Dodaj do ulubionych

Siatkówka

IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 23.08.05, 14:26
Czy w Poznaniu jest jakieś miejsce, gdzie można pograć w siatkówkę? Chodzi
zwłaszcza o grę pod dachem, bo pogoda już coraz mniej ciekawa. Może ktoś
wynajmuje halę i brakuje jeszcze zawodnika do kompletu? :) Nie chodzi
oczywiście o poziom ultraprofesjonalny, ale o czysto rekreacyjną grę na w
miarę przyzwoitym poziomie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • roxis Re: Siatkówka 23.08.05, 18:55
      też z chęcią pograłbym na powiedzmy poprawnym poziomie.
      • Gość: mycha Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:40
        chetnie sie przylacze:)
        • roxis Re: Siatkówka 23.08.05, 23:19
          to moze sami sobie cos zorganizujemy? 3 osoby już są...:)
          • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.08.05, 00:42
            Jeszcze jedna osoba i można w plażówkę pograć:) Można i to przemyśleć, bo na
            halę, to trzeba już silną ekipę zmontować. No ale może jeszcze jacyś chętni? I
            jakieś pomysły gdzie by można pograć, choćby na świeżym powietrzu?
            • roxis Re: Siatkówka 24.08.05, 20:04
              nie znam, żadnych "dywanów" do siatkówki na świeżym powietrzu..hmm...
              zostawiam e-mail gdyby się coś działo kamil777@o2.pl
            • v.i.k.k.a Re: Siatkówka 24.08.05, 21:55
              jak w plażową to polecam strzeszynek(od strony "hotelu"), dobry jest również
              kiekrz-jadąc dąbrowskiego zjazd na kiekrz, pierwsza główna przed torami w
              lewo(tak jak autobus jedzie) później pierwszy zjazd również w lewo, tam nad
              jeziorem jest boisko do siatki plażowej)
    • Gość: z Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:20
      W sumie, też bym sobie pograł, tyle tylko, że moja forma od zaprzestania "treningów" cały czas regularnie spada, więc nie wiem czy się nadam :)
      • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.08.05, 22:49
        No bez przesady, pewnych rzeczy się nie zapomina. Ja też już od ponad roku nie
        "trenuję", więc jesteśmy w podobnej sytuacji (a jeśli chodzi o treningi
        uczelniane, to może kiedyś graliśmy nawet na jednym parkiecie ;) ).

Co do lokalizacji - można sprawdzić Strzeszynek albo Kiekrz, ale ja mam tam
        cholernie daleko. Widziałem też boisko nad Wartą, koło mostu Królowej Jadwigi -
        to trochę bliżej centrum.
        • Gość: z Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:58
          Spotkać się nie mogliśmy, choćby dlatego, że jeszcze jestem za młody na uczelnie ;)

Oczywiście, że pewnych rzeczy się nie zapomina, ale w moim przypadku dużą rolę odgrywa - jakkolwiek to brzmi ;) - "ogranie". Gdy rzadko mam kontakt z piłką, podczas gry wychodzą różne kosmiczne błędy i sytuacje, w których kaleczę ten piękny sport :)

Pozdrawiam!
          • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 24.08.05, 23:10
            Toć pisząc "uczelnia" miałem na myśli liceum :P
            • Gość: mycha Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:23
              podbijam temat, bo bardzo chce pograc!;))to pragnienie jest tak silne...
              • Gość: ruff Re: Siatkówka IP: *.echostar.pl 29.08.05, 22:26
                no to mamy juz 4 osoby, mozemy sie jakos umowic nad Rusalka albo
                Strzeszynkiem :)Przez cale wakacje sedziowalem siatkowke plazowa nad morzem i
                juz mi brakuje tego sportu ;)
                p.s. nad Rusalka sa 2 boiska do plazowki a nad Strzeszynkiem 1 do plazowki i 1
                zwykle.
                Głosuje za Rusałką ;)
                • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 30.08.05, 13:30
                  Chętnych jak widzę, nie brakuje, można by się umówić. Rusałka to chyba dobre
                  miejsce, w miarę niedaleko miasta, boisk wprawdzie nie widziałem, ale zdaję się
                  na bardziej doświadczonych w temacie. To pewnie jeszcze by trzeba piłkę załatwić
                  i można grać:)
    • Gość: N. Re: Siatkówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:23
      ooo ja też chetnie sie przyłącze, może jest wśród nas jest jakis organizator,
      który załatwi sale i sie spotkamy?dajcie znac zupapomidorowa1@gazeta.pl
      • roxis Re: Siatkówka 30.08.05, 18:14
        no no...jakoś się wszystko ruszyło...
        • Gość: mycha Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:47
          Koledzy kochani ja mam pilke,wiec to nie problem, wystarczy tylko , ze sie
          wreszcie umowimy konkretnie - np.nad ta rusalka i mysle , ze najlepiej w
          weekend i to wlasnie ten, bo podobno to ostatni, ktoremu bedzie towarzyszyla
          ladna pogoda :)))Wiec jak? Jakas meska decyzja w koncu??;P
          • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 30.08.05, 22:12
            Dobra, to rzucam konkretną decyzją ;)
            Miejsce: Rusałka
            Data: 03.09
            Godzina: 10:00 (nie wiem ile tam jest chętnych, ale chyba lepiej się zebrać w
            miarę wcześnie)
            Chętnie: Petrax, mycha(?), ...

I jakby co, moje gg: 2843277
            • Gość: ruff Re: Siatkówka IP: *.echostar.pl 31.08.05, 10:47
              wczoraj przejezdzalem rowerem nad Rusałka i zauwazylem... brak siatek :P
              dzisiaj prawdopodobnie pogram troche na Strzeszynku, sprawdze jak tam wyglada
              sytuacja i dam znac ;)
            • Gość: nat. Re: Siatkówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:46
              ja jestem chętna, w sobote o 10? nad rusałka???
            • Gość: mycha Re: Siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:43
              W takim razie poczekamy, az ruff wroci ze Strzeszynka i zobaczymy co ciekawego
              napisze:), bo gra bez siatek moze byc troszke malo ciekawa...;))
              Petrax bez tego znaku zapytania prosze - jestem jak najbardziej chetna na gre...
              Tylko zeby nie bylo - nie prezentuje jakiegos oszalamiajacego poziomu ;)
              Pewnie troszke potrwa zanim sie rozgrzeje, bo nie gralam juz sporo czasu :(
              Ale co tam, darujecie mi to mam nadzieje, bo pokusa jest po prostu nie do
              odparcia ;))Pozdrawiam
              • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 31.08.05, 18:01
                No, wyprzedziłem ruffa i dokonałem wizji lokalnej nad w/w jeziorkami. Wygląda to
                tak:
                Rusałka - dwa boiska, siatek brak, ludzi brak
                Strzeszynek - dwa boiska, dwie siatki, obydwa zajęte

Nie zanosi się na to, że ktoś będzie targał siatkę ze sobą, więc pewnie
                pozostaje nam Strzeszynek, oby tylko nie było za dużo chętnych na miejscu.

No i mała korekta listy :)
                Chętni: mycha, Dosia, Petrax
                • Gość: ruff Re: Siatkówka IP: *.echostar.pl 31.08.05, 18:12
                  siemanko :) zrobilem maly rajdzik przez Rusalke i Strzeszynek... okazalo sie,
                  ze nad Rusalka mozna pozyczyc za absolutna darmoszke siatke z baru ;) wystarczy
                  zostawic dokument tozsamosci ;) natomiast nie wiem jak wyglada sprawa ze
                  Strzeszynkiem, bo okolo 13 to akurat tam... siatek nie bylo :P Ludzi za to
                  nadkomplet, latwiej bedzie chyba zajac boisko nad Rusalka...

