Dodaj do ulubionych

Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu..

IP: *.icpnet.pl 30.08.05, 21:31
Gdzie w Poznaniu można zjeść coś wyjątkowego, dobrego i niekoniecznie bardzo
drogiego? Okazja jest prosta - pierwsza rocznica ślubu :) Chciałbym się
zamknąć w 100-130 zł ale jednocześnie by miejsce było naprawdę kameralne
romantyczne i miłe :) Słyszałem o greckiej knajpce na pl. Wolności ale tam
ponoć bardzo drogo i porcje malutkie...
Doradźcie bo to już w tę sobotę :):):)
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. 30.08.05, 21:59
      Pod Koziołkami (Rynek), z tym, że w piwnicy. Przyjmne kąciki, gdzie się można
      schować. Ale nie zmieścisz się w limicie. Bardzo też lubię Chimerę (róg
      Żydowskiej, Dominikańskiej), też przyjemnie i znaczniej taniej. Tam zazwyczaj
      zabieram panie, z którymi mam ochotę coś przekąsić.
      Chętnie też poczytam o innych propozycjach.
      • Gość: asia Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: *.echostar.pl 30.08.05, 22:48
        ja proponuje pałacyki wokól poznania tam jedzonko tez niedrogie a jak podane
        szczepowice podstolice...
      • Gość: TI Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: *.echostar.pl 30.08.05, 22:50
        ALBO W HACJENDZIE NA MORASKU TAM CICHUTKO I SPOKOJNIUTKO
        • Gość: gosc Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: 195.224.246.* 31.08.05, 15:31
          Tylko Ptasie Radio na Kosciuszki, super klimat i przystepne ceny.
          • l.george.l Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. 31.08.05, 17:05
            A dokładnie, gdzie to jest? Możesz podać przykładową potrawę, którą tam jadłeś
            i Ci smakowała i ile kosztowała?
      • v.i.k.k.a Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. 01.09.05, 21:48
        Czy tam jest pan z pianinem?(po prawej)
      • Gość: antygeorge a ty tez jesz z dziwkami? myslałem ze tylko je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:30
        bzykasz, tak jak swoja sponsorowana utrzymankę vikke
    • Gość: Mąż Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: *.icpnet.pl 01.09.05, 21:44
      A może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?
      • Gość: iglonus Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:48
        Hacjenda jest urokliwa, ale obawiam się, że ciężko jest się zmieścić w kwocie
        130 zł. Ja proponuję chińską restaurację PEKIN na Al. Marcinkowskiego. Jest tam
        przyjemny nastrój i wbrew pozorom smaczne jedzonko. Zdecydowanie polecam zupę
        pomidorową (najlepsza na świecie) i wieprzowina (może być też kurczak) w
        pikantnym sosie pomidorowym - koniecznie z ryżem zapiekanym. Z zupą i drugim
        daniem, czymś do picia i wszystko razy dwa zawsze mieściłam się w 130 zł.
        Wszystkiego dobrego i powodzenia.
      • Gość: iglonus Re: Urokliwe miejsce na pierwszą rocznicę ślubu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:52
        Zresztą proponuję zerknąć na wystrój i menu na stronkę www.pekin.pl/
      • Gość: Alchemik Egzotycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 15:47
        A moze sushi bar "Sakana" (restauracja japońska) na ulicy Wodnej 7. Da sie tam
        zjeść koację za 100-130zł, a ile przy tym egzotyki.
        • Gość: hoho Re: Egzotycznie IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 18:54
          Cafe Bordo,Cafe Cocorico,Cafe Werenda, Tawerna na Placu Wolnosci to Mykonos i
          ma swoja strone w sieci. Fajnym miejscem jest tez nowa meksykanska
          Mexicana.Warto rozwazyc tez Pod Pretekstem.
        • Gość: vadox Re: Egzotycznie IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 23:13
          Oczywiscie że Sakana najlepsza :) to mowilem ja, jeden z sushi masterow ;) pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka