l.george.l 07.09.05, 19:12 Naukowcy zachęcają, by przekazywać po śmierci mózgi do badań wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2905277.html Jak sądzicie, czyj mózg z poznańskiego grajdołka mógłby przyczynić się do rozwoju nauki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkontent Re: Oddaj mózg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:08 Mózg Vikki z pewnością przysłużyłby się rozwojowi nanotechnologii. Odpowiedz Link Zgłoś
qiekrz Re: Oddaj mózg 07.09.05, 21:03 przyczyniłby się do badań nad oszczędnością i poszukiwaniem ośrodka skąpstwa, może też nad przyczynami uczucia uwielbienia zaścianka i całkowitej abnegacji w zakresie architektury i zagospodarowania przestrzeni... Od razu proponuję mózgo radnych, miejskiej konserwator zabytków, plastyka miejskiego i to przymusowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Oddaj mózg IP: *.aster.pl 07.09.05, 21:49 Jaja sobie robicie, a właśnie w teraz w jednym z miast w Polsce odbywa się 7th PT Bun International Congress na temat badań układu nerwowego i nawet przez chwilę myślał-m, że ten artykuł jest a'propos. A może i jest...nie ma mnie na tej konferencji. Nawet nie macie pojęcia z jakimi problemami natury technicznej borykają się nasi badacze mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Oddaj mózg 07.09.05, 22:19 Gość portalu: ? napisał(a): [...] > Nawet nie macie pojęcia z jakimi problemami natury technicznej borykają się nas i > badacze mózgu. [...] Dlatego staramy się pomóc i sprawić, by trafił w Wasze ręce jak najlepszy materiał. Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Oddaj mózg 08.09.05, 05:03 Jako chłopak o golębim sercu oddam jądra! Wszystkie trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klpa Re: Oddaj mózg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 08:46 energy52 napisał: > Jako chłopak o golębim sercu oddam jądra! Wszystkie trzy... to co ci wtedy zostanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Oddaj mózg 08.09.05, 23:05 l.george.l napisał: > Jak sądzicie, czyj mózg z poznańskiego grajdołka mógłby przyczynić się do > rozwoju nauki? ### na to pytanie trudno odpowiedzieć, aczkolwiek wiem, czyj jest kompletnie nieprzydatny.....hehehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Oddaj mózg 09.09.05, 09:45 Vikka, po raz pierwszy nie mogę się z Tobą zgodzić. Ja bardzo chętnie poznałbym wyniki badań, które dałyby odpowiedź, w których rejonach mózgu kryje się ośrodek odpowiedzialny za skłonność do donosicielstwa i czy da się to jakoś leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Oddaj mózg 09.09.05, 09:48 Ale do takiego badania potrzeba trochę materiału....a tam co?pukniesz w łeb i pustka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika ojej, to słodkie, szukasz mózgu dla vikki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:22 ale jej juz nic nie pomoże, nawet jak jakiś znajdziesz to nastąpi automatyczna destrukcja, ona upadła tak nisko ze nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś