Gość: spider IP: *.icpnet.pl 06.09.05, 19:43 Witam, czy ktoś mógłby przybliżyć, jak tam się pracuje i jakie są zarobki ? Prowadzą ostatnio rekrutację i jestem bardzo ciekawy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Glaxo - zarobki 07.09.05, 07:35 Witaj serdecznie Spider, pytasz jak tam sie pracuje i jakie sa zarobki, kogo masz na mysli, i w jakim kraju te zarobki, no u Nas sa takie jak w Tabelce, zobacz jak jestes Ciekawy www.grybow.free.pl No , jesli miales kogo innego na mysli, to na Przyszlosc wyrazaj sie jasniej, moze ktos Cie zrozumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Re: Glaxo - zarobki IP: *.icpnet.pl 08.09.05, 20:19 Skoro Ty nie zrozumiałeś, to przykro mi. Zawsze znajdzie sie ktoś niekumaty. W temacie nazwa firmy, post na forum poznańskim-(Poznań- miasto, w którym znajduje się siedziba firmy) kraj... coż nawet Ty zgadniesz, a może wciąż za skomplikowany rebusik ? Skierowane do osób, dla których nie trzeba pisać wypracowań, aby zrozumieli o co mi chodzi. I nie pouczaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś