Dodaj do ulubionych

sklep modelarski

23.08.05, 01:47
Chcę kupić modele do sklejania Me-109,Fw-190 w skalach 1:48 lub 1:32.Gdzie
mam zapytać? Bo o Petlakowie 2, czyli tzw. "peszce" nie ma co marzyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: sklep modelarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 08:06
      Sklepy PANTERY
      i sklep na Paderewskiego.

Modele, o które pytasz to bardzo popularne modele. Wręcz sztandarowe.
      Dostaniesz je w wielu wersjach w wykonaniu praktycznie wszystkich producentów.
      • Gość: O Re: sklep modelarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:42
        Niestety sklep modelarski na Padarewskiego splajtował lub jest w remoncie.
        Widziałem wczoraj wieczorem że szyby są zaklejone papierem. Mam nadzieję że
        sklep jednak przetrwa lub odrodzi się w innym miejscu. Zawsze było dla mnie
        dziwne, że sklep modelarski mieści się na najbardziej ekskluzywnej ulicy
        Poznania obok sklepów Rosenthala itp. Ale to może dlatego, że nasze hobby
        jest tak ekskluzywne i drogie jak golf i polo? Powodzenia w sklejaniu!
        • Gość: fsdfs Re: sklep modelarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:02
          to prawda zew szyby są zaklejone bo jest remont. ale sam sklep jest przniesiony 20metró dalej w strone starego rynku. i nadal duży wybó hehe
          • Gość: Bormann Re: sklep modelarski IP: *.au.poznan.pl 23.08.05, 10:31
            Polecam maly sklep na Deptaku (ul. Półwiejska), w bramie. Jest tam najtaniej.
            Bardzo dobrze zaopatrzony jest sklep w Kupcu Poznańskim - chyba Pantera?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka