IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 15:12
co sądzicie o jedzeniu tam serwowanym ? bo moim zdaniem jest bardzo dobre i przed wszystkim świeże .
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 17:18
      a gdzie ten zapiecek ?
      • Gość: . Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 17:27
        Na Płońskiej, koło dawnego inturu
        • Gość: ciechanowianin Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 12:41
          Czy świeże? Nie potrafię ocenić. Wiem, że dobre, chociaż kotlet od hamburgera ma specyficzny smak... Tak jakby go samemu robili. Polecam, wole te zapiekaneczki, niz kebaba...
          • Gość: Do moderatora Re: Zapiecek IP: *.centertel.pl 17.06.12, 17:47
            Za reklamę się płaci właścicielu Zapiecka czy innego tym podobnego gówna. To po pierwsze. A skoro już się reklamujesz przez to forum to jadłem u Ciebie i nie polecam innym. Obsługa nie miła jedzenie nieświeże i tuczące. Odradzam wszystkim :)
            • Gość: asd Re: Zapiecek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.12, 11:14
              Polecam ,szczególnie zapiekanki bo sa przepyszne i obsluga sympatyczna ;) a gosc wyzej jak jest francuski piesek to niech jada w restauracjach ,dziekuje
            • Gość: gosc Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 14:25
              Zazdrosny konkurent, ktory wybulil duzo kasy na reklame ? pewnie tak samo tam jadles jak ja bylem na Majorce w tym roku.
              • Gość: Kamil Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 19:44
                Ja jadłem. Bez rewelacji. Jeżeli ten wątek to reklama, to słaba.
                • Gość: mieszkanka Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 23:21
                  to żadna reklama , chciałam się tylko dowiedzieć co inni myślą na temat tego miejsca to wszystko.
                  • Gość: hungry Re: Zapiecek IP: 87.206.72.* 21.07.12, 23:29
                    zapiekanki są bardzo smaczne, aczkolwiek uważam, że obsługa nie powinna żałować sosu. NA mojej zapiekance sos był polany w jedną stronę , cienkim paskiem , a tak nie powinno być.
                    • Gość: Smakosz Re: Zapiecek IP: *.tktelekom.pl 22.07.12, 02:30
                      Bardzo dobre zapiekanki z kurczakiem polecam . Mi sosu nie żałowali . Obsługa jak może być nie miła zamawiasz odbieram raptem 30 sekund rozmawiasz z Panią i od razu oceniasz? Hm nie ocenia się ludzi po wyglądzie. Moim zdaniem powinni zrobić zapiekankę z samym serem by była rewelacja.
                      • Gość: Karol Re: Zapiecek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.12, 16:08
                        Zapiekanka z kurczakiem i pieczarkami .....PYCHA! Polecam :)
                        • Gość: Adam Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 16:33
                          I cebulka prażona powinna być gratis jak prawie wszędzie, a nie za dopłatą. Poza tym zapiekanki są smaczne, nie wiem jak inne produkty, bo nie jadłem.
                          • Gość: asdasd Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 17:26
                            A przepraszam w jakiej cenie te zapiekanki ?
                            • Gość: 1 Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 17:37
                              zapiekanki ok, ale niestety kilka razy zdarzyło mi się odebrać zapiekankę przypaloną.. nie wiem czy trzeba zgłaszać zaraz po złożeniu zamówienia "proszę wyjąć zapiekankę w odpowiednim czasie" trochę mnie to wkurza bo zapiekanka jest naprawdę pyszna a czasami nie mogę jej zjeść w całości ze względu na przypalenie w niektórych miejscach. Poza tym powinny być gdzieś tam stoliki i krzesła a nie rzucą 2 krzesełka a reszta je na stojąco. Poza tym kiedy tam nie byłem to pełno łysych dresów, samochodów WML z okolicznych wiosek siejących zamęt. Oczywiście cebulka powinna być w cenie..
                              • Gość: mieszkanka Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 19:34
                                to fakt celula powinna być w cenie . zapiekanki są od 6.50 w góre jeśli dobrze pamiętam ;)
                                a jeśli chodzi o przypalone zapiekanki , mi też się to pare razy zdażyło . wydaje mi się ,że poprostu ta jedna pani co tam pracuje nie nadąża z zamówieniami i dlatego tak się dzieje .
                                • Gość: Gość Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 16:51
                                  zapiekanki nawet niezłe i sporo sosów do wyboru.na pewno lepsze jedzenie niż u tego turka w rynku
                                  • Gość: gosc Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.12, 17:00
                                    Sam jestes Turek tępaku, w rynku nie ma zadnego Turka.
