alicjawlodarczyk 18.08.05, 15:28 Mieszkam na ul. Polanka nie na Katowickiej i zastanawiam się czy jest gdzieś na naszych osiedlach miejsce w ktorym można poćwiczyć??? Wiem juz że o basenie na Polance1 moge zapomniec. Pomóżcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejbi Re: Troche ruchu 18.08.05, 16:11 Nie znam takiego miejsca. Najbliższy i najbardziej sensowny jest chyba jednak Nautilus z basenem na Chwiałka. Z basenów, to oczywiscie też AWF przy Drodze Dębińskiej (może tam sa też jakieś zajęcia sportowe?). Pozostaje nam tylko skakanka na dziedzińcu osiedlowym, bieganie z psem po Łacinie (póki zielona ;), ewentualnie kursy tańca prowadzone w pobliskich akademikach Politechniki ;) Są jeszcze disco tańce w sąsiedzkim Pulsarze, ale na ten temat się nie wypowiadam, bo nie miałam przyjemności ;) Nade wszystko polecam jednak rower w nadmaltańskich lasach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Troche ruchu 18.08.05, 23:48 > Nade wszystko polecam jednak rower w > nadmaltaskich lasach. plus inhalacja nadmaltaskimi smrodami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Troche ruchu 19.08.05, 10:14 No cóż, mieszkamy w mieście, czego wymagasz? Z dwojga złego, lepiej inhalować się smrodami w lasach nadmaltańskich niż na katowickim balkonie ;) A propozycje dotyczyły wyłącznie naszych okolic. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aa99991 Re: Troche ruchu 23.08.05, 12:19 Polecam trasę rowerową wiodaca kolo Malty, nowego Zoo, jeziora Swarzedzkiego (nalezy przejsc pod ul. Warszwska), i dalej w kierunku Puszczy Zielonka. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Troche ruchu 30.11.05, 14:36 Zauwazyłam, że otwarto niedawno fitness club dla kobitek w "starym" Atanerze tuz obok pralni chem. Ktoś z Was może już tam był? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
franz_xaver Re: Troche ruchu 30.11.05, 17:43 Była moja żona. Ale tylko obejrzeć. Wróciła po 5 minutach. Ten Klub nie jest niestety profesjonalnie zorganizowany. Maszyny stoją prawie jedna na drugiej, spinning na 2 rowery w kąciku, zawiewa od drzwi. Lokal w ogóle nie nadaje się na tego typu przedsięwzięcie. A właściciel nie ma chyba pomysłu na biznes. Chyba że pierze kasę;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
idana Re: Troche ruchu 01.12.05, 09:57 witajcie, ja tez bylam obejrzec sobie ten klub, ale zupelnie mi sie nie spodobal - to wszystko o czym pisze franz_xaver + wysoka cena, ktora zupelnie do tego standardu nie pasuje. Ale przeciez mamy juz lodowisko na Malcie, poza tym co rusz slychac o postepie (niestety, bardzo niklym na razie :-(( ) w sprawie Term Maltanskich - oby zostaly wybudowane jak najszybciej!!!! Sa rowniez ciekawe kluby fitness na Ratajach. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Troche ruchu 01.12.05, 10:58 > Sa rowniez ciekawe > kluby fitness na Ratajach. Na przykład? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vincent.vega Re: Troche ruchu 03.12.05, 20:34 fitness na Ratajach? :) chyba sparingi z blokersami ps.gdzie jest "stary ataner"? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus1231 Re: Troche ruchu 11.01.06, 17:05 UWAŻAM,ŻE JEST DOBRZE ZORGANIZOWANY JAK NA POTRZEBY TEGO OSIEDLA. BASEN NA TERENIE OSIEDLA JEST RÓWNIEŻ WIELKOŚCIOWO MAŁY JEDNAK NA POTRZEBY OSIEDLA JEST WYSTARCZJĄCY. WYOBRAŻMY SOBIE PUSTY DUŻY BASEN 50 metrowy, KTO POKRYWAŁBY K0SZTY UTRZYMANIA? BYŁAM NA ZACHODZIE I TAM TAKIE MAŁE KLUBY SIĘ SPRAWDZAJĄ. MYŚLĘ, ŻE U NAS TEŻ SIĘ SPRAWDZĄ. ZAUWAŻYŁAM, ŻE KLUB "KATRI" MA JUŻ SWOICH STAŁYCH KLIENTÓW. "FRANZ" NIE POMYŚLAŁEŚ, ŻE MOŻE WŁAŚCICIEL NIE NASTAWIA SIĘ NA BIZNES TYLKO NA POTRZEBY MIESZKAŃCÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus1231 Re: Troche ruchu 11.01.06, 15:57 BYŁAM TAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. WYKUPIŁAM KARNET.KORZYSTAM Z TEGO KLUBU JUŻ DRUGI MIESIĄC. JEST TAM BARDZO MIŁA OBSŁUGA. JEST PRZYJEMNIE. POLECAM WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Troche ruchu 12.01.06, 14:54 przestań się nadzierać, bo się tego nie da czytać. poczytaj sobie w netykiecie na temat używania capslocka. Odpowiedz Link Zgłoś