no i oczywiscie dopiszcie mnie na liste chetnych ;) mam jeszcze luz do
                  poniedzialku, wiec pasuje mi kazdy dzien... tyle, ze najlepiej po 11:00 ;)

moj gg 2522119
                  • Gość: Petrax Re: Siatkówka IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 31.08.05, 21:35
                    Niezły dylemat :) No to w takim razie zostaje Rusałka, skoro nie ma problemu z
                    siatką? Nie wiem jak inni, ale ja będę pewnie rowerem, więc przejechać nad
                    Strzeszynek to nie problem w razie czego. Godzina niech zostanie 10, najwyżej co
                    mniej wytrawni siatkarze i siatkarki zdążą się rozgrzać :) Chętnych jest póki co
                    4, więc już sobie pogramy.
                    • Gość: ruff podbijam temat... IP: *.echostar.pl 02.09.05, 17:24
                      sobota 11:00 nad Rusałką.
                      Petrax i Ruff potwierdzili, czekamy na kolejne osoby ;)
                      • Gość: mycha Re: podbijam temat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:27
                        ja niestety nie dam rady...:((myslalam, ze sobote bede miala wolna, lecz
                        niestety musze pracowac:(( zalamka totalna...moze nastepnym razem...
                        Zycze wycienczajacej gry i zakwasow nastepnego dnia:)))
    • Gość: Sanctus Siatkówka ================================= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:17
      To ja organizuje zapisy, i siatkówke w Poznaniu, jestem obeznany w salach
      organizowałem już nie jeden wypadzik. Jeśli zbierze się grupa 6-8 osób ,którzy
      regularnie w siatkówke grać będą wynajmiemy salę pozdrawiam Marek Czyżewski -
      gg:25 111 02, mail:sanctus@os.pl - zapraszam
      • roxis Re: Siatkówka ================================= 03.09.05, 14:58
        z chęcią się pisze....a jak było nad rusałką?
        • Gość: Petrax Re: Siatkówka ================================= IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 04.09.05, 13:44
          Ja oczywiście też jestem zainteresowany.

A nad Rusałką nie byliśmy - nic z tego nie wyszło, bo za mało chętnych.
      • Gość: Petrax Re: Siatkówka ================================= IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.09.05, 18:58
        To jak? Da się coś załatwić? :)
        • roxis Re: Siatkówka ================================= 08.09.05, 22:41
          czyżby słomiany zapał?
          • Gość: mycha Re: Siatkówka ================================= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:25
            Ale w którym kierunku w koncu idziemy??Zglaszamy sie do Marka czy probujemy
            drugi raz umowic sie nad Rusalka??-moze lepiej niedziela??:)
            • Gość: Petrax Re: Siatkówka ================================= IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 09.09.05, 20:01
              Ja w ten weekend nie dam rady :/
              Ciężko się tak umówić większą ekipą, ale może z tą halą by się udało? Odezwałem
              się do Marka, ale odpowiedzi brak :( Dobrze by było wiedzieć gdzie ta sala, w
              jakich dniach i godzinach dostępna, za jaką kwotę...
              • roxis Re: Siatkówka ================================= 09.09.05, 22:00
                ja również czekam na odpowiedź....podbijam temat i często tu zaglądam. bierzmy
                pod uwagę nadchodzącą porę roku, która to zmusza nas chyba jedynie do grania w
                hali.
                • Gość: Dosia Re: Siatkówka ================================= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:29
                  proponuje wymyslic cos w tygodniu?? jest ktos za?
                  • Gość: ja Re: Siatkówka ================================= IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:25
                    cos wiadomo na temat tej siatkowki, czy ktos gra gdzies lub zbiera ekipe
                    jakby cos to prosze o wiadomosc: gamblepl@yahoo.com
                    • petitt Re: Siatkówka ================================= 12.10.05, 23:58
                      hej,
                      no fajny temat ta siatka ale dalej nie wiem czy juz jest ekipa :-(((
                      ja gram na sali ale tylko raz w tygodniu we wtorki 3 godziny
                      ale chetnie jeszcze bym sie gdzies zalapal.
                      jak macie propozycje to walcie: poznan_pawel@web.de lub gg 2143044
                      narq
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka