room2 22.08.05, 22:40 szukam opinii na temat prof. Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winka25 Re: Prof Jankowski z Poznania 30.08.05, 10:49 Cześć Co prawda nie miałam jeszcze doczynienia z tym lekarzem, ale jeśli mówimy o tym samym to jeden z nalepszych nefrologów w Polsce. Jest dr hab. pracuje na Szpitalnej i z tego co wiem jest tam ordynatorem. Namiary na niego dała mi koleżanka,której znajomy przyjeżdżał do niego aż z Zielonej Góry.Ja wkrótce się do niego wybieram z moją 7-letnią córeczką,ale prywatnie, bo z tego co wiem w poradni nefrologicznej przy Szpitalnej na ten rok nie ma juz wolnych terminów.Po wizycie mogę napisać coś więcej. To na razie tyle. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olejnikk Re: Prof Jankowski z Poznania 12.09.05, 10:05 Byłam z moim małym u Profesora, jest urologiem, a nie nefrologiem. Konkretny i rzeczowy. Mam umówiona cystoskopie pod koniec wrzesnia i będę mogła później cos więcej o nim powiedzieć. Prof. raczej preferuje wuizyty prywatne. Prywatnie stosuje terapie ziołową. Zapisz sie do niego jako do urologa, nie ma problemu z termninem. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkar1 Re: Prof Jankowski z Poznania 13.09.05, 11:10 W tej samej poradni przyjmuje urolog dziecięcy dr Bednardczyk, skierowała nas nasza pani nefrolog dr Wasiak-Olejnik z Turku, świetny specjalista, wypisując skierowanie wpisała właśnie tę lekarkę. Pierwsze wrażenie ok, natomiast proszę Cię olejniczku o opisanie samej cystoskopii z racji takiej, że my mamy umówioną na 17 września i będzie się to badanie odbywać w tym samym szpitalu. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o pierwszy kontakt z p. Bednardczyk, to nie było słowa o prywatnej wizycie tylko szczery uśmiech i ołówek z pajacykiem dla mojej córki :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: Prof Jankowski z Poznania 17.09.05, 20:59 profesor Jankowski jest dobrym specjalistą, ale niestety wielkim kasiarzem. Musisz sie przygotować na wydanie sporej ilości gotówki nawet jak będziesz leczyła swojego dzieciaczka w szpitalu na Szpitalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird15 Re: Prof Jankowski z Poznania 27.01.06, 19:10 przesadzasz, operowała mojego syna (co prawda kopę lat temu) w Certusie, dziecko zamiast tygodnia w szpitalu było operowane w sobotę, a w niedzielę już byłam z nim w domu; wyjęcie szwów po kilku dniach u nioego w gabinecia już za friko; oczywiście dziecko w pokoju jednoosobowym, dla mnie łóżko w tym samym pokoju, łazienka, telewizor, odwiedziny do oporu; dziecko bez stresu szpitalnego (miał wtedy prawie 7 lat); polecam Odpowiedz Link Zgłoś
panix2 Re: Prof Jankowski z Poznania 12.09.06, 21:48 > Musisz sie przygotować na wydanie sporej ilości gotówki nawet jak będziesz > leczyła swojego dzieciaczka w szpitalu na Szpitalnej. Zgadza się kasuje takie sumy, że głowa puchnie, a i tak wykonuje większość w szpitalu. Może i z niego specjalista, ale kasiarz do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: Prof Jankowski z Poznania 12.09.06, 22:02 Jak się profesorowi spieszy, to prosi o ukrywanie istotnych szczegółów dotyczących schorzeń dziecka (uczulenia na leki, nadciśnienie, immunologia itd.) przed anestezjologami, ponieważ mogą odmówić znieczulenia lub zlecą wiele dodatkowych badań, a to podwyższa koszty szpitala i pan profesor nie ma czasu na czekanie. Wtedy podejmuje decyzję o zabiegu w odległym terminie, momo że zabieg może być jedyną "deską ratunku" Może i specjalistą jest dobrym, ale nie bierze pod uwagę dobra dziecka ( sztuka i pieniądze) Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: Prof Jankowski z Poznania link 12.09.06, 22:16 Dodatkowy link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22158&w=29078003&a=35210978 Odpowiedz Link Zgłoś
gorgiii Re: Prof Jankowski z Poznania 06.10.06, 18:13 witam swietny specjalista maly mial przez niego usuwana nerke nie moge powiedziec zlego slowa bo bym zgrzeszyl Odpowiedz Link Zgłoś