum Targowego.....No chyba że moja wyobraźnia przestrzenna szwankuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Student Re: Wejście główne na MTP IP: *.aktivist.pl 19.09.01, 10:34 Czy centrum Targowe to ten gierkowski obrzydliwy "klocek", który stoi przy Adrii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wejście główne na MTP IP: 212.75.127.* 19.09.01, 10:58 Wydaje mi się że będzie. Tak też wynikało z projektów, które widziałem. Niepokoi mnie natomiast coś innego. Otóż początkowo Targi całą modernizację wejścia planowały finansować z własnego budżetu, a teraz zaciągnęły na to kredyt. Info: dobrze poinformowane źródła na Targach. Może to nic a może zwiastun kłopotów, mam nadzieję że nie choć problemy z budżetem, z gospodarką i dodatkowo syt. polityczna może niekorzystnie odbić się na Targach. Już słyszałem że przyszłoroczna edycja Targów reklamy będzie mniejsza niż tegoroczna niedługo się rozpoczynająca. Tegoroczna Polagra w porównaniu do poprzednich też miała mniej wystawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Wejście główne na MTP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 20:14 data ? Odpowiedz Link Zgłoś