                                    • Gość: bulli Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 20:45
                                      Podbijam wotek , zapiekanki jedlismy tam kilka razy nie sa zle chadz dup... nie rozrywa czesto sa przypalone a ostatni sa pierwszymi trzeba stac pod okienkiem najlepiej z glowa do srodka i wypatrywac czy jest Twoja kolej (polecam jakies numerki itp..) Chyba lepsze sa przy bazarku ale od biedy i te polecam o ile ktos ma czas duzo czasu....
                                      • Gość: dsadasd Re: Zapiecek IP: 213.199.253.* 12.08.12, 22:37
                                        niech ci podgrzeją w mikrofali to będziesz miał szybko
                                        • Gość: bull Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 17:46
                                          Ale Ty czeres jestes.. mikrofali .. 20 min na zapiekanke uwazasz ze to dobry czas ,jesli masz tak odpisywac obronco ucisnionych to odpusc sobie. b./o.
    • Gość: abc Re: Zapiecek IP: *.cnow.pl 13.08.12, 18:45
      nie wiem skąd w ludziach tyle złości.. że reklama, że to, że tamto... Mi tam smakuje. A jakby nie smakowało to bym nie jadł i tyle.
      • Gość: klient łakomczuch Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 17:47
        Dokładnie. A jedzonko smaczne:-)
        • Gość: Łysy Czaban Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 19:03
          Cebulka powinna być w cenie zapiekanki,a nie za dopłatą. Jeśli właściciele reklamujący ten temat to czytają, to niech wezmą sobie to do serca.
          • Gość: gosc Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 21:02
            Niech lepiej wlasciciele zajma sie czasem realizacji, bo czeka sie na zapiekanke 20 minut, a kolejki jak cholera. Baby tam sa powolne, przygladalem sie specjalnie, do tego piec za maly i za slaby na taki ruch.
            • Gość: klient Re: Zapiecek IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.12, 22:01
              Byłem tam raz, zapiekanka OK, ale te czekanie(15-20min) masakra, tym bardziej, że byłem tylko sam, a przede mną żadnych zamówień.
              • Gość: ADAS Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 17:00
                czas oczekiwania spory to prawda. Poza tym radzę stać przy samym okienku bo jak się zejdzie dużo ludzi to każdy łapie zapiekankę nie patrząc na kolejność zamawiania. Ja tak kiedyś odszedłem na bok i wszyscy odebrali swoje zapiekanki bo pani nawet nie raczyła zawołać jaką teraz zrobiła i ktoś moją sobie zwyczajnie odebrał mimo że nie była jego.
                • Gość: gość Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 22:37
                  no i ta cebulka za 50 groszy,żenada.
    • Gość: xyz Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 23:05
      Nie miałam okazji tam jeść jeszcze zapiekanki, zazwyczaj jem na Warszawskiej. Ale jak tu wszyscy piszą, cebulka rzeczywiście powinna być wliczona w cenę. No i trochę te miejsce nie pasuje, nie ma gdzie usiąść. Do Płońskiej mam niestety daleko, ale może kiedyś się skuszę.
      • Gość: qwerty Re: Zapiecek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 23:40
        ja tam wolę bez cebulki bo mi lepiej smakuje także problem mam z głowy :D
    • Gość: alek Re: Zapiecek IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 18:47
      obsluga jest super
    • Gość: xxx Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.12, 20:06
      jedzenie jest bardzo pyszne,ale co sądzicie o obsłudze która tam teraz pracuje ?
      • Gość: j Re: Zapiecek IP: *.cnow.pl 21.09.12, 01:18
        cebulka swoją drogą ale co do czasu realizacji to też uważam, że swoje to musi potrwać... w 5 min to można dostać odmrożonego kotleta i tyle...
        • Gość: xxx Re: Zapiecek IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 08:15
          Ja nigdy nie czekam dzwonię i podjeżdżam na gotowe ....
          zapiekanki są mega pyszne, obsługa bardzo miła
          • Gość: Ciechan Re: Zapiecek IP: *.cnow.pl 21.09.12, 16:26
            Hamburgery są konkretne tam. Nie jadłem lepszych. Może i dla ciechanowian przyzwyczajonych do kotletów z biedry, smak może zdziwić ale powiem szczerze, że wolę takie niż gotowce kupione w supermarketach i odgrzewane w mikrofalówce.
            • Gość: dsfsdf Re: Zapiecek IP: 213.199.253.* 22.09.12, 13:52
              dokładnie warto poczekać na te zapiekani ,najlepiej zamówić i jechac gdzieś na 10 min coś załatwić i odebrac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka