16.09.05, 21:27
Rosół z żołądkami drobiowymi i makaronem tego za 10 kpln bym nie zjadł
Obserwuj wątek
    • Gość: brunetka Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:00
      Bywam w Zapiecku bardzo czesto i musze przyznac ze to lokal ,pub ktory uwazam
      za najlepszy dlaczego? to juz moja slodka tajemnica:-). Ale polecam go
      wszystkim.pozdrawiam
      • p.e.t.e.r Zapiecek 30.11.05, 13:42
        Knajpa ta ma jedną zasadniczą wade

Ogłuszajaca muzyka techno.
        O konsumpcji i rozmowie nie ma mowy.

• Gość: brunetka Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:21
          Jezeli choodzi o muzyke to zalezy od dnia.Ja bywam w soboty i techno tam prawie
          wogole nie leci.Co do rozmow i konsumpcji to zawsze mozesz isc do drugiej
          sali ,gdzie az tak bardzo nie slychac muzyki.
          pozdrawiam
          • elizariusz Re: Zapiecek 06.12.05, 01:24
            Byłem tam w 1 sobote wyborcza po 20.00
            NIestety usiadłem blisko głosnika tak głosnego ze musiałem go zneutralizowac
            zakładajac słuchawki i słuchając moich ulubionych kawałków
            Irish Folk.
    • Gość: MON!ka Re: Zapiecek IP: *.icpnet.pl 27.02.06, 17:56
      Osobiści muszę przyznać że odkąd imprezuje nie znalazłam takiego miejsa jakim
      jest gospoda zapiecek ... leci tam najlepsza muza , można sie wyszaleć a takze
      posiedzieć pijąc piwko jak to wielu poznańskich smakoszy robi w wolnym czasie
      ... zapiecek posiadam sam w sobie wiele atrakcji nabardziej przyciaga mnie
      karaoke które odbywa sie w każdy czwartek... oprócz dobrego posiłku czy piwka
      ;d jest także cudowna obsługa najseksownijesze i najmilsze barmanki a także
      najprzystojniejsi barmani ... lecz byłabym nie soba gdybym nie wspomniała o
      D!dżEjach są swietni i także pięknie śpiewaja... Nie które ich utwory wzruszaja
      mnie do łez ... ale co ja będe tam pisać poprostu przekonajcie sie sami ...
      napewno wam sie spodoba gdyż bawią się tam wszyscy nie zależnie od wieku
      (powyzej 18 lat :) ) jednym słowem wypas super Kl!mat Pozdrawiam wszystkich
      :***************
    • Gość: Jupi Zapiecek IP: *.icpnet.pl 08.06.06, 22:17
      Witam!
      Właśnie kilka godzin temu pewien barman z ZAPIECKA, Poz)znań Zeylanda 6/1
      który, notabene nie nadaję się do tego zawodu,próbował mi wmówić, iż nie
      zapłaciłem za piwo.
      Mała dygresja: Obok niego biegał, niczym szczeniak, jakiś gó..arz.
      No, to teraz kilka słów o tym dlaczego ów deliukwent jest niemasrketingowy.
      Pozwolę sobie na subiektywny opis barmana, zanim przejdę do gó..arza, który
      zapewne uważa, że... (dajmy mu szanse)
      otóż rzeczony barman wygląda na spoconego na śmierdządzo hydraulika i takąż ów
      hydraulik, reprezentuje sobą mentalność.
      A gó..arz... Cóż, zagubiony kontestator, szukający swojej drogi,pośród tłumu
      panienek i jednoznacznych propozycji
      Na koniec jeszcze mała dygresyjka REXsie całej imprezy: DLACZEGO ON BURTELEK
      JEDYNKAMI NIE OTWIERA???